Şimdi Ara

Satılık Creative T5900 5.1 Ses sistemi 92 watt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sistemi forumdan bir arkadaştan aldim hiçbir sıkintisi yoktur yeni bir sistem almayı düşündüğüm için satiyorum. Satış Fiyati 100 tl Sondur..Alış veriş işlemi Kartal metro Civari olacaktir.

Linkte Özellikler Mevcuttur. ;

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00064BA6S?pc_redir=1412585771&robot_redir=1

Herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol28 -- 28 Aralık 2015; 13:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, acaba uydu hoparlörlerin arka bağlantısı mandallı mı yoksa direk kablo girişli mi?

Yani demek istediğim ara kablo kullanılarak kablo eklemesi yapılabiliyor mu? Bir de ürünün kutusu vs durumu nedir? Kendi resimleri var mı? Kısaca bilgi verirseniz sevinirim.
  • SOn fiyat nedir ? almak istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol28

Sistemi forumdan bir arkadaştan aldim hiçbir sıkintisi yoktur yeni bir sistem almayı düşündüğüm için satiyorum. Satış Fiyati 100 tl Sondur..Alış veriş işlemi Kartal metro ve çevresi elden olabilir.

Craetive Audigy 2 Zs

Ses kartini forumdan almistim daha iyi bir ses karti aldigim icin bosa cikti win 7 ile sorunsuz kullandim satis fiyatim 50 tldir.

Linkte Özellikler Mevcuttur. ;

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00064BA6S?pc_redir=1412585771&robot_redir=1

Herkese iyi forumlar...

Evde yıllardır kullandığım hoparlör setidir kendileri. Creative'in belki en üst seviye setlerinden değil ama tiz bass performansı ile bence son derece ideal setlerinden biridir. 100 TL'ye 5+1 hoparlör ihtiyacı olan kişinin bence kaçırmaması gereken bir set.
    Yarın Creative Gigaworks T3 setim gelecek ve T5900'den T3'e geçmekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım belli olacak:)

Bu arada satıcı arkadaşı hiç tanımıyorum ama T5900 ismini görünce yorum yapmadan duramadım;)

Cidden 5+1 sete ihtiyacı olanlar düşünsün bu seti...

• senol28 kullanıcısına yanıt
    PM..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Güzel fiyat güzel ürün hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.