Şimdi Ara

satış iptal kapatılırsa konu sevinirim(ilerde belki:D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  satış iptal kapatılırsa konu sevinirim(ilerde belki:D)

sadece warrior buffların uplanması kaldı yaklaşık 80k sp istio 17günlük plus pre+sp ticket var.2kere daha pre görevi yapılcak yani full farm olması 1 ay sürmicek bi char yanında 84lvl wolf ve 300m vericem 15 günlük tavşan ve 1 kasa charo elexir ve element dolu.itemlerin nerdeyse hazır olduunu görüosun ztn 300mle rahat yapılır artar bile.izmirde elden satılcak.char hakkında iyi kötü yorumlara açığım(anlıyanlar tarafından oldukça)
    açılış fiyatı:500ytl
    minimum artış:10ytl
    (takas yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azgınazman -- 21 Haziran 2008; 17:55:04 >

• 500 ytl çok az
  • up up up up up up
  • yorum bilem yapmıonuz çok mu çikin charım
  • Hayırlı Satışlar Enis İnşlah Satarsın İstedigin fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: azgınazman

yorum bilem yapmıonuz çok mu çikin charım

Çirkinliğinden değil. Böyle şeylerde fazla becerim yok
    Hayırlı satışlar eniscim

DipNot: DÜn shieldımı +5 yaptığın için tekrara teşekküre ederim..

• Merhaba Öncelikle Hayırlı Satıslar Charın Güzelmiş

Sormak istediğim Üstünde Buflar Var Bu Buflardan Roque Ve Warrior Peki 2 H Buflarından da Üstünde Görülenler kaybolmuyormu Elinde Cbow Var

Peki Charın Kullanılısı Nasıl Ben Suan da Sp Farm yapıyorum Bitirmek Üzereyim Ondan Dolayı Sormak istedim Charın Kullanısı Nasıl Cleric Gereklimi Senin Buildin Dikkatimi Ceken Bir Build Zaten :)

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Merhaba Öncelikle Hayırlı Satıslar Charın Güzelmiş

Sormak istediğim Üstünde Buflar Var Bu Buflardan Roque Ve Warrior Peki 2 H Buflarından da Üstünde Görülenler kaybolmuyormu Elinde Cbow Var

Bildiğime göre kaybolmuyor. Başkası basmış olabilir.
    Cevap vericek olan kişi ben değilim ama
  • quote:

Sanırım kastettiğin şey Shaitan kestiği sıradaki warrior buffları olsa gerek. Onları kendisine basamıyor başka birisi basmış onları. O yuzden elindeki silahın önemi yok. Iron / Mana skin olanlarda sadece Warrior silahlarında kullanılabiliyor. Yani eline crossbow alırsa gider.

Buildi kısaca özetlemek gerekirse "PvE de Crossbow, PvP de 2 Hand Sword"
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty

quote:

Sanırım kastettiğin şey Shaitan kestiği sıradaki warrior buffları olsa gerek. Onları kendisine basamıyor başka birisi basmış onları. O yuzden elindeki silahın önemi yok. Iron / Mana skin olanlarda sadece Warrior silahlarında kullanılabiliyor. Yani eline crossbow alırsa gider.

Buildi kısaca özetlemek gerekirse "PvE de Crossbow, PvP de 2 Hand Sword"

aynen öle çok iyi açıklamışsın xbow la bota bırak 2hla pde kas.pvpde 2h kullanmayı daha çok seviorum ama xbowla da fena olmuo özellikle fw de

• gayet güzel
  • ülkemizdeki char fiyatlarının düşüklüğü hiçbi yerde yok ama genede satmakta zorlanıo herkez.ben bu chara 500ytlden fazla harcadıım
  • Charın Üsper hele 105 k crit bitirdi char ucuza qidior bence yinede iyi satışlar diLerim...

Edüt : imLa hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuiZzY_ -- 18 Haziran 2008; 0:12:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuiZzY_

Charın Üsper hele 105 k crit bitirdi char ucuza qidior bence yinede iyi satışlar diLerim...

Edüt : imLa hatası

çok saol
  • Læ bi de beni kasıcaktın satıyon ya charı.

Herneyse güzel char sağlam char alan kişi job war, fortress war ve pvp'ın tadını çıkarır artık.

Hayırlı satışlar Enis inş. sorunsuz bir şekilde satarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Læ bi de beni kasıcaktın satıyon ya charı.

Herneyse güzel char sağlam char alan kişi job war, fortress war ve pvp'ın tadını çıkarır artık.

sen gel dier charla kasarımztn sen gelene oda 90 olur

• quote:

Orjinalden alıntı: azgınazman

quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Læ bi de beni kasıcaktın satıyon ya charı.

sen gel dier charla kasarımztn sen gelene oda 90 olur

Biz yeni char açıp geldik.

• Kolay gelsin kardeş belki küçk bi şans olsada alabilirim HAMZA_588_GS@hot.. ekle konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.