Şimdi Ara

--> Satılık/Takaslık HTC - HD2 LeoDroid - Kota Düşmanı İlan <--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 15 Nisan 2011; 14:15:49 >

• hayırlı işler ;) cihaz bahsettiği gibi sorunsuz cihazdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect0061

hayırlı işler ;) cihaz bahsettiği gibi sorunsuz cihazdır

arkadaşın ilanda bahsettikleri sorun değil yani

hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

quote:

hayırlı işler ;) cihaz bahsettiği gibi sorunsuz cihazdır

arkadaşın ilanda bahsettikleri sorun değil yani

hayırlı satışlar

belirtmese kusurunu anlayamazsınız o derece ben kullandım cihazı ;)

• cogul eki kullanmıssınız.ekran haricinde bi durum yok. Bu arada telin sarjı bayaa dayanıklı. Cok uzun gidiyo.okadar nete girip oyun oynuyorum. Konusma yapıyorum. 2 gun rahat deviriyo.
  • Hayırlı Satıslar Selcuk'cum :)
  • dolaylı yollardan cihaz benimde cihazım oluyor bu şarj olurken ekran sapıtma olayı bende yoktu :D hayırlı satışlar hocam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolasın Uğur'cum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: okistylesman

dolaylı yollardan cihaz benimde cihazım oluyor bu şarj olurken ekran sapıtma olayı bende yoktu :D hayırlı satışlar hocam...

forum zevli olmaya basladı zincirleme cihaz satısı :)
  • valla Okan hocam. anlamadım gitti. ekranı koruyan sticker ile ilgili bi durummu acaba diye düşünüyorum. telefonun dahilindeki bi donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. çünkü usb ile şarj olurken hiç bi sorun yok. şarj aletine takınca bi acayip oluyor. ama sorun değil. zaten geceleri koyuyorum şarja. NOya basıp ekranı kapatınca da bi sorun kalmıyo :D

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk GÜMÜŞ -- 3 Nisan 2011; 3:31:25 >
  • Hakkimizda hayirlisi hocam tekrardan hayirli satislar... :)
  • bakalım cihazın ilk sahibi de çıkıcak mı

selçuk bede merak ediyom bu HTC'ler de Çin de mi üretiliyo orjini Taiwandı galiba ama

hadi hayrlı satışlar sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk GÜMÜŞ

valla Okan hocam. anlamadım gitti. ekranı koruyan sticker ile ilgili bi durummu acaba diye düşünüyorum. telefonun dahilindeki bi donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. çünkü usb ile şarj olurken hiç bi sorun yok. şarj aletine takınca bi acayip oluyor. ama sorun değil. zaten geceleri koyuyorum şarja. NOya basıp ekranı kapatınca da bi sorun kalmıyo :D

o sorun değilki iphonelerdede aynı sorun var cihazı yan sanayi sarj aleti ile kullanınca dokunmatk kafayı yiyor bazen kendi kendine menuyede girebiliyor ( suanda kullandıgım iphone ve daha oncede rastgeldim ) aynısı htc içinde geçerli yan sanayi şarj ile onu yapması normaldir yani buda sorun teşkil etmiyor

• selcuk o şarj aletini kullanma boardu yakarsın haberin ola ;);) o olay benim milestone.da basıma geldi şarjı direk çekmeceye koymustum ;)
  • usb ile şarj ediyorum zaten genelde. senin olay çok kötü oldu cidden. bi çözüm yolu buldunmu?
  • quote:

usb ile şarj ediyorum zaten genelde. senin olay çok kötü oldu cidden. bi çözüm yolu buldunmu?

arkadas 2-3 hafta önce 200erden 3tane board satmış... bakalım board arıyorum ben heralde min 150 max 350giricek:)
  • geçmiş olsun Mustafa. gerçekten üzüldüm durumuna. bilirim telefonunun bozulma hissini. çok geldi başıma.

bu arada takas seçeneklerine IPhone 3G(S)te eklenmiştir. gerekli ayrıntılar takas kısmında yazmaktadır.
  • Gerçi belirtmişsiniz iphone 3gs ile takaslık diye ama şansımı deniyim iphone 3g 8 gb ile takas düşünür müsünüz ??? Cihaz yurtiçinden alınmıştır.Garantisi de bitmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademsahin

Gerçi belirtmişsiniz iphone 3gs ile takaslık diye ama şansımı deniyim iphone 3g 8 gb ile takas düşünür müsünüz ??? Cihaz yurtiçinden alınmıştır.Garantisi de bitmiştir...

pm gönderdim konu ile alakalı hocam.
  • Katılıyorum aynı sorun benim iphone 2g de var sadece 800 mah ve üzeri şarj aletlerinde yapıyor. ekran dokunmatiği resmen kullanıcısına şaka yapıyor söz dinlemiyor.. önerim gerçek şarj aletlerini kullanmanız yada 500 miliamper civarı şarj aleti kullanmanızayrıca şunu belirtiyim tr de satılan çihazlar hep seyahat şarj aletleriyle kutulanıp satılıyor anlamış değilim sanki tüm tr seyahat halinde bu şarj aletleri pil ömrü ve dayanıklılığınıda aynı hızda bitiriyor uyarıyım.. hayırlı satışlar iyi forumlar hocam...
    quote:

quote:

valla Okan hocam. anlamadım gitti. ekranı koruyan sticker ile ilgili bi durummu acaba diye düşünüyorum. telefonun dahilindeki bi donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. çünkü usb ile şarj olurken hiç bi sorun yok. şarj aletine takınca bi acayip oluyor. ama sorun değil. zaten geceleri koyuyorum şarja. NOya basıp ekranı kapatınca da bi sorun kalmıyo :D

o sorun değilki iphonelerdede aynı sorun var cihazı yan sanayi sarj aleti ile kullanınca dokunmatk kafayı yiyor bazen kendi kendine menuyede girebiliyor ( suanda kullandıgım iphone ve daha oncede rastgeldim ) aynısı htc içinde geçerli yan sanayi şarj ile onu yapması normaldir yani buda sorun teşkil etmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.