Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Satılık) Dualshock 4 v1 (200tl Satılık) Satın Al 23 Ekim 2021 16:07 1 1 (Satılık) Dualshock 4 v1 (200tl Satılık) Cümleten selamünaleyküm bundan yaklaşık beş yıl önce bilgisayarda kullanmak için satın aldığım Dualshock 4 v1 Oyun kolumu 200TL’ye satıyorumÖnemlidir okuyunuz lütfen : Ürünün zaten fotoğraflarını detaylıca paylaştım kozmetik olarak yaşına göre gayet iyi Tuşlarında herhangi bir sıkıntı yok herhangi bir kayma falan yok analog da ürünü satın alacak arkadaş eğer FIFA da rekabetçi oynuyorsa ve tamir işlerinden anlıyorsa sadece Alt taraftaki sol ve sağdaki tadik tuşlarının değişimini yaptırırsa çok iyi olur çünkü FIFA da oyun kolu kusursuz olmalı ( FIFA haricinde aksiyon oyunlarında yarış oyunlarında kullanacaksanız hiç masraf etmenize bile gerek yok) Çok küçükte olsa pazarlık payı vardırİstanbul Avrupa yakası nda ikamet eden arkadaş varsa buyursun gelsin misafirim olsun ürünü deneyerek alsınSatın alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsunSelamunaleykümSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (ALINIK) cod modern warfare 3 2023 arıyorum (ALINIK PC) ALINIK PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM İst içi bütçe:14000 [ALINIK] . ZYXEL dx3200 veya p2812 ALINIK ARIYORUM . ÖDÜNÇ EKRAN KARTI ARIYORUM İSTANBUL FATİH .