Şimdi Ara

Satılık CS GO HESAP (mİN. 5.000$ DEĞERİNDE İTEM VAR BIÇAK VB ) UYGUN FİYAT TAKASA AÇIK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Steam gerçekten ilgisizliğini burada göstermiş. hakkın yenmiş dostum umarım steam geçde olsa akıllanırda takas yasağını kaldırır. iyi satışlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

Trade banlıysa kimse almaz bence ama hayırlı satışlar

Hocam bence almaz ne demek sizdlce atiyorum ben vosvos arabalari seviyorum biride gider derki bu bence alinmaz bunu alan mal sizce simdi almak isteyen arkadasa hakaret degilmi bu defalarca 1000tl ustu teklif aldim ama bukadar itemi toplamak oyle 1 gunde olmadi emek var 1000 tl cop bir para 13bin tllik itemlere o yuzden b3nce sad3ce hayirli satislar demen daha iyi olurdu satisi baltalamamak ve alan ve satana saygi acisindan yinede senin tercihin herkes kendine yakisani yapar eyvallah bu zevk o cs goyu bu itemlerle oyna birde normal ekmek bicagiyla anlarsin nedemek istedigimi alacak kisi takasa ihtiyac duymayacak zaten bos item yok her item mevcut awpsi glock u m4a4leri hersey var birden fazla bicak alacak kullanacak ordaki normal bir bicagi bile hayal ed3m3zken oyunun en pahali bicagi olan karamit cw mw stati kullanacak yaninda bunun gibi nadir itemlerle bunlarin degeri artar dusmez oynamak amacli alacak kisilere yonelik satiyorum zaten 25 30 yas ustu oyun oynamanin zevk verdigi insanlara

bird3 dusun bir cahil arkadasini duysa sen 50tl gibi az bi para verdin aaa aptal misin sanal seye para verdin enayi boyle demekle ayni kisisel tercih zevk bakis acisi

uzun yazdim ama diger arkadaslara hitabende hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Itemler sağlam ama trade ban işin rengini değiştiriyor. 4 tane bıçağı adam satamadıktan sonra ne yapsın? Ama yabancılarda görüyoruz birkaç bıçağım olsun değiştire değiştire kullanırım gibisinden düşünen meraklıları için iyi bir fırsat. İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Itemler sağlam ama trade ban işin rengini değiştiriyor. 4 tane bıçağı adam satamadıktan sonra ne yapsın? Ama yabancılarda görüyoruz birkaç bıçağım olsun değiştire değiştire kullanırım gibisinden düşünen meraklıları için iyi bir fırsat. İyi satışlar

Eyvallah kardesim birde soyle dusun verecegi para sadece stat cw mw karambite yetmezk3n cw mw m9 undan tut cas3 hardenede awp asimovlarindan ve nicesine sahip olacak takas acik olsa zaten bu fiyata ruyada gorur alcak arkadasimiz :) bence iyi bir firsat 1500tlye kadar teklif geldi ama hakaret bu itemlere oyle bos bos dursun daha iyi okadar emek var :) hayirli gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: dante0141

Steam gerçekten ilgisizliğini burada göstermiş. hakkın yenmiş dostum umarım steam geçde olsa akıllanırda takas yasağını kaldırır. iyi satışlar:)

Tesekkurler dostum gercekten ilgisizlilte masterlar benim o gunden bugune kadarki takas yapamamalarim calinan dota itemlerim elle tutulur bisey olsa 100 bin tl maddi manevi acardim otomatik m3saj verip durdular belki 10 dan fazla ticket attim resimlerle ticketi atiyorum silinen kaybolan itemlerimi takas gecmisinde bile yok nereye gittigi belli degil ve bu giden itemler dotada oyundan dusen itemler biroyle takaslada almadim desem scam itemdi velhasil ben yoruldum biktim yapicak bisey yok uzulmesine uzuldum emekler cop oldu ama hayirlisi

• mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    evet bende bi ara tradeyle çok uğraşırdım 500-600 tl lik envanter yaptım bıraktım sonradan fakat gerçekten okadarcık item için bile çok uğraştım sen bildiğin benim evle eşdeğer bir envanter kurmussun :Dd dediğin gibi hayırlısı belki bir gün çok daha şanslı olursun:) iyi satıslar hocam
  • kardeşim geçmiş olsun okuyunca ilanı çok üzüldüm sanalda olsa sonuçta bu bi emek o kadar pahalı bıçakları takasla betle yapabilmek her yiğidin harcı değildir umarım steam bu hataya bi çözüm bulur giden itemlerin gelmese bile trade banı kaldırmaları gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadface

kardeşim geçmiş olsun okuyunca ilanı çok üzüldüm sanalda olsa sonuçta bu bi emek o kadar pahalı bıçakları takasla betle yapabilmek her yiğidin harcı değildir umarım steam bu hataya bi çözüm bulur giden itemlerin gelmese bile trade banı kaldırmaları gerekir

Bir arkadaşın banı kaldırıldı o bayaa ticket atmış açmışlar onda 100bin lik envanter vardı bende hala ses yok şans işi yazık günah okadaer emeğe sadece

Hocam sizde sürekli ticket gönderin o zaman şansınızı deneyin
  • Ticket'ları ingilizce mi attın ?
  • İngilizce attım hocam malesef otomatik cevap veriyorlar sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 27 Mart 2015; 13:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

İngilizce attım hocam malesef otomatik cevap veriyorlar sadece

Steam bu konularda çok hızlı olmasa da kesin dönüyor bir sıkıntı olmalı çok yakın zamanda 5000 saat cs'si olan abimin hesabı itemleri ile birlikte çalındı ama hallettiler bir yolu olmalı yani.
  • Satıldı mı?

• Hesap satıldı arkadaşlar 1000$ karşılığında bu yaz bir arkadaş satın aldı

Hayırlı olsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi h.olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnt1990 -- 5 Aralık 2016; 14:6:28 >
  • doları bozdurmamışsındır umarım
  • hayırlı olsun #bozdoları hocam
  • Teşekkürler arkadaşlar :) dolar felan kalmadı yazın bozdurdum :) emektar hesap alan arkadaş yabancı değil bir öğretmen arkadaş güle güle kullansın o fiyata ordaki m9 u bile alamazken ne itemler aldı itemler sabit Online girebiliyor sadece itemleri değiştiremeyecek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.