Bildirim
Sattığım Hesap VAC yemiş
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hileyi sil -
Arkadaşa özelden ilanı attım kimseyi yargılamayın. Ben hile açmış olsam bile bu sizi ilgilendirmez. Sadece bir soru sordum lütfen anlayışlı davranın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elevereN -- 27 Ekim 2016; 21:48:58 > -
hiç bişey olmaz çıkış yap yenisiyle giriş yap :) oyunlarınıda silmene gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobaiNzM -- 27 Ekim 2016; 22:00:16 > -
Yani 2 ay oldu satalı daha yeni yemiş değerli bir item de var korkumdan sordum teşekkür ederim cevabın için :) -
Telefonu eklemeye çalıştığında vac la ilgili birşey yazmazsa ekleyebilirsin. Benim sattığım hesapta vac ban yemiş 3000 liralık envanteriyle. Kasım 20 ye kadar ekleyemiyorum kendi telefonumu yeni hesaba. -
Yani herhangi bir sorun olmaz diyorsun tekrar Vac felan yani bilgisayarimda herhangi bir hile yok envantermin de gitmesini istemiyorum teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X