Şimdi Ara

SATILMIŞTIR PAZAR-TAKAS BANLI GÜZEL ENVANTERLİ HESAP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, zamanında arkadaşımdan aldığım pazar ve takas banlı steam hesabımı satma kararı aldım. İçinde 1000 küsür liralık CS:GO envanterine sahip hesabımda 21 oyun var. M9 Bayonet Crimson Web FT, M4A1-S Cyrex 2 adet FT 1 adet FN, 2 adet AK-47 Case Hardened MW ve daha fazlası.1023 saat CS:GO oynama süresine sahip. E-mail hesabımı asıl e-mail hesabım olduğu için devredemeyeceğim ancak siz tabii ki kendi mailinize geçirebilirsiniz. Daha önce forumu çok takip etmeme rağmen forum üzerinden bir alışverişim olmadı. Güven problemi yaşamamak için güvenilir bir arkadaşı middle man yapıp alışverişi gerçekleştirebiliriz.

Hesap linki bu.

http://steamcommunity.com/id/gunslingersconfession

SATILMIŞTIR PAZAR-TAKAS BANLI GÜZEL ENVANTERLİ HESAP SATILMIŞTIR PAZAR-TAKAS BANLI GÜZEL ENVANTERLİ HESAP SATILMIŞTIR PAZAR-TAKAS BANLI GÜZEL ENVANTERLİ HESAP SATILMIŞTIR PAZAR-TAKAS BANLI GÜZEL ENVANTERLİ HESAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enestepe -- 20 Ocak 2016; 13:34:32 >

• Hayırlı satışlar birşey sormak istiyorum bu takas banı alınca sadece takasmı yoksa markettemi gidiyor ?
  • Ben de şunu merak ediyorum bir hesaba neden takas ban gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Ben de şunu merak ediyorum bir hesaba neden takas ban gelir.

cok report
  • 20 tl verebilirim
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,ikisi de gidiyor maalesef.
  • enestepe E kullanıcısına yanıt
    Hocam trade banı yok hesapta. Sağ üstte uyarımı var steam programında ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Troll olmadığınızı düşünerek cevaplıyorum. Teklifiniz çok düşük, maalesef. İyi günler.
    Evet hocam, steam destek uyarısı.
    Support ne diyor ?
    Açmayacaklarını söylemişler, arkadaşımdan aldığımda böyleydi maalesef.
    pm attım hesap için uygun olursa alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enestepe

Troll olmadığınızı düşünerek cevaplıyorum. Teklifiniz çok düşük, maalesef. İyi günler.

Alıcı çıkmazsa teklifi düşünün.
  • Teşekkürler.
  • Hesabı 100 tlye Rubarmajian06 adlı kullanıcıya sorunsuz bir şekilde sattım. Benim hiçbir referansım olmadığı halde sözüme güvenip bankaya gidip parayı yatırıp satın aldı. Referans verebilmek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, biri yardımcı olabilir mi?
  • Kaçırmışız la :(
  • Maalesef :(
  • kardeş ben insan sözüne itibar ederim forumda herkesin ticareti var ama herkes paranın 3 5 esiri piyasa yapmak uğruna ? ben lafimi sözümü saatimi bilirim ticarette parama değil sözüme değer veririm insanlar ile insanciklar arasindaki fark parasi değil sözüdür ben ticaretimden memnunum fazlası ile sana ödedim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.