Şimdi Ara

Satılık CS GO HESAP (mİN. 5.000$ DEĞERİNDE İTEM VAR BIÇAK VB ) UYGUN FİYAT TAKASA AÇIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap hala satilmadi meraklilarin dikkatine en ust duzey itemlerle oyunu oynamanin keyfini yasayin itemli ve itemsiz oynamak arasindaki farki oynayan bilir uygun fiyattan veriyorum zaten okulum cok yogun vakit bulamiyorum hesap oylece duruyor iphone 6 plus ihtiyacim var almak isteyen arkadaslara gorusebiliriz

İPHONE 6+ VB ÜRÜNLERLE DE TAKAS SEÇENEĞİ DÜŞÜNÜLEBİLİR ANKARA İÇİ OLUCAK SATIŞ TAKAS DURUMU (18-YAŞ ALTI YORUMLAR DİKKATE ALINMAYACAK MAALESEF OYUNLARIN HİÇBİRİYLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM SADECE NAKİT VEYA UYGUN TELEFON)

3 ay önce hacklenen hesabımı satmak istiyorum dota itemlerim çalındı ama soyan arkadaş cs go itemlerime dokunmamış içerisinde en üst düzey itemler var hacklendiğinde steam trade banda verdi defalarca ticket atmama rağmen hesabı açmadılar yoruldum bende derslerimin yoğunluğundan pek vakit bulamıyorum oyun oynamaya bu yüzden hesabımı trade ban olmasından dolayı uygun bir fiyata satmak istiyorum
    itemlerden bazıları çok arkadaşla forumdan alışveriş yaptım referans sağlanır almak isteyen arkadaşla ankara içi elden hesabı vericem

SKİNLERDEN BAZILARI

STATTRAK KARAMBİT CRİMSON WEB (MW) 1300key
    M9 CRİMSON WEB (MW) 6 BİG WEB 400key
    M9 BAYONET 65key
    KARAMBİT CASE HARDENED (MW) 120key
    2X GLOCK FADE(FN) =105key 2x
    2X AWP HİVE (FN) = 40key 2x
    STATRAK AWP ASİİMOV (FT) FN LOOK 100key
    ASİİMOV M4A4 FT 16key

VB VB VB

totalde 2000+ keylik item ve dahası da mevcut dota itemleri vb 1 key 2.5$ gibi 12-13bin tl lik item

............... VE DAHASI BİRSÜRÜ ŞEY VAR

SIRF KARAMBİT CW STAT ŞUAN CSGOLOUNGEDE 1300KEYDEN BAŞLANGIÇ FİYATLA SATILIYOR ORTALAMA 5500-6000 TL SADECE BU BIÇAK :) ÖĞRENCİDEN KULLANILMIŞ HACKSİZ HELAL OLARAK YAPILMIŞ BU HESABI ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARLA İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ

BAŞLANGIÇ MİNİMUM 1000$ TEKLİFLERİ İLETİN

HESABIM

http://steamcommunity.com/profiles/76561198052200207/

http://imgur.com/Yb8SZ1s

Satılık CS GO HESAP (mİN. 5.000$ DEĞERİNDE İTEM VAR BIÇAK VB ) UYGUN FİYAT TAKASA AÇIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 22 Aralık 2014; 18:55:46 >

• Üzüldüm ban yemene dostum iyi satışlar
  • teşekkürler hocam 12-13 bin tl lik yılların emeği çöpe gitti hesabı hacklenen benim itemleri giden benim steamın yaptığı birşey yok otomatik cevap veriyorlar kaç aydır uğraşıyorum 200+ repim var profilde ama yok gidip bir şirketi yok ki türkiyede derdini anlatasın adamlara tarih saat veriyorum girin bu 2 tarihi kıyaslayın 600civarı dota2 itemim gitti 1000tl değerinde vardır en az okadar özenle biriktirmiştim hepsi silindi ve bunlar takas geçmişindede görünmüyor 1 yıldan fazla süredir bende olan itemler ama sözünü kime anlatasın ki giden gitti yoruldum bende cs go itemsiz zevk vermiyo o yüzden almak isteyen arkadaşlarla anlaşıcaz artık benim vaktim yok:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

teşekkürler hocam 12-13 bin tl lik yılların emeği çöpe gitti hesabı hacklenen benim itemleri giden benim steamın yaptığı birşey yok otomatik cevap veriyorlar kaç aydır uğraşıyorum 200+ repim var profilde ama yok gidip bir şirketi yok ki türkiyede derdini anlatasın adamlara tarih saat veriyorum girin bu 2 tarihi kıyaslayın 600civarı dota2 itemim gitti 1000tl değerinde vardır en az okadar özenle biriktirmiştim hepsi silindi ve bunlar takas geçmişindede görünmüyor 1 yıldan fazla süredir bende olan itemler ama sözünü kime anlatasın ki giden gitti yoruldum bende cs go itemsiz zevk vermiyo o yüzden almak isteyen arkadaşlarla anlaşıcaz artık benim vaktim yok:(
    Tabi hocam millet ya baba parası ya da scammer der Türkiyede , insan kendi başaramadığı şeyi kimse başaramaz sanıyor ... Seni isim olarak biliyordum ben önceden ama gel de anlat derdini işte herkes scammer der...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Tabi hocam millet ya baba parası ya da scammer der Türkiyede , insan kendi başaramadığı şeyi kimse başaramaz sanıyor ... Seni isim olarak biliyordum ben önceden ama gel de anlat derdini işte herkes scammer der...

Alıntıları Göster
    Hocam hep konular açılıyor bakıyorum mesela;

bu ürünü ben pazarda 400 dolara falan görüyorum az önce google üzerinden baktım 200 key yazan bile var. Sizinkini 1300 key yapan nedir acaba?.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

bu ürünü ben pazarda 400 dolara falan görüyorum az önce google üzerinden baktım 200 key yazan bile var. Sizinkini 1300 key yapan nedir acaba?.

400 dolar? 200 key ? :D Onun stattraksızının en kötüsü bile 300 key ediyor dostum onlar markete düşünce botlar anında çekiyor sen ne diyorsun?
  • quote:

hocam çok yanlış görmüşsün markette göremezsin :) sen görmeden millet alır çalanlar ancak koyar milletin itemini markete ki görmen mümkün değil saniyesinde alırlar csgoloungede aratabilirsin stattrak yani kaç kişiyi bu bıçakla vurduğunu üzerinde yazıyor ''f'' tuşuna bastığında bıçağı ters dönderdiğinde bugüne kadar bu bıçakla vurduğun sayıyı gösterir piyasası şuan minimum 1300 key 1750key isteyende var araştırabilirsinizwww.csgolounge.com sitesinden ^^ keylerin fiyatını siz biliyorsunuz varın fiyatı siz düşünün şuanki güncel teklif benim hesaba bir arkadaştan 1500tl nakit oldu ama çok düşük bir mebla bu 12-13 bin tl lik hesap için ben keyifle zaten oynuyorum fırsat buldukça derslerden uygun teklif gelmezse kullanmaya devam 2024e kadar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam çok yanlış görmüşsün markette göremezsin :) sen görmeden millet alır çalanlar ancak koyar milletin itemini markete ki görmen mümkün değil saniyesinde alırlar csgoloungede aratabilirsin stattrak yani kaç kişiyi bu bıçakla vurduğunu üzerinde yazıyor ''f'' tuşuna bastığında bıçağı ters dönderdiğinde bugüne kadar bu bıçakla vurduğun sayıyı gösterir piyasası şuan minimum 1300 key 1750key isteyende var araştırabilirsinizwww.csgolounge.com sitesinden ^^ keylerin fiyatını siz biliyorsunuz varın fiyatı siz düşünün şuanki güncel teklif benim hesaba bir arkadaştan 1500tl nakit oldu ama çok düşük bir mebla bu 12-13 bin tl lik hesap için ben keyifle zaten oynuyorum fırsat buldukça derslerden uygun teklif gelmezse kullanmaya devam 2024e kadar :)

Alıntıları Göster
    Hocam ban yemenize üzüldüm fakat hesabınız pek para etmez Steam nasıl kaldırmadı şu banı ya. Dolandırıcılık mı yapılmış hesaptan anlamadım ki. İtemler sadece show amaçlı satılomayacağı için 1000 dolar veren olmaz. :(

• Güncel hocam inşallah meraklısını bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grawl

Güncel hocam inşallah meraklısını bulursunuz
    geçmiş olsun hocam bir hafta önce benimde cs go eşyalarım çalındı falan ama çok şükürki ben eşyalarımı geri alabildim darısı senin başına artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytuğ12

geçmiş olsun hocam bir hafta önce benimde cs go eşyalarım çalındı falan ama çok şükürki ben eşyalarımı geri alabildim darısı senin başına artık

hocam nasıl alabildin ? steam ticket mi attın türkçe mi yazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

Güncel hocam inşallah meraklısını bulursunuz

teşekkür ederim hocam ^^ hayırlısı cidden çok uygun vericem hayal edilemeyecek itemler 1 bıçak fiyatı bile istemiycem 2500 tl altı satış yapmam zaten de yinede teklifler var bekliycez olmazsa kullanmaya devam zaten
  • quote:

quote:

Hocam steame Türkçe ticket attım tüm resimlerle elimde adamla aramızda geçen konuşma envanter geçmişinde ki çalınan itemleri falan hepsini çekip attım türkçe şekilde derdimi anlattım 1 hafta için de cevap verdiler konum var zaten bakabilirsin bana adam resim atmıştı bi dalginlikla açmıştım bende bunun sonucunda tüm itemlerim karşıya geçmişti sende öyle bi olay yok galiba ama anlamadım senin ne yaşadığını tam olarak

• quote:

quote:

quote:

Hocam steame Türkçe ticket attım tüm resimlerle elimde adamla aramızda geçen konuşma envanter geçmişinde ki çalınan itemleri falan hepsini çekip attım türkçe şekilde derdimi anlattım 1 hafta için de cevap verdiler konum var zaten bakabilirsin bana adam resim atmıştı bi dalginlikla açmıştım bende bunun sonucunda tüm itemlerim karşıya geçmişti sende öyle bi olay yok galiba ama anlamadım senin ne yaşadığını tam olarak

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun hocam üzüldüm
    cs go gift arıyordum buraya geldim.
    ne yazık ki steam adminleri yetkilileri pek destekçi değil bu konuda. blizzard'ın wow oyuncuları bilirler kendi karakterini dahi silsen geri getiriyorlar, aylık paran çıkmazsa bir ticket açıyorsun sana oyun süresi veriyorlar, dolandırıcıyı şikayet ediyorsun hemen banlıyorlar, zaten hesabın çalınsa direk geri alabilirsin.
    ama steam'de ne dolandırıcılara ban geliyor nede kısa sürede seninle ilgileniyorlar. pek umursamıyorlar gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 12 Ekim 2014; 3:13:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

ne yazık ki steam adminleri yetkilileri pek destekçi değil bu konuda. blizzard'ın wow oyuncuları bilirler kendi karakterini dahi silsen geri getiriyorlar, aylık paran çıkmazsa bir ticket açıyorsun sana oyun süresi veriyorlar, dolandırıcıyı şikayet ediyorsun hemen banlıyorlar, zaten hesabın çalınsa direk geri alabilirsin.
    ama steam'de ne dolandırıcılara ban geliyor nede kısa sürede seninle ilgileniyorlar. pek umursamıyorlar gördüğüm kadarıyla.

aynen hocam pek umursamıyorlar bugün türkçe olarak derdimi birkez daha anlattım ilk defa türkçe yazdım açık açık yazdım verdiğim tarihleri kıyaslarlarsa envanter bakımından anlarlar hacklendiğimi ve yardım ederler güçleri var en azından şu takas açılsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

aynen hocam pek umursamıyorlar bugün türkçe olarak derdimi birkez daha anlattım ilk defa türkçe yazdım açık açık yazdım verdiğim tarihleri kıyaslarlarsa envanter bakımından anlarlar hacklendiğimi ve yardım ederler güçleri var en azından şu takas açılsa

Alıntıları Göster
    Trade ban varsa itemleri nasıl değerlendirebileceğiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

hocam trade ban olmasa zaten 13 bin tl derdim satışa :) o yüzden 2.5 3 bin tl civarı satıyorum sadece kullanma maksatlı almak isteyenler için şöyle bir artısı var dolandırılma riskiniz olmaz takas yapma işi tehlikeli piyasada çok sayıda dolandırıcı var günde beni en az 10 scammer ekliyordu takas açıkken ama şuan çalamazlar çünkü takas yapılmıyor sadece kullanabilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

hocam trade ban olmasa zaten 13 bin tl derdim satışa :) o yüzden 2.5 3 bin tl civarı satıyorum sadece kullanma maksatlı almak isteyenler için şöyle bir artısı var dolandırılma riskiniz olmaz takas yapma işi tehlikeli piyasada çok sayıda dolandırıcı var günde beni en az 10 scammer ekliyordu takas açıkken ama şuan çalamazlar çünkü takas yapılmıyor sadece kullanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    up

• Up

• quote:

Up
    Trade banlıysa kimse almaz bence ama hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.