Arkadaşlar kitapların çoğu boş, hepsini çözerim sanıp fazla fazla almıştım. İstanbul içi Pendik civarlarında elden de teslim edebilirim. Kargo alıcıya ait, görevli gıcıklık yapmazsa PTT'nin kitap kampanyası ile yolluyorum. Ödemeyi herhangi bir bankadan veya papara, tosla, ininal gibi ödeme kuruluşlarından alabilirim. - tyt türkçe üçdörtbeş tyt türkçe soru bankası - tyt/ayt coğrafya benim hocam tyt coğrafya video ders notları benim hocam tyt coğrafya denemeleri benim hocam ayt coğrafya video ders notları benim hocam ayt coğrafya soru bankası yavuz tuna ayt coğrafya soru bankası a yayınları coğrafya son on yıl çıkmış sorular - tyt/ayt tarih benim hocam ayt tarih video ders notları benim hocam ayt tarih soru bankası benim hocam ayt tarih denemeleri fen bilimleri tarih konu anlatımı limit yayınları tarih el kitabı a yayınları tarih son on yıl çıkmış sorular - tyt/ayt felsefe benim hocam tyt felsefe denemeleri benim hocam ayt felsefe grubu video ders notları ve soru bankası - tyt/ayt din kültürü benim hocam din kültürü video ders notları ve soru bankası - tyt matematik endemik tyt matematik soru bankası endemik tyt matematik denemesi bilgi sarmal tyt matematik denemesi üçdörtbeş tyt matematik denemesi - tyt fen benim hocam tyt fizik video ders notları benim hocam tyt fizik sb benim hocam tyt kimya video ders notları altuğ güneş tyt fizik seti karekök tyt biyoloji soru bankası selin hoca tyt biyoloji özet (limit yayınları) bilgi sarmal tyt fen denemesi ---------------------------------------------------------- - ayt edebiyat benim hocam ayt edebiyat video ders notları paraf ayt edebiyat soru bankası üçdörtbeş ayt edebiyat soru bankası a yayınları edebiyat son on yıl çıkmış sorular limit edebiyat el kitabı limit ayt edebiyat denemesi yayın denizi eser özetleri - ayt matematik endemik ayt matematik sb miray ayt matematik sb üçdörtbeş ayt matematik sb üçdörtbeş ayt matematik denemesi (2020) üçdörtbeş ayt matematik denemesi (2021) - tyt/ayt geometri apotemi maestro geometri sb karekök tyt geometri sb endemik geometri deneme - karma denemeler üçdörtbeş 5 adet tyt genel deneme (2020) ve 1 adet üçdörtbeş kurumsal deneme (2021) üçdörtbeş ayt edbsos1 deneme rasyonel ayt ea-sözel 4 deneme toprak ayt sos2 deneme paraf ayt sos2 deneme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 20 Ağustos 2021; 17:45:13 > |
Bildirim