Şimdi Ara

SATILIK HİLESİZ TEMİZ SUPREME HESAP (5 YILLIK JETON + 2015 HİZMET MADALYASI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM ÜZERE HESABIMI SATILIĞA ÇIKARMIŞ BULUNMAKTAYIM HESABIN ÖZELLİKLERİ ŞU ŞEKİLDEDİR.

1:ORJINAL MAILI ILE VERİLECEKTİR.

2:5 YILLIK JETONU MEVCUTTUR.

3:2015 HİZMET MADALYASI MEVCUTTUR.

4:İÇİNDE GTA 5,EURO TRUCK SIMULATÖR,MORTAL KOMBAT KOMPLETE EDİTİON,DAYZ,DOTA 2 BUNLAR MEVCUTTUR.

HESAP İÇİN İSTEDİĞİM RAKAM 150 TL VEYA 150 TL KARŞILIĞI KEY'DİR. ŞİMDİDEN ALICI ARKADAŞA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

NOT:REFERANSI SAĞLAM OLAN ÜYELERE ÖNCE TESLİM EDEBİLİRİM MALUMUNUZ YENİ ÜYEYİM DİĞER ÜYELERE İSE ÖNCE ÜCRET SONRA HESAP ŞEKLİNDE TESLİM EDECEĞİM.

RESİMLER EKLENMİŞTİR.
     SATILIK HİLESİZ TEMİZ SUPREME HESAP (5 YILLIK JETON + 2015 HİZMET MADALYASI) SATILIK HİLESİZ TEMİZ SUPREME HESAP (5 YILLIK JETON + 2015 HİZMET MADALYASI) SATILIK HİLESİZ TEMİZ SUPREME HESAP (5 YILLIK JETON + 2015 HİZMET MADALYASI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eypcn16 -- 22 Ekim 2015; 23:44:31 >

• Hocam bir ulaşın bana biraz daha ucuz dan verirseniz alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djerum

Hocam bir ulaşın bana biraz daha ucuz dan verirseniz alabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: Posterior

İtemi aldıktan sonra iki hesaptan da silmiş beni eline sağlık, yalnız küçük bir meblağ için böyle bir şeye gerek yoktu.
    Başka arkadaşların da canı yanmasın diye açıyorum konuyu herkese iyi forumlar dilerim

Konuya ilk yazana kalan redline ak-47'yi veriyorum bu da böyle bir kıyağım olsun

@Djerum

İlgili konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_111187378/tm.htm

Enteresan ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orijinalden alıntı: Djerum

Hocam bir ulaşın bana biraz daha ucuz dan verirseniz alabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: Posterior

İtemi aldıktan sonra iki hesaptan da silmiş beni eline sağlık, yalnız küçük bir meblağ için böyle bir şeye gerek yoktu.
    Başka arkadaşların da canı yanmasın diye açıyorum konuyu herkese iyi forumlar dilerim

Konuya ilk yazana kalan redline ak-47'yi veriyorum bu da böyle bir kıyağım olsun

@Djerum

İlgili konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_111187378/tm.htm

Enteresan ...

Aynen öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ToTeM kullanıcısına yanıt
    birde bana iş atıyor hocam :D alayım falan diye öpecekti yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eypcn16

birde bana iş atıyor hocam :D alayım falan diye öpecekti yani :D

Dilerim ki problemsiz bir şekilde istediğiniz rakama hesabınızı satarsınız.

Benimde aklımda bir rakam var ama sizin söylediğiniz rakama uyacağını sanmam.

Aklınızda olsun; her ne kadar "rütbe önemli değil" dense de önemli bir unsurdur DH da rütbeler.

1000 tane rütbesiz üyenin 990 tanesinin sadece bu ilan için foruma üye olabileceğini düşürsek.

Binbaşı, Yarbay ve üstü rütbelerdeki bir çok kullanıcı 500-1000 TL veya benzeri rakamlar için bile rütbesini riske atmaz. Hali hazırda içinde hinlik olan bir insan zaten o rütbelere gelene kadar illa ki 1-2 yanlış yapacaktır.

Satış yapacak olduğunuz kişiden ilk önce iletişim bilgilerini, sonra varsa yerel referanslarını, son olarak da adres bilgilerini istemenizde fayda var.

Tabii bir insan gerçek hayatta Başkan rütbesi bile taşısa kansız çıkabilir. Bu da artık biraz şans, talih olayı sanırım. "Olacak ile öleceğin önüne geçilmez" derler. Doğrudur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 22 Ekim 2015; 18:12:45 >

• lvl 3 olmadan rekabetçi nasıl giriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

lvl 3 olmadan rekabetçi nasıl giriliyor?

Kendisi ile pazarlık ettik, fiyatta anlaştık fakat ben ona referanslarımı verdikten sonra bana "hesabı verdiğim dakika ödemeyi alırım" dedi.

Bende "maalesef önce hesap bilgilerini değiştiririm, eğer bir problemle karşılaşmazsam ödemeyi yaparım" dedim. Ben mi yanlış yaptım bilmiyorum. Sonuçta tek bir referansı yok, ne telefon verdi ne hesap linkini. Neyse yaklaşık 40 dakika oldu ama yazmıyor. Halbuki dakika dakika yazıyordu.

Şahsen bana güven telkin etmedi ...
  • quote:

quote:

Kendisi ile pazarlık ettik, fiyatta anlaştık fakat ben ona referanslarımı verdikten sonra bana "hesabı verdiğim dakika ödemeyi alırım" dedi.

Bende "maalesef önce hesap bilgilerini değiştiririm, eğer bir problemle karşılaşmazsam ödemeyi yaparım" dedim. Ben mi yanlış yaptım bilmiyorum. Sonuçta tek bir referansı yok, ne telefon verdi ne hesap linkini. Neyse yaklaşık 40 dakika oldu ama yazmıyor. Halbuki dakika dakika yazıyordu.

Benim dediğim 207 maç kazanmış ama hiç lvl atlamamış bu nasıl oluyor?

• quote:

quote:

quote:

Fake hesap sanırım ...

• ne dediğinizi tam anlamadım diğer arkadaşa gelince yemek yiyiordum her saniye nette duramam galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eypcn16

ne dediğinizi tam anlamadım diğer arkadaşa gelince yemek yiyiordum her saniye nette duramam galiba?

Yersiz yere evham yaptım sanırım. Haklısınız ...
  • eski hesapsa lvl 3 yapip 1 mac atinca rutbe geri geliyor. ama hizmet madalyasi var yani hesap 43 lvl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 22 Ekim 2015; 20:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

40 Lv. olunca Lv. sıfırlanır, 2015 Hizmet Madalyası gelir. Onun sayesinde girebiliyor.

• f0rest kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaş tam bilemedi sanırım :) suçlar gibi yazdı ama sağlık olsun.
  • ++++ günceldir :D
  • fiyat revize edilmiştir.
  • günceldir.
  • bu hesabı almayın konumu incelemeden, ha yine almak isterseniz sizin takdiriniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_111117226/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.