Şimdi Ara

SATILIK ORJİNAL FRED PERRY ÇANTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre kullandığım siyah renk Fred Perry çantamı yenisini alacağım için satmaya karar verdim.Ürünü Ankamalldan almıştım.Ürün orjinaldir arkadaşlar piyasada bir çok kopyası var.Kullanan birisi olarak söyliyebilirim ki gerçekten çok dayanaklı bir çanta.Fiyatları oldukça pahalı olmasına rağmen gerçekten kaliteli.Maalesef tam olarak hangi tarihte ve ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum.Üründe ufak tefek yıpranmalar var.Çantaya 80TL istiyorum arkadaşlar.Ankara içi satış tercihimdir.İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

• İlgilenen arkadaşlar irtibata geçebiir
  • kardeş ne resim var ne birşey.
    Faturası falan lazım. Malum çakması çok
  • Resmini atacağım birazdan doğru çakması çok fazla ama görüp de ayırt edebilirsin kullanılan malzeme farkı çok fazla
  • Buyrun ürünün resimleri, dediğim gibi alalı bir kaç sene oldu o yüzden faturayı bulma imkanım yok, çok az bir yıpranmalar var onuda fotografda görebilirsiniz

Bir diğer ilanım onada bakabilirsiniz çanta vehttp://forum.donanimhaber.com/m_115015042/tm.htm alan arkadaşa kampanya yapmayı düşünüyorum

FRED PERRY ÇANTA+DİĞER İLANDAKİ ÜRÜNLER:110TL YE VERMEYİ PLANLIYORUM SET OLARAK
  •  SATILIK ORJİNAL FRED PERRY ÇANTA
    Bu mesaja eklenen görseller:

SATILIK ORJİNAL FRED PERRY ÇANTA SATILIK ORJİNAL FRED PERRY ÇANTA SATILIK ORJİNAL FRED PERRY ÇANTA SATILIK ORJİNAL FRED PERRY ÇANTA

• +++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.