Şimdi Ara

Satılık ilk sahibinden tam otomatik vitesli 142.000km opel astra hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Opel / Astra / 1.6 / Comfort / İlk sahibinden otomatik vites 2004 model 142.000 km Astra sahibinden.comda - 748848593
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-otomatik-vites-2004-model-142.000-km-astra-748848593/detay

Aracın trigeri, balataları ve antifriz suyu yeni değişti, sadece çamurluk ağızlarında ve sağ iki kapının etek altında çizikten dolayı lokal boya vardır bunlar dışında değişen ya da boya yoktur.

Araçta sport mod ve kar modu vardır geri kaçırma yapmaz.

Aracın bedeli 46.000 tl dir

• Ahahaha bende 46bin tl fiyat görünce Astra H zannettim kolay gelsin
  • Kardeş bu fiyata bu özelliklerde astra h yok zaten airbagleri patlamış olanları 50 den satıyorlar
  • mr4power M kullanıcısına yanıt
    Cevap yazmayacaktım ama merak ettim, bu bir cevap değil de soru olarak düşün. Anlatsana ne özellikleri varmış arabanın ??
  • Arkadaşa hak vermemek elde değil maalesef. Piyasa fiyatlarını %60 lar üzerinde erimiş olan paramız ve muadili araçlara istenen rakamlar üzerinden degerlendirince istenen fiyat çok anormal gelmiyor. Bu tip ilanlar verildiğinde, ilan altına yorum hakkımı kullanarak sizin aracınızı neden alayım diye örnek ilan koyarım buralara hep. Ama görüyorum ki benzin lpg li 200bin km üzerindeki muadili araçlara 35 ila 42 bin fiyat yazanlar var.

edit: Ha bu yazdıklarım ile satıcıyı haklı gibi gösteriyor olmayayım. Genel düşüncem bu araç dahil diğer araçlar bu fiyatlardan emin olun satılmıyordur. Eğer satılıyorsa da satın alanlara selam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 2 Kasım 2019; 19:51:39 >
  • Kusura bakmayın lütfen ama piyasa ne yazık ki bu durumda ve ne yazık ki her geçen gün daha da artıyor araç fiyatları. Kendi aracımın ilanlarını inceleyip ona göre fiyat yazdım ve duruma talebe göre fiyatımı güncelliyorum zaten. Keşke piyasa bu durumda olmasa da ben de ucuzdan satıp yeni aracımı ucuzdan alsam benim açımdan çok daha kolay olurdu.

Ayrıca kimseye zorla aracı satmıyorum 😂😂😂 fiyatı fazla bulan tabi ki almasın
  • Merak ettim açıkçası araç satıldı mı? Satıldı ise kaçtan satıldı. Noter kağıdı ss 'i olsun ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shapsgh

Merak ettim açıkçası araç satıldı mı? Satıldı ise kaçtan satıldı. Noter kağıdı ss 'i olsun ama :)
    şimdi noter kağıdıyla falan uğraşamayacağım fakat 41 den aracı verdim hocam gayet uygun bir şekilde. Dediğiniz gibi insanlar fiyatları şişirmişler satmayacakları arabaları çok yüksek fiyatlara yazıyorlar, açıkcası ben o fiyatlara baktığım için 46 dan koymuştum. Daha sonra arz talep meselesine göre fiyatımı yavaş yavaş düşürdüm. 42.500 tl den bir galerici almak istemişti fakat güvenemediğim için ve babam galericiye satmak istemediğinden satmadık, 41 den bir öğretmen hanımefendiye verdik.

Edit: Bu arada içiniz rahat olsun amacım piyasayı çıkartıp aracım daha pahalıya satılsın gibi bir mantığım yoktu ya da tok satıcıyım ben kerizin tekine arabayı veririm gibi bir gayem yoktu, 50 binden başlayan fiyatları görünce insan meraktan acaba piyasası bu mu diyip ilana koyuyor. İlk araç satma tecrübemdi ayrıca 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr4power -- 3 Ocak 2020; 23:40:7 >

• İşte tam burada aslında sizde bizde mağdur oluyoruz ben bu ilanı gördüm 42.000 yazsa hemen gelir alırdım ama yorumlar fiyat yüksek denmesi vazgeçirdi ben artık sarı siteye güvenmiyorum forum sakininden almak istiyorum ben araba alamadım siz daha pahalıya satamadınız bir nevi bende fırsatçılık yapayım demişsiniz ama kısmet
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Araç 1 ay boyunca sahibindende 43 den kaldı o zaman teklifinizi verseydiniz ona göre değerlendirilebilinirdi. Ayrıca o kadar şişirlmiş araç varken ben asıl değerini nereden bilebilirim. Arz talep meselesine göre fiyatı düşürdüm ve sattım. Bu yaptığım fırsatçılık değil fiyat belirlemeydi.
  • mr4power M kullanıcısına yanıt
    Hocam durustlugunuz için teşekkür ederim. Şöyle bir çıkmaz var bu piyasa da. Mesela benim gibiler Al satci tayfaya için için küfrediyor ve bu nedenle birisine fiyat teklif ederken yine aynı bu alsatçilar gibi ölücü fiyat veremiyor. Yani ben 80 yazılmış araca 75 teklif etsem karşı tarafın canını sikarmiyim diye düşünürken bu alsatci 70 e aracı alıp 85 ten ilana çıkıyor. Alsatci görevini tamamladı artık parasını 15000 getiri ile vadeye yatırdı ve onun acelesi yok artık. Durumu bilmeyen diğer aynı araca sahip Ahmet abi ise gözleri dolar işareti ile dolu ooo bizim araç 85000 olmuş deyip aracını ilana çıkıyor ve sen bu kez hiç 75000 teklif edemiyorsun. Zira 10000 fiyat kıran haysiyetsiz bir ölücü oluyorsun Ahmet abinin gözünde. Alsatci arkadaş rahat 3 kirmasa 5 kırar istediği fiyattan aracı satar. Ama Ahmet abi 85000 fiyatı için burnundan kıl aldırmayarak Al satcinin ekmeğine yağ sürmeye devam eder. Çözüm ise her zaman basittir. Bir araç alındıktan sonra en az 6 ay satılamaz olmalıdır. Yoksa eli şeyinde bir sürü esnaf turemeye devam edecek gibi gözüküyor.

• shapsgh S kullanıcısına yanıt
    Bir kişi 12 ay içinde vekalet dahil 2 araçtan fazla satamasın bence, böylece piyasa biraz daha normale döner diye düşünüyorum. Al satçılardan da kurtulmuş oluruz böylece.

Araç satarken ne galericilere ne de alsatçılara aracı vermeyeceğim diye söz verdim, tüm eksiğini tane tane açıkladım, telefonla arayanlara video çektim, fotoğraf attım en ince hatasına kadar söyledim, ölücüler aradı 35 düşünür müsünüz , 38 vereyim nakit(sanki ben taksitle satıyorum) , araç airbag mi açmış diye abuk subuk konuşan tipler çıktı ki aracı istediğin ekspere sokabilirsin dediğim adam bunu diyince insan yanında olsa boğazlayacak duruma geliyor.

O an anladım ki bu tür tipler yüzünden insanlar alsatçılara ya da galericilere veriyor araçlarını lanet olsun 3 5 eksik olsun akıl sağlığımdan olmayayım diye düşünüyorlar.

Bu arada ben 1 2 hafta içinde arz talep meselesine göre fiyatımı belirleyip aracımı 43 e güncelledim yavaş yavaş düşürerek ve tam 1 ay boyunca 43 de kaldı. Hatta alan kişiden kapora dahi almadım prensip meselesi ben kapora almam sözün benim için önemli dedim 41 den verdiğime de içim rahat. İhtiyacı olan düzgün birisine gitti araba.😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.