Şimdi Ara

Satılık Honda Civic 2007 model otomatik 60bin km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA...ÇOK TEMİZ YETKİLİ SEVİS BAKIMLI, HONDA CİVİC 1.6 İ-VTEC MOTOR 125 HP TAM OTOMATİK F1 VİTES LPG'Lİ AMARİCAN ÇİZİLMEZ CAM FİLMLİ . TAM BİR AİLE ARABASI YERİ GELDİGİNDE SPOR BİR ARAÇ ÖZELLİGİ OLAN GÜÇLÜ VE SAGLAM BİR MAKİNADIR . 60 BİN BAKIMI YAPILMIŞ OLUP HİÇ BİR MEKANİK KAPORTA VE ŞANZUMAN PROBLEMİ OLMAYAN UZUN YILLAR BİNE BİNECEGİNİZ BİR ARAÇTIR .EGZOS VE MUAYENESİ 2014 6 AYINA KADAR GEÇERLİDİR.HİÇ BİR HARCI BORCU YOKTUR.ALIM SATIMI HEMEN VERİLECEKTİR.KAZASI YOKTUR SÜRTMEDEN DOLAYI ARACIM TEK SOL ŞÖFÖR KAPISI SERVİSTE ORGİNALİYLE DEGİŞMİŞ OLUP SOL ARAKA KAPIDA LOKAL BOYA VARDIR.İSTEDİGİNİZ SERVİSE SORGULATABİLİRSİNİZ TÜM KAYITLARI SERVİSTE BULUNMAKTADIR .ARACIN LPG SİNİ TAKTIRALI 5 AY OLDUGUNDAN DOLAYI MUAYENESİNE UZUN OLDUGUNDAN İŞLETİLMEMİŞTİR.SATMA SEBEBİM İHTİYAÇTAN'DIR.PAZARLIK SÜNNETTİR ODA ARAÇ BAŞINDA OLUR....ALACAK KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN...Temiz kazasız 10 bin ila 20 bin tl arasında fiyatı abartılmamış araclarla takas duşunebilirim.

Fiyat 34900 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-f1-vites-tam-otomatik-lpg-li-servis-bakimli-orginal-civic-110784607/detay/

• Fiyatiniz oldukca fazla. Benim Degisensiz 2007 civic eleganceye 36bin yazayim :) diger ilanlarda kendi aracinizdan dusuk olanlarin ustune +1-2bin tl koyup satisa cikarmaya calismayin. 6ay kalir o ilan orada. Revize sart.hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Fiyatiniz oldukca fazla. Benim Degisensiz 2007 civic eleganceye 36bin yazayim :) diger ilanlarda kendi aracinizdan dusuk olanlarin ustune +1-2bin tl koyup satisa cikarmaya calismayin. 6ay kalir o ilan orada. Revize sart.hayirli satislar

Bilgilendirme yaptıgınız için teşekkür ederim öncelikle.Fiyat araç ilişkisi içinde normal fiyat sayılır . Aracım tek sıkıntısı bir kapı degişmesi bence önemli degil aracın ön ve arak parçalarında boya olmasından oldukça kat kat daha iyidir.Çünkü aracın giderine etki eder nede şaselerine ama tabi kişilere göre göreceli bu iş. Fiyatlara baktıgınız f1 tam otomatik 60 bin km lpg sistemli araca göre normal seviyededir.Sizin aracı bilemem neleri var neyi yok benden fazlası tavan ve vsa onu biliyorum bu işte boya kaza ve km önemli km baglı olarak mekanik bu ilişkiler içerisinde degerlendirdim sizde satıcaksanı bu şekilde degerlendirip fiyatlandırın. + 1-2 bin tl koymak yanlış tabir piyasaya bi bakın göreceksiniz araclarımızın emsal ve fiyatlarını. revize işini düşünücem + 1- 2Teşekkür ederim. İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: crossone

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Fiyatiniz oldukca fazla. Benim Degisensiz 2007 civic eleganceye 36bin yazayim :) diger ilanlarda kendi aracinizdan dusuk olanlarin ustune +1-2bin tl koyup satisa cikarmaya calismayin. 6ay kalir o ilan orada. Revize sart.hayirli satislar

Bilgilendirme yaptıgınız için teşekkür ederim öncelikle.Fiyat araç ilişkisi içinde normal fiyat sayılır . Aracım tek sıkıntısı bir kapı degişmesi bence önemli degil aracın ön ve arak parçalarında boya olmasından oldukça kat kat daha iyidir.Çünkü aracın giderine etki eder nede şaselerine ama tabi kişilere göre göreceli bu iş. Fiyatlara baktıgınız f1 tam otomatik 60 bin km lpg sistemli araca göre normal seviyededir.Sizin aracı bilemem neleri var neyi yok benden fazlası tavan ve vsa onu biliyorum bu işte boya kaza ve km önemli km baglı olarak mekanik bu ilişkiler içerisinde degerlendirdim sizde satıcaksanı bu şekilde degerlendirip fiyatlandırın. + 1-2 bin tl koymak yanlış tabir piyasaya bi bakın göreceksiniz araclarımızın emsal ve fiyatlarını. revize işini düşünücem + 1- 2Teşekkür ederim. İyi forumlar...

Hocam oncelikle yanlis anlasilmak istenilmem.bu internetten satislarin getirdigi "keyfe keder" ssatis mantigi yuzunden piyasa şişiyor. Dediklerinize katiliyorum ama demek istedigim bu fiyattan boyasiz degisensiz bulmak mumkun. Bu bizim fd6 civiclerin oyle bi piyasasi var ki 2007 ile 2009 ayni fiyata ayni donanim vs. bulmak mumkun. Umarim en az zararla dilediginiz rakamlara aracinizi satarsiniz.iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.