Şimdi Ara

Satılık HONDA Euro Civic 1,6 ILS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt arkadaşlar bugün babamdan aldıım arabayı yenilemenn wakti geldi mesajından soora kullandığım 97 model euro civic in satılık olduğunu belirtmek isterim!

araç 115 hp,265000 km olup şu ana kadar hiç1 sorun çıkarmamıştır...bu arada km.nn fazlalığına aldanmayın motor kusursuz...

tüm bakımlarıserwiste yapılmıştır,isteyenler plakadan sorabilirler serwise!

sigara içilmemiştir,araç full tek eksiği kliması

özellikler:abs,sürücü ve yolcu hawa yastığı,otm. vites,4 cam kumandalı,immobilizer,sunroof

ilgilenen arkadaşlar için tel. no:0544 664 08 99

fiyat:12bin ytl...

bu arada plaka istanbullu olmam nedeniyle 34 fakat öörenci olduum için şuan kayseride bulunuorum,araçta burada,gerçi yer farketmez nereye satılacağı ama aracı görmek isteyen olursa die yazdım!

1de sağ ön tarafta kapının hemen önünde,yan sinyal lambasının bulunduğu parça 1 köpek yüzünden boyanmak zorunda kaldı,yolda giderken yandan köpek çarpmıştı,çok diil ama 1az içeri girmişti,kaportacıda düzeltmek için çekiç vurunca boyanmak zorunda kaldı!

buda pek kaza sayılmadığı için araca kazasız diyebilirim!

dewamlı kullandığım 1 araç olduu için ne isterseniz sorabilirsiniz araç hakkında!

şmdiden herkese teşekkürler!!!

• kolay gelsin cem

bizim burda da 98 civic war ies 300.000de taş gibi senin arabada da sorun yok
  • Bu arabayı çok yakınen tanıyorum.Hayatımda gördüğüm en bakımlı araba diyebilirim.
  • adamlar iki tane hava yastıgı koymuşlarda klima mı fazla gelmiş yuh yanisi..
  • walla aracı 0 almıştık,annem klima beni çarpıyor diyerekten istememişti,o zmnda opsiyonluydu herşey almamıştık...
    tabi bana da sooradan sooradan garip gelmeye başladı,o zmn küçüktüm anlamıodum ne olduğunu...
    quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

adamlar iki tane hava yastıgı koymuşlarda klima mı fazla gelmiş yuh yanisi..
  • otmatik olmasa düsünebilirdik walla kmsi fazla ama
  • kardeşim araç otm. ama kullanımı çok zewkli bilmiorum hiç kullandınmı?
    eğer ciddiysen bana özelden uulaş
    ayrıca km.sinede bakma motor çokçok temiz
    hiç sorun olmadı şu ana kadar,zaten çok dewirlide kullanılmadı!!!
    her türlü garanti weririm!
    bence 1 düşünün,ayrıca fiyatıda piyasayla aynı,15-12 arasında deişio bnn piyasası
    12 olmasının nedeni sırf km zaten,aslında bnm gönlümden 15 geçio 15 lik araba ama bunu müşteriye anlatamassın,o yüzden kaçmaz bu fiyat...
    quote:

Orjinalden alıntı: cosworth

otmatik olmasa düsünebilirdik walla kmsi fazla ama
  • daha dün yanımda 2000 model düz vites 1.6 sunroof hariç full olan 60000 deki arabayı 14.5 a satamadılar, üzüldüm walla
  • senn söölediinde anormal be kardeşim,onların piyasası 16-18 deişio,60000 de olduu halde satılamadysa kesin araç sorunludur!
    ya kazalıdır,yada 1şeyi dağıtıp deiştirmiştir adam!!!
    ayrıca bizim araba sunroof+otm vites ve kazasız,çok temiz...
    istersen 1www.araba.com a girip bakabilirsin fiyatlara!
    bazıları uçup 17 bile istemiş,tutturabilirsem die,ama malum 2. el piyasası iice değer kaybetti,eğer kaybetmemiş olsaydı bende emin olun bu arabaya 16 dan aşağı istemezdim...
    quote:

Orjinalden alıntı: jasd

daha dün yanımda 2000 model düz vites 1.6 sunroof hariç full olan 60000 deki arabayı 14.5 a satamadılar, üzüldüm walla

• walla bayiiden kendi aracımı teslim almaya gittiğimde oradaki satışçının arkadaşının aracıydı, tırın gelmesini beklerken vakit geçsin diye onlarla beraber aracı almak isteyen müşteriye beraber gittim. Aracı da inceledim gayet temizdi,alıcı da mutabıktı temizliği konusunda kazası yok sahibi zaten memur bir adam doğru dürüst binmemiş 60374 falandı km de. Hatta sıralı lpg takıp böyle birşey mi alsaydım diye içimden geçmedi değil İnşallah sen istediğin fiyata satarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delicem

senn söölediinde anormal be kardeşim,onların piyasası 16-18 deişio,60000 de olduu halde satılamadysa kesin araç sorunludur!
    bazıları uçup 17 bile istemiş,tutturabilirsem die,ama malum 2. el piyasası iice değer kaybetti,eğer kaybetmemiş olsaydı bende emin olun bu arabaya 16 dan aşağı istemezdim...
    quote:

daha dün yanımda 2000 model düz vites 1.6 sunroof hariç full olan 60000 deki arabayı 14.5 a satamadılar, üzüldüm walla

anormal bir şey yok bence, fiyatlar düştü,20 gün önce 2000 model full 1,6ies 70000km de tertemiz honda civic'imi hemde galeriden 15 milyara aldım.

umarım o fiyata satabilirsin..:(

• tabikide çok düştü fiyatlar bende biliorum,1 buçuuk sene önceyle şuann fiyatları arasında milyarlar oynuo!amawww.araba.com a girerseniz tekrardan söölüorum,fiyat aralığını görebilirsiniz!
    ben bu arabayı 10 bin ytl ye gidip galeriye satsam oda zaten 12 bin e müşteriye satıcak,böle elden oldumu hem sahtekar galericilere para kazandırmamış oluruz,hemde satan arabasınn daha çok hayrını görür!
    ayrıca arabann da ilk sahibi olduumuzdan en ince ayrıntısına kadar arabayı tanımamızda 1 avantaj!
    10 kere el deiştiren arabalardan diil bu!
    dediğim gibi ben arabama güweniorum!
    ilgilenen arkadaşlar olursa konuşalım...

quote:

Orjinalden alıntı: alper25_11

quote:

senn söölediinde anormal be kardeşim,onların piyasası 16-18 deişio,60000 de olduu halde satılamadysa kesin araç sorunludur!
    quote:

anormal bir şey yok bence, fiyatlar düştü,20 gün önce 2000 model full 1,6ies 70000km de tertemiz honda civic'imi hemde galeriden 15 milyara aldım.

• http://www.araba.com/ilan/honda/civic/170517.html
    bak galeri kaça satıo senn aracı!
    zaten o araçların fiyat aralığıda senn aldığın arada,ama bnm altındaki aracın fiyat aralığıda bnm satmayı düşündüğüm fiyatta ok!
    yani size pahalı gelio olabilir ama bunu bana pahalı gelio dierek belirtebilirsiniz,önce 1 araştırma yapın lütfen!
    bu aracın fiyatı gayet normal,ilgilenenler yazsın buraya ilgilenmeyenlerden yorum istemedim zaten!
    hadi fiyatı uçuk yazmış olurum 18 falan isterim o zmn konuyu kapatana kadar mesaj yazın ama şurada şmdi eleştireye gerek yok çünkü eleştirilecek 1 şey yok...
    quote:

quote:

quote:

• ben seni eleştirmiyorum arkadaşım istediğin fiyatı çekebilirsin bana göre pahalı gibi birşey de söylemedim yazdıklarımı dikkatli okursan tamamen objektif olarak gördüğümü anlattım,yaşadığım reel bir durumu paylaşmak istedim,yani sanal fiyatlar değil gerçekte gözümle gördüğümü,dediğim gibi inşallah istediğin fiyata satarsın.
  • eywallah ama hala sanal fiyat diosun,çıkıp 1 galeriye gitmeni veya 1az gazete ilanlarını karıştırmanı tawsiye edicem...
    quote:

ben seni eleştirmiyorum arkadaşım istediğin fiyatı çekebilirsin bana göre pahalı gibi birşey de söylemedim yazdıklarımı dikkatli okursan tamamen objektif olarak gördüğümü anlattım,yaşadığım reel bir durumu paylaşmak istedim,yani sanal fiyatlar değil gerçekte gözümle gördüğümü,dediğim gibi inşallah istediğin fiyata satarsın.
  • quote:

http://www.araba.com/ilan/honda/civic/170517.html
    bak galeri kaça satıo senn aracı!
    zaten o araçların fiyat aralığıda senn aldığın arada,ama bnm altındaki aracın fiyat aralığıda bnm satmayı düşündüğüm fiyatta ok!
    yani size pahalı gelio olabilir ama bunu bana pahalı gelio dierek belirtebilirsiniz,önce 1 araştırma yapın lütfen!
    bu aracın fiyatı gayet normal,ilgilenenler yazsın buraya ilgilenmeyenlerden yorum istemedim zaten!
    hadi fiyatı uçuk yazmış olurum 18 falan isterim o zmn konuyu kapatana kadar mesaj yazın ama şurada şmdi eleştireye gerek yok çünkü eleştirilecek 1 şey yok...
    quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ben durup dururken senin araba pahalı demedim zaten,sen "jasd" ın cevabına anormal deyince fikrimi belirttim..
    Ben arabamı almadan önce zaten yeteri kadar araştırdım merak etme,internetteki fiyatlara çok takılma, 1-2 milyar fazladır her zaman, ben araba alırken kimi arasam telefonda hemen 1 milyar düşüyorlardı.Öyle internette yazan fiyatlarla olmuyo bu işler. 0 zaman sende bu linke bak senin arabayı kaça satıyolar hemde yarı km sindehttp://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2181135 ! anlatabildim mi?. araba ararken 12-13 milyara 100000km civarında 1.4 full 2000 civic temiz arabalar bulmuştum ama sonra topicde 1.6 tavsiye ettiler bunu aldım o yüzden fikrimi söyledim.

hassasiyetini anlıyorum,senelerce sorunsuz binmişsin arabana,çokda memnunsun,arabanda hiçbir sorun olmadığına da eminim,bunca sene kullandığın bir arabanın fiyatını buralara düşmesi görmek hoş değil tabi

• eywallah...
  • Euro Civic binip en çok keyif aldığım araçlardan bir tanesi ,

Kemikli yapısı, sorunsuz motoru yaygın servis ağı Honda euro civic i güzel kılıyor. Fiyatıda bence çok makul ben geçtiğimiz hafta 97 model sattım Abs, Klima , Airbag , sunroof , çelik jant , far yıkama , arka silicek , sis farı , 4 cam otomatik , alarm 146 Bin Km de çok temiz bir araçtı ben 13.500 e sattım ..

12 bin YTL de arkadaşın aracı için bence çok makul bir fiyat Alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim...
  • eywallah kardeş,sende araba yeniliosun galiba sanada hayırlı olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

Euro Civic binip en çok keyif aldığım araçlardan bir tanesi ,

Kemikli yapısı, sorunsuz motoru yaygın servis ağı Honda euro civic i güzel kılıyor. Fiyatıda bence çok makul ben geçtiğimiz hafta 97 model sattım Abs, Klima , Airbag , sunroof , çelik jant , far yıkama , arka silicek , sis farı , 4 cam otomatik , alarm 146 Bin Km de çok temiz bir araçtı ben 13.500 e sattım ..

12 bin YTL de arkadaşın aracı için bence çok makul bir fiyat Alıcak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim...
  • Yok ben araç yenilemedim , HONDA ile ilgili çok farklı bir iş koluna sahibim ( İmzama bakabilirsin ) 2. el Honda piyasasınıda yakından takip ediyorum tanıdığım 10 insandan 8 tanesi Honda sahibi alımları , bakımları , satışları hakkında yakından ilgileniyorum ve bir çoğunuda ben yapıyorum , geçtiğimiz haftalarda çok yakın bir dostumun aracını sattım bu euro civic arkadaşımın yani.. Ancak daha önce yaklaşık 1 ay kadar kullandım 97 model bir Euro Civic..

Sende euro Civic i sattıkdan sonra inşallah yine HONDA alırsın ..

quote:

eywallah kardeş,sende araba yeniliosun galiba sanada hayırlı olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

Euro Civic binip en çok keyif aldığım araçlardan bir tanesi ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN {SaNSaR} -- 20 Ocak 2006 16:45:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.