Şimdi Ara

Satılık CS GO skinleri | Hyper Beast | Asiimov | Vulcan | Cyrex | Fire Serpent

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki skinlerimi satıyorum.
    Steam market fiyatının yüzde 75' ini istiyorum.
    Takas düşünmüyorum.

itemler değişebiliyor burda yazmayan itemlerin fiyatlarını inventoryden bakıp sorabilirsiniz.
    fiyatlar dalgalanabiliyor güncelfiyatları yine konuşuruz, özelden fiyat sormanızda fayda var.

steam inventory url
    http://steamcommunity.com/id/volkiceper/inventory/

SATILIKLAR
    AWP | Asiimov görevde kullanılmış (field tested) 95 tl

SATILANLAR

AWP Redline | Well Worn (Hatmehit adlı arkadaşa satıldı)
    AWP Redline | Battle Scarred (Hatmehit adlı arkadaşa satıldı)
    StatTrak™ M4A4 | Griffin 12 tl (cinosurugu adlı arkadasa satıldı)
    StatTrak™ AK-47 | Redline Field tested 50tl (zaliminsan adlı arkadasa satılmıstır)
    StatTrak™AK-47 | Elite Build factory new 13 tl (cinosurugu adlı arkadasa satıldı)
    AK 47 Redline field tested ve birkaç küçük item (20 liraya forumdışı satılmıştır)
    awp asiimov battle scarred 50tl (MyReSPeT isimli arkadaşa satılmıştır)
    AK-47 Wasteland Rebel field tested 30tl (MyReSPeT isimli arkadaşa satılmıştır)
    m4a4-s guardian factory new 17 tl (Beistrich adlı arkadasa satılmıstır)
    StatTrak™ M4A1-S | Basilisk 16 tl StereoLove adlı arkadasa satılmıstır
    AK-47 | Case Hardened | Battle Scarred 35 tl Khist adlı arkadasa satilmistir
    M4A1-S | Hyper Beast | Field Tested 110 tl Khist adlı arkadasa satilmistir
    AWP | Asiimov | Well Worn 70 tl Khist adlı arkadasa satilmistir
    M4A1-S | Cyrex | field Tested 63 tl zaliminsan adlı kullanıcıya satılmıstır
    M4A1-S | Cyrex | field Tested 63 tl zaliminsan adlı kullanıcıya satılmıstır
    AK-47 | Black Laminate | Minimal Wear 7 tl (ra-men adlı kullanıcıya satılmıştır)
    AK-47 | Vulcan | Field Tested 60 tl (1 adet DexterMorgan2p0 adlı kullanıcıya satıldı)
    StatTrak™ MAC-10 | Tatter | Factory new 8tl ra-men isimli kullanıcıya satıldı
    StatTrak™ XM1014 | Heaven Guard | Minimal Wear 4 tl ra-men isimli kullanıcıya satıldı
    AK-47 | Wasteland Rebel | Field Tested 33 tl chelsea91 adlı kullanıcıya satıldı
    AK-47 | Vulcan | Minimal Wear 84 tl chelsea91 adlı kullanıcıya satıldı
    AWP | Asiimov | Field Tested 98 tl 1adet chelsea91 adlı kullanıcıya satıldı
    AWP | Asiimov | Field Tested 100 tl xXHeLLXx isimli kullanıcıya satılmıştır
    AK-47 | Case Hardened | Minimal Wear 55 tl sowerteam7 isimli arkadasa satıldı
    AWP | Asiimov | Field Tested 100 tl 2 adet xxhellxx adlı kullanıcıya satılmıstır
    AK-47 | Vulcan | Field Tested 60tl xxhellxx adlı kullanıcıya satılmıstır
    M4A1-S | Hyper Beast | Well Worn 75tl BubzBeauty adlı kullanıcıya satılmıstır
    M4A1-S | Cyrex | Minimal Wear 63 tl I. Zabit adlı kullanıcıya satılmıstır
    M4A1-S | Cyrex | Field Tested 50tl Xerneas adlı kullanıcıya satılmıstır
    AK-47 | Redline | Field Tested 12tl I. Zabit adlı kullanıcıya satılmıstır
    P90 | Asiimov | Field Tested 12 tl Xerneas adlı kullanıcıya satılmıstır

ödeme iş bankası ve ziraat havale / eft yöntemini kullanabiliriz.

referanslarım linki:
    http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=422609

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkiceper -- 28 Ağustos 2015; 14:59:10 >

• arkadaşa saygım var hayırlı satışlar fakat
    yorum yapmadan geçemedim malesef forumdan 3 kere ağzım yandığı için.
    arkadaşın 1 mesaj 1 ay nce açılmıs aynı hesaptan 2 tane referansı var özetle hiç yok malesef fakat benim forumda ve başka referasnlarım olmasına rağmen hesabımda 750 oyun vs. bulunmasına rağmen 50 liralık itemi güvenip vermedi başka aracı bulsak daha tanıdık güvenilir dedim önce item vermek gibi bir durum söz konusu olamaz dedi bende paranoyaklık yapıp almadım, middleman vs. kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Haziran 2015; 15:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

arkadaşa saygım var hayırlı satışlar fakat
    arkadaşın 1 mesaj 1 ay nce açılmıs aynı hesaptan 2 tane referansı var özetle hiç yok malesef fakat benim forumda ve başka referasnlarım olmasına rağmen hesabımda 750 oyun vs. bulunmasına rağmen 50 liralık itemi güvenip vermedi başka aracı bulsak daha tanıdık güvenilir dedim önce item vermek gibi bir durum söz konusu olamaz dedi bende paranoyaklık yapıp almadım, middleman vs. kullanmanızı tavsiye ederim

hocam madem burdan yazdınız bu durumu açin bakın tüm satıcılara herkes önce parayı yatırır sonra itemini alır...
    herneyse sen istediğin gibi bir satıcı bulursan oradan almalısın bence.

gelelim hesap meselesine...
    yeni item satmaya basladım.2 3 referansım var diye satıs yapmayacak mıyız...
    gelen müsteri, belki senin mesajını görüp bişey sanıp vaz gececek. Bana kötülük yaptın...
    belki bilerek yaptın...
    neyse herkes hakettiğini bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: volkiceper

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

arkadaşa saygım var hayırlı satışlar fakat

hocam madem burdan yazdınız bu durumu açin bakın tüm satıcılara herkes önce parayı yatırır sonra itemini alır...
    herneyse sen istediğin gibi bir satıcı bulursan oradan almalısın bence.

gelelim hesap meselesine...
    yeni item satmaya basladım.2 3 referansım var diye satıs yapmayacak mıyız...
    gelen müsteri, belki senin mesajını görüp bişey sanıp vaz gececek. Bana kötülük yaptın...
    belki bilerek yaptın...
    neyse herkes hakettiğini bulur

kardeşim internet ortamında satış yaparken referans önemlidir öğretmenim diyorsunuz kutsal meslek herkesin sonuna kadar saygısı var ama bu burda geçerli değil ki doktordan az kullanılmış vulcan mühendisten satılık awp, referansınız hiç yok günde 5kişi buraya dolandırmaya geliyor sizin için söylemiyorum ama bu bölümde çoluk çocuk dolu nasıl güvenelim seçelim ? aracı kabul etmiyorsunuz güveneceğimiz bir taraf yok ama referansı olana vs. varken siz güvenmiyorsunuz biz nasıl alışveriş yapalım ? biraz alıcının yerine koyun kendinizi
    satış yapamayacakmıyız meselesine gelince mesela siz referansı olan güvenilir bir hesabı olan biri örnek vericem siz bana satışı güvenip yapsanız satıştan sonra refernas atarsınız bende sorunsuz güzel alışverişti yazar referansınızı gönderirim ama kimse deneme tahtası olarak güvenmez zaten böyle durumlarda size
    edit: istediğim gibi bir satıcıya gelince zaten ben güvenilir hesabı olan referansı olan arkadaşlara düşünmeden 250 lirada attım direk mesele itemi önce almak değilki güvenilirlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Haziran 2015; 16:02:19 >

• 2 adet redline aldım. Güvenilir bir arkadaş, sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
  • cinosurugu adlı arkadasa griffin ve elite build satılmıstır
    hayırlı olsun
  • Guvenilir ve ilgili satici, hizli teslim tesekkurler dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awp asiimov battle scarred 50tl (MyReSPeT isimli arkadaşa satılmıştır)
  • StatTrak™ AK-47 | Redline Field tested 50tl (zaliminsan adlı arkadasa satılmıstır)
  • Hızlı ve günevinilir satıcı , teşekkürler :)
  • Yeterince referansı varmış artık

Hayırlı satışlar elite build gitmiş ona yandım•••

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet awp asiimov bs aldım güvenilir arkadaş
  • m4a4-s guardian factory new 17 tl Beistrich adlı arkadasa satılmıstır
  • Hızlı ve güvenilir satıcı gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
  • satıslar güncel
  • tamamda arkadaşın ilanını neden baltalıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semphis

tamamda arkadaşın ilanını neden baltalıyorsunuz?

benim bişey baltaladığım yok hiç satış yapmamıs yeni konu açan biri aracıyada hayırdiyosa şüphelenirim yaşadığımı yazdım eksik yada fazla değil kim nası anlamak istiyorsa öyle anlar bak kimse yanlıs anlamamıs demekki anlaşıp alışveriş yapmış.
  • yeni itemler eklendi satışlar güncel
  • satıslar gunceldir
  • Volkan Abi hayırlı satıslar.Kendisi hızlı+güvenilir satıcıdır.Alacak olanlara hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.