Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık Gtx 980 ti
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
iyi satışlar Atıf usta
-
Evet hocam aynen öyle rtx 3060 ti aldım onu almasaydım bunun ile devam edecektim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
980ti bu piyasada güzel fiyat. alan kişi termal bakımlarını yapıp her türlü oyunu rahatlıkla oynar,baba yorgun ama oyunlarda hâlâ acımaz hayırlı satışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 11 Aralık 2021; 15:30:43 > -
Çoğu senaryoda gtx 1070'ten çokta geride kalmayan, gtx 1060 ları tokat manyağı yapan kart hemde sterlin 18,5 tl olmuşken bu fiyata Fiyat çok güzel. O değil türker bile onay vermiş gerisi yalan
@türkerr kral seni çekemeyenler varmış. o kadar yorumu neden kasıyon sen ayıp ayıp
-
siterlin dedin aklıma sılayer geldi bak
-
Merhaba ilan güncel mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:marka gtx 980 ti titan kasa 6 gb 384 bit fiyat : 4750 tl dir. pazarlık yoktur. Markası modeli nedir yazdığınızdan anlamaya çalışıyorum ancak sadece referans tasarım gtx 980 ti demiş olabilirsiniz gibi geliyor ama yine markası yok ortada.
-
Kullanıma bağlı olarak yorgunluktan cortlama ihtimali de var kartın. Bunu da bilmek gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam o şans meselesi. 7-8 sene önce forumdan aldığım bi hd5770 vardı bi arkadaşıma vermiştim hala sabah akşam dota cs go oynar tık demedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X