Şimdi Ara

Satılık Gtx 980 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Gtx 980 ti

marka gtx 980 ti titan kasa 6 gb 384 bit fiyat : 4750 tl dir. pazarlık yoktur.

elimde haricen 2 adet garantisi dewam eden anakart mevcuttur.

1. msi b450 pro carbon ac wifi : 1400 tl fiyatırdır. 1 yıldan fazla garantisi wardır. kgf wardır. pazarlıksız.

1. asus tuf b450m tuf 2 modeli dir. 23.10 2021 tarihli kfg vardır. 800 tl. pazarlıksız

Satılık Gtx 980 ti
    Satılık Gtx 980 ti
    Satılık Gtx 980 ti

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ne kartı be,hala bircoğunu tokatlar

iyi satışlar Atıf usta

• yd33 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynen öyle rtx 3060 ti aldım onu almasaydım bunun ile devam edecektim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 980ti bu piyasada güzel fiyat. alan kişi termal bakımlarını yapıp her türlü oyunu rahatlıkla oynar,baba yorgun ama oyunlarda hâlâ acımaz hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 11 Aralık 2021; 15:30:43 >
  • Çoğu senaryoda gtx 1070'ten çokta geride kalmayan, gtx 1060 ları tokat manyağı yapan kart hemde sterlin 18,5 tl olmuşken bu fiyata Satılık Gtx 980 ti  Fiyat çok güzel. O değil türker bile onay vermiş gerisi yalan Satılık Gtx 980 ti 

@türkerr kral seni çekemeyenler varmış. o kadar yorumu neden kasıyon sen ayıp ayıp Satılık Gtx 980 ti 

• siterlin dedin aklıma sılayer geldi bak Satılık Gtx 980 ti 

• Merhaba ilan güncel mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga Gtx 1080 Tİ Ftw3
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alıntı

metni:
    marka gtx 980 ti titan kasa 6 gb 384 bit fiyat : 4750 tl dir. pazarlık yoktur.

Markası modeli nedir yazdığınızdan anlamaya çalışıyorum ancak sadece referans tasarım gtx 980 ti demiş olabilirsiniz gibi geliyor ama yine markası yok ortada.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Kullanıma bağlı olarak yorgunluktan cortlama ihtimali de var kartın. Bunu da bilmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o şans meselesi. 7-8 sene önce forumdan aldığım bi hd5770 vardı bi arkadaşıma vermiştim hala sabah akşam dota cs go oynar tık demedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.