Yakın zamanda Tivibu'ya geçiş yaptık evde, o yüzden de TT'nin kendi modemini kullanmam gerektiğinden çok üzülerek VR600 modemimden ayrılmak durumunda kaldım. Uzun süre elimde bekleyeceğine garantisi hala devam ederken satışa çıkartıyorum.
Modemin en ufak kusuru yoktur. Üzerinde toz bile yok, sıfırdan farksız. Söylediğim gibi 2 yıla yakın da garantisi halen devam etmekte. 3 yıl firma garantisi var. Faturası ve tam kutu içeriğiyle vereceğim. Hepsiburada'dan alındı.
Özellikleri hem kendi sitesinde, hem de satış yapan diğer sitelerde bulunduğundan buraya ekleyip kalabalık yapmıyorum.
Kısaca bahsetmem gerekirse çift bant (2.4GHz ve 5 GHz) kablosuz bağlantı destekliyor. Toplam 1600MHz bant genişliği sunuyor ki ev kullanıcısı için network üzerinde medya oynatma gibi işlerde yüksek performans sağlıyor. 5GHz kullanmak için üç adet antenini monte ederek kullanmak gerekli. VDSL,ADSL, Fİber ve Kablo altyapılarını destekliyor. Yani ileriye dönük olarak çok esnek bir yapısı var.
Ürün için istediğim fiyat 375TL'dir. Kargo alıcıya aittir. Önce ödeme ardından kargo şeklinde alışveriş olur. Ankara için makul bir lokasyonda elden de teslim edebilirim. Güven ihtiyacı olursa referanslarıma bakabilirsiniz.
Sorusu olanlar PM'den veya buradan bana erişbilirler.