Sağolasın hocam. Takas yapılacak araca bağlı. Üstüne para alacağım ya da az bir miktar vereceğim aklıma yatan her türlü araçla takas olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: uçtakiadam
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Hayırlı satışlar.
Takaslı demişsiniz.
Bu araca alternatif ne düşünüyorsunuz?
Sağolasın hocam. Takas yapılacak araca bağlı. Üstüne para alacağım ya da az bir miktar vereceğim aklıma yatan her türlü araçla takas olabilir...
İlanda şikayetiniz de yok halbuki..
Neden macera arıyorsunuz
quote:
quote:
quote:
Hayırlı satışlar.
Takaslı demişsiniz.
Bu araca alternatif ne düşünüyorsunuz?
İlanda şikayetiniz de yok halbuki..
Neden macera arıyorsunuz
Dostum tatilden yeni döndüm. Allah'a şükür tatil boyunca (2.500 km) hiçbir sıkıntı olmadı. Burda da acil arabaya ihtiyacaım yok. Macera aramak değil de keyfe keder satışa çıkardım... Satılırsa ne âlâ, yok satılmazsa "kocaoğlanla" yola devam...
Dostum tatilden yeni döndüm. Allah'a şükür tatil boyunca (2.500 km) hiçbir sıkıntı olmadı. Burda da acil arabaya ihtiyacaım yok. Macera aramak değil de keyfe keder satışa çıkardım... Satılırsa ne âlâ, yok satılmazsa "kocaoğlanla" yola devam...
Hayırlı satışlar tekrardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme