Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Logitech MX Anywhere 2 Mouse Satın Al 3 Nisan 2021 14:16 1 1 Satılık Logitech MX Anywhere 2 Mouse 2 yıldır kullanıyorum. Kozmetik olarak ufak tefek çizikleri var. Sol clik üstünde parlama oluştu. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve en son ne zaman şarj ettiğinizi hatırlamıyorsunuz. 3 frekansı sayesinde aynı anda 3 farklı cihazı kontrol edebiliyorsunuz. Ben Imac, Ipad ve Macbook için kullanıyorum. Anywhere 3 almam sebebi ile yollarımızı ayıracağız. Her türlü yüzeyde mausepad olmadan çalışır. Doğrudan cam üstünde bile çalışır. Mikro Usb alıcısı mevcut, hiç kullanmadım. Bluetooh üzerinden yürüttüm işlerimi. 3 cihazınıza kadar tek bir fare yeterli.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Nevşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Logitech MX Anywhere 2 Mouse GoPro Hero4 Black Aksiyon Kamerası ÇOK TEMİZ TREK FX 7.5 FULL AKSESUAR BİSİKLET