Şimdi Ara

SATILIK TOYOTA COROLLA XEİ 1996 MODEL EFSANE KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR ARKADAŞLAR.İLANDAKİ ARACIM SATILIK OLUP DİLEYENE KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANIYLA VERİLECEKTİR.ARACI ANLATMAYA GEREK YOK BİLEN BİLİR.

http://www.araba.com/1311023.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazirti -- 13 Temmuz 2009; 12:23:07 >

• fiyat iyi valla
  • Fiyat çooook yüksek......
  • quote:

Orjinalden alıntı: nukro_k

fiyat iyi valla

Etekaltı boyalı olmasının ürünü olabilir belki...Hatta belkide daha ucuz olmalı...
  • Abs yok,Hava yastığı yok..

Bir efsanedir almış gidiyor..Saplantılı bir milletiz..Şu araç normalde 9.000 Tl den yukarı olmamalı..Ama adı çıkmış işte
  • Bu esprimi ya.
    Millet enayi bulsamda geçirsem diye hesap yapıyor galiba.
    Arabanın km.si 230 bin.
    Ayıptır yaaaa.
    Gli olsa bile bu km.deki araç yapmaz o kadar.
  • Kimsenin bu arabanın kalitesinden konforundan sağlamlığından haberi yok heralde arkadaşlar.arac 2ci vitesde 140 yapabilen bir arac inanmayana denemesi bedeva.yine inanmayana galeriye 13 binliraya verebiliyorum inanmayanla gidip galeriye 13 bine verebiliriz geriye kalan 500 ü inanmayan arkadaş bana takdim eder. Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ilginçtir ama bu kasa alıcıları bu fiyatlara alıyo ... hiç kullanmadım ama genel olarak memnun kalmayan duymadım.. bir arkadaş bu kasadan kullandı 1.3 tü motor.. şimdi sıfır dizelini aldı aynı modelin.. fakat hala bu kasayı ve motoru anlatıyo..
  • Toyota Corolla 1.6 16V XEİ - 13.500 TL etmez etceği 10000-11000 en fazla
  • pahalı olmus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazirti

Kimsenin bu arabanın kalitesinden konforundan sağlamlığından haberi yok heralde arkadaşlar.arac 2ci vitesde 140 yapabilen bir arac inanmayana denemesi bedeva.yine inanmayana galeriye 13 binliraya verebiliyorum inanmayanla gidip galeriye 13 bine verebiliriz geriye kalan 500 ü inanmayan arkadaş bana takdim eder. Saygılar

arkadaşım,2.viteste 140 yapışını videoya alsanda bi görsek!!çok merak ettim.yakın olsan üşenmeyeceğim geleceğim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfs

Abs yok,Hava yastığı yok..

Bir efsanedir almış gidiyor..Saplantılı bir milletiz..Şu araç normalde 9.000 Tl den yukarı olmamalı..Ama adı çıkmış işte

kimi efsane kasa diyor kimide japon şahini diyor

bu arabanın tek iyi yanı fazla elektroniği olmadığı için sorunsuz olması ve motorunun güçlü olması.
  • araç 2 ay önce 13500 tl ye satılmıştır.10000 anca edenlere yazıyorum bunu.96 model sağlam kasa bulanlar varsa binip denesinler 2 viteste 7000 devirde 140 basıp basmadığını.kimseyi inandıracak halim yok.Saygılar
  • bi arabanın 2. viteste 140 yapmasının artısı nedir söyle misiniz?

ülkemdeki insanlara çok üzülüyorum.

efsane ayağına 200 bini devirmiş,hiçbir donanımı olmayan,15-16 yaşında arabalara bir sürü para veriyor yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 2 Ekim 2009; 12:50:29 >
  • (Kimsenin bu arabanın kalitesinden konforundan sağlamlığından haberi yok heralde arkadaşlar.arac 2ci vitesde 140 yapabilen bir arac inanmayana denemesi bedeva)

(2 viteste 7000 devirde 140 basıp basmadığını.kimseyi inandıracak halim yok.)

bu nasıl bi ikilem??inanmayana denemesi bedava demişsin,ben şahsım adına inanmıyorum!ondan sonra kimseyi inandırmak zorunda değilim demişsin,zaten inandıramazsın!! o araba o viteste o hızı yapmaz,yapamaz...yok illa yapıyor diyorsanda ispatlaman gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.