2 gün önce mp3 player ımı forumdan birine sattım... elden satış gerçekleştirdik...
bu gün eleman mesaj atıp aletin yere düşmüş olduğunu idda ediyor, alet düşmedi bu hükmüde nasıl veriyor anlamış deilim.. harddiskli mp3 player adam harddiskten ses gelio diyor... harddiskli olup ses çıkarmayan mp3 player ben duymadım... bide forman atmaya çalışmış firmware hatası vermiş... bunlarıda aletin düştüğü için harddiskinde zarar geldiğini idda ediyor... (kafasına göre senaryo kurmuş) Adama eğer bi zarar vermediysen iade alırım dedim ama sanırım format ederken bozmuş (msjlarından öyle bi izlenim aldım) bide sanki bozuk mal satmışım gibi bi ağızla yazmış en çok orda köpürdüm... Bu olayı nasıl çözmemi önerirsiniz... Haklı olduğumu düşünmeme rağmen eğer verdiğim gibi alıcaksam iadesinide kabul ettim... Eğer aleti bozmuşsa kabuledemem tabi...
işte böyle...
Konuyu, İkinci El Bölümüyle ilgilenen görevli arkadaşlardan birisine özel mesaj atarak ilgili bölüme taşıtabilirsiniz.
Onlar da onay verirse orada istişare edilebilir.
Selam ile...
alırken kontrol etmedi mi? Öyle bir cihazda her türlü sorun çıkabilir bunun garantisini kimse veremez.Alırken kontrol etmediyse sorumluluk ona aittir diye düşünüyorum.Belki o bozduda sana atmaya çalışıyor.Bunu bilemeyiz(sen verdiğinde bozuk değilse tabi)
satılan mal geri alınmaz
alırken verdim baktı.. mp3 dinledi menu dolaştı fln... alırken hiç sorun yoktu... mp3 silerken firmware ımı ne çökertmiş sanırım nasıl becermiş anlamadım...
alırken sorun yoksa o seni bağlamaz artık.Satarken sorun çıkartmayan alet özellikle ayrıldıktan sonra mı bozulacak? Ayrıca firmware çökertmişse onun sorunu bana kalırsa.Sonuçta sen firmware çökertsen servis garanti dışı diyor.Uğraşmasaydın diyor.Kullanıcı hatası sayıp seni postalıyor.Farklı bir durum olduğunu sanmıyorum.Muhtemelen arkadaş kurcalamış ve kurcalamasının sonucu cihazın yazılımını bozmuş ve düzeltemiyor.Nerden çıkarsam bunun parasını diye de sana saldırmış herhalde.(bunlar yazılanlara göre yorumlardır)
quote:
Orjinalden alıntı: Business satılan mal geri alınmaz
Nasıl geri alınmaz? Ön anlaşmalarını biliyor musunuz?
Diğer kişi gelerek kendisini ifade etti mi?
Bu şekilde kesin yargılar belirten cümleler lütfen kurmayın. Uzlaşması gereken taraflar varken kapalı uçlu ifadeler uzlaşmayı ortadan kaldırır.
İkinci El Bölümündeki buna benzer nitelikteki konulara göz atarak alınıp alınmadığını, hangi şartlarda alındığını hangi şartlarda alınmadığını görebilirsiniz.
neyse arkadaşla konuştuk sorunlu bi firmware yuklemiş forumlardada yazıyor yeni firmware ın sorunlu oldugu herkezin başı ağrımış.. tatlıya bağladık durumu...
teşekkürler ilginize arkadaşlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme