Şimdi Ara

SATILIK SIFIR 2 YIL GARANTİLİ GP2X F-200+ SIFIR CRADLE = 199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÜRÜN SIFIRDIR. KUTUSU DAHİ AÇILMAMIŞTIR.

AŞAĞIDAKİ RESİMLER DAHA ÖNCE SATTIĞIM GP2X E AİTTİR

CİHAZI BİLENLER BİLİR. PROGRAMCILARIN TERCİH ETTİĞİ BENİM İSE ZAMANINDA ÇOK PARA DÖKÜP TE ATARİ SALONLARINDA OYNADIĞIM BİNLERCE OYUNU OYNAMA AMAÇLI ALMAK İSTEDİĞİM BİR CİHAZDIR.

F-100 MODELİ OLMAYIP F 200 DOKUNMATİK EKRANLI MODELİDİR.

2 YIL TÜRKİYEDEN GARANTİLİDİR.

2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ

AYRICA YANINDA SIFIR CRADLE VAR.

USB HOST SAĞLAMAKTA OLUP USB BELLEK, KLAVYE, MOUSE TAKABİLİR GP2X SİNİZİN TV ÇIKIŞIYLA TV YE BAĞLAYIP LİNUX KASA PC GİBİ KULLANABİLİRSİNİZ. :)

KENDİ SİTESİNDE 65 USD + KDV ŞEKLİNDE SATILIYOR.

FİYATLARI TÜRKİYEDE TEKNOSADA GİBİ MAĞAZALRDA 450-500 TL CİVARINDA

CRADLE SIFIR OLARAK İSE 110 TL CİVARINDA

GİTTİGİDİYORDA 380 TL YE SADECE GP2X SATILIYOR.

2. EL CRADLE 35 TL YE SATAN GÖRDÜM

FORUMDA 2. EL GARANTİSİZ OLANINI 280 E SATAN GÖRDÜM. CRADLE DA VERMİYORDU

BEN SIFIRINI GARANTİLİSİNİ ÜSTÜNE CRADLE I İLE BİRLİKTE HEPSİNİ ACİLİYETTEN PAZARLIKSIZ 199 TL OLDU BIRAKACAĞIM

PİYASANIN 150-200 TL AŞAĞISINA SATIYORUM ACİL

ÖZELLİKLER

Taşınabilir multimedya konsollarına farklı bir bakış açısı getiren GP2X Oyun ve Multimedya Konsolu, dokunmatik ekranlı yeni modeli GP2X F-200 ile teknoloji meraklıların oldukça ilgisini çekiyor.
    Açık Kaynaklı Linux işletim sistemine sahip GP2X F-200 yeni Firmware 4.0 ile birlikte geliyor. Yeni firmware ile GP2X F-200 32GB'a kadar SDHC kartları kullanabiliyor ve eklenen Multi-Tasking yetenekleriyle GP2X, fotoğraflarınıza bakarken yada e-kitap okurken müzik dinlemenize imkan sağlıyor.
    Geliştirilmiş video oynatıcısı ile DivX ve XviD biçiminde sıkıştırılmış filmleri herhangi bir değişiklik yapmadan altyazı desteği ile GP2X'inizde seyredebilirsiniz. GP2X'in kalbi olan MMSP2 işlemcisinin Video oynatmadaki yetenekleri sayesinde 720 x 480 çözünürlüğe kadar olan videoları bütünleşik ekranında otomatik olarak boyutlandırarak gösterirken TV-Out seçeneğiyle de videoyu orijinal çözünürlüğüyle Televizyonunuza aktarmanızı sağlıyor. Tamamen yenilenmiş ses sistemi ile GP2X'in dahili hoparlörlerinden ve kulaklık çıkışından oldukça tatmin edici düzeyde ve kalitede ses alınabiliyor.

Açık kaynaklı kodlu bir işletim sistemine sahip olmanın avantajı GP2X'e yazılan oyun ve programlara göz atıldığında daha iyi anlaşılıyor. Geliştirme kitleri internet üzerinden indirilebilen GP2X için her geçen gün yeni oyunlar ve uygulamalar yayınlanıyor. Bu uygulamalar arasında;

1 - 50'nin üzerinde değişik bilgisayar sistemi için geliştirilmiş emülatörler,(Commodore 64/128/Amiga, Atari XT/ST/Lynx, Nintendo GameBoy/GameBoy Color/GameBoy Advance, Sega Master System/Genesis/Megadrive/Game Gear, M.A.M.E, CPS1, CPS2, Final Burn, Neo-Geo ve daha birçoğu�
    2 - Klasik PC oyunlarını oynamanızı sağlayacak Interpreterler, (Duke3D, Quake, Doom, Rise of The Triad, Descent, ScummVM, Ultima, Transport Tycoon Deluxe ve birçoğu�
    3 - GP2X'e özel olarak hazırlanmış oyun ve programlar ,
    4 - Diğer Linux versiyonlarından GP2X'e uyarlanmış birçok oyun ve programlar,

gibi bir çok uygulama yer alıyor.

GP2X Cradle, GP2X'in en önemli aksesuarlarından biri olarak dikkat çekiyor. Üzerinde bulunan 4 adet USB Host portu, TV ve Ses çıkışları, Paralel ve Seri portları bulunan GP2X Cradle, cihazın çok güçlü bir özelliği olan USB host özelliğini kullanımıza sunuyor. GP2X Cradle'a bağlayacağınız Klavye, Mouse, Game Pad, Joystick vb. USB aygıtlarla oyun zevkinizi arttırabilirsiniz. GP2X Cradle'a yapacağınız TV, Ses Sistemi ve 2 adet USB Game Pad ile odanızı bir arcade salonuna dönüştürmek ve eğlencenizi arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkün! Ayrıca Cradle'a bağlayacağınız USB Harddisk, Flash Bellek, Kart Okuyucu vb. depolama birimlerindeki film, müzik, oyun, resim ve e-kitaplarınızı da GP2X'inizde görüntüleyebilirsiniz. Gerekli sürücülere ve uygulamalara sahip olduğunuz sürece bütün USB cihazları GP2X'inizde kullanabilirsiniz. İsterseniz Webcam'inizi Cradle'a bağlayın ve resim çekin! (Cam2X)

Hemen belirtmekte fayda var ki GP2X'i kullanmak için herhangi bir şekilde Linux bilgisine veya bilgisayarınızda Linux işletim sistemi yüklü olmasına gerek yoktur. En basit dosya kopyalama işlemini gerçekleştirebilen herkes GP2X kullanabilir. Ayrıca Windows XP/Vista işletim sistemleri de GP2X'inizi herhangi ek bir sürücüye ihtiyaç duymadan görür ve kullanmaya başlar.

Sizde yeni dokunmatik ekranlı GP2X ile bir an önce tanışın, hem eğlenin, hem kendinizi geliştirin, hem de yaratıcılığınızı konuşturun!

0554 210 51 51 begin_of_the_skype_highlighting              0554 210 51 51      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0554 210 51 51      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0554 210 51 51      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0554 210 51 51      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0554 210 51 51      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0554 210 51 51      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0554 210 51 51      end_of_the_skype_highlighting
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magborat -- 7 Mayıs 2010; 1:00:32 >

• Fiyat çok iyi...
  • teşekkür ederim
  • bu ne ya gıt baska yerde sat sunu kardesım burası playstatıon bolumu yakında sılınır saten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear22

bu ne ya gıt baska yerde sat sunu kardesım burası playstatıon bolumu yakında sılınır saten

• Kardeş sen bu ürünü tavsiyem GG yada sahibinden.com da sat hatta fiyatı yükselt öyle sat rahat gider çünkü.
    Buradan zor satarsın çünkü forum artık çok durgun yaprak kıpırdamıyor tavsiyem oralarda 300-325-350 liraya vermendir.

Bu arada dsi deki r4i için haber bekliyom senden hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Kardeş sen bu ürünü tavsiyem GG yada sahibinden.com da sat hatta fiyatı yükselt öyle sat rahat gider çünkü.
    Buradan zor satarsın çünkü forum artık çok durgun yaprak kıpırdamıyor tavsiyem oralarda 300-325-350 liraya vermendir.

Bu arada dsi deki r4i için haber bekliyom senden hala...

teşekkür ederim kardeş.

r4i kart satıldı kardeş. yani satıldı derken komlpe nintendo ile satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben almak istiyorum da Adana'dayım alışveriş nasıl gerçekleşecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.