Şimdi Ara

sattığımız aracı üzerine almıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
23.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • usta herhalde oyle olacak ya .aracı 6 aydır kullanıyor.trafik cezası odemedi borcu her gun artıyor.muayneye sokmadı.borcu her gun artıyor.mtv odemedi borcu her gun artıyor.ne bekliyor yani bunları ödemeden üzerine alamaz.yani zaten uzerine almadan 6 aydır kullanıyor aracı...ne bekliyon sen acaba?
    aracı alalım senedi geri verelim kazıgı biz mi yiyelim? beklediğini açık açık yaz da anlayarak tam cevap verelim sana!
  • up
  • Senedi avukata verdik..Tık yok adamda ne demek ? Avukat ne yapıyor ? Ne için vekalet verip avukatı tutunuz ? İşi , görevi, yapması gerekeni yapmıyorsa baroya şikayet edin..
  • yaw en buyuk soyguncu devlet ve avukatlar.usta 1300 lira verdik avukata bunun 200 ü dosya acma masrafı devlet alıo.
    aracı aliim de senetten gelirse para üstüne de aliim derse giderik notere tüm masraflarımı alarak veririm yoksa cezasını öde muayne ettir yok trafiğini yaptır mtv yaptır oha yani nerden baksan oylede gitcek 1000 kayme
  • bugün babam aracını vekaletle noterde satışı yapıldı.. parayı aldık.. noter belgesi bizde.. adam yarın için arabayı üzerine alacağını söyledi. yarın tekrar arayacağız.. eğer almaz ise ne gibi sıkıntı yaşarım? ne yapmalıyız?
  • noter satışı olduğun için pek bir sıkıntı yaşamazsın rahat ol. olası bir şeyde elinde belgen var. diyelim üstüne almadı arabanın vergisini ödemedi gidiyorsun vergi dairesini senden borcu siliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

bugün babam aracını vekaletle noterde satışı yapıldı.. parayı aldık.. noter belgesi bizde.. adam yarın için arabayı üzerine alacağını söyledi. yarın tekrar arayacağız.. eğer almaz ise ne gibi sıkıntı yaşarım? ne yapmalıyız?

Noter satışı yapıldıysa adam zaten arabayı üzerine almış demektir. Ruhsat direk adamın evine gelir, ek birşeye gerek yok.
  • Noterde zaten satış yapıldığında üzerine alınmış olmuyor mu ?
  • noter satışı yapıldığı andan itibaren araç satın alan kişiye aittir.rahat olun...
  • Arkadaslar ben 1 sene once bi trafik cezasi yemistim 72 tl falan.makbuzu dun gordum ve odemedigim aklima geldi.Ceza yedigim aracta perte cikti aylar once ve borcunu temizledik diye hatirliyorum.simdi ben ehliyetime kesilen odenmemis ceza var mi yok mu diye nasil ogrenebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Arkadaslar ben 1 sene once bi trafik cezasi yemistim 72 tl falan.makbuzu dun gordum ve odemedigim aklima geldi.Ceza yedigim aracta perte cikti aylar once ve borcunu temizledik diye hatirliyorum.simdi ben ehliyetime kesilen odenmemis ceza var mi yok mu diye nasil ogrenebilirim ?

şurdan sorgulayabilirsin

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 1 Nisan 2013; 17:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

quote:

Arkadaslar ben 1 sene once bi trafik cezasi yemistim 72 tl falan.makbuzu dun gordum ve odemedigim aklima geldi.Ceza yedigim aracta perte cikti aylar once ve borcunu temizledik diye hatirliyorum.simdi ben ehliyetime kesilen odenmemis ceza var mi yok mu diye nasil ogrenebilirim ?

şurdan sorgulayabilirsin

Nereye tiklayacagim burada ?

• quote:

quote:

quote:

şurdan sorgulayabilirsin

mtv sorgulama ve ödeme yazar,orada sadece mtv borçlarınız değil,ehliyet ceza puanınız,aracınıza yazılan cezalar vs. de yazar.

tabi e-devlet şifreniz varsa,orda daha detaylı aramalar var.şifreniz yoksa ben sorgulayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

şurdan sorgulayabilirsin

mtv sorgulama ve ödeme yazar,orada sadece mtv borçlarınız değil,ehliyet ceza puanınız,aracınıza yazılan cezalar vs. de yazar.

tabi e-devlet şifreniz varsa,orda daha detaylı aramalar var.şifreniz yoksa ben sorgulayım

Plaka tescil soruyor.Arac agustos ayinda perte cikti o yuzden bilmiyorum tesci tarihini.

Ehliyet belge numarasi ile sorgulama imkani yok mu ? E devlet sifrem var bu arada

• öncelikle merhabalar bir konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben 2012 kasım ayında aracımı noter satışıyla bursada ikamet eden bir arkadaşa sattım.sonra kendime sıfır bir araba aldım.Geçen adresime trafik dairesinden bir tebliğ bırakmışlar evde olmadığım için muhtardan gidip almam gerekiyor.Malumlarınız bu gün 23 nisan muhtarda kapalı ben önce cezadan şüphelendim ve dün akşam 11870 den yeni aracımın cezası var mı diye sorgulattım.Her şeyin temiz olduğunu söylediler yani yeni arabanın cezası yok.aklım eski arabaya takıldı noter satışı yapıldı.noter satışının bir örneğini trafik tescile ile vergi dairesine gideceğini siz çok güzel bir şekilde anlatmışsınız başka ne olabilr anlayamadım bursaya götürürken mi ceza yedi diye aklıma geliyor.üzerine almamış olabilir mi ? tabi bunlar afaki düşünceler yarın her şey ortaya çıkacak acaba 11870 de yeni arabanın cezaları gözükmüyor olabilir mi görüş bildiriseniz çok sevinirim saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersöz

öncelikle merhabalar bir konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben 2012 kasım ayında aracımı noter satışıyla bursada ikamet eden bir arkadaşa sattım.sonra kendime sıfır bir araba aldım.Geçen adresime trafik dairesinden bir tebliğ bırakmışlar evde olmadığım için muhtardan gidip almam gerekiyor.Malumlarınız bu gün 23 nisan muhtarda kapalı ben önce cezadan şüphelendim ve dün akşam 11870 den yeni aracımın cezası var mı diye sorgulattım.Her şeyin temiz olduğunu söylediler yani yeni arabanın cezası yok.aklım eski arabaya takıldı noter satışı yapıldı.noter satışının bir örneğini trafik tescile ile vergi dairesine gideceğini siz çok güzel bir şekilde anlatmışsınız başka ne olabilr anlayamadım bursaya götürürken mi ceza yedi diye aklıma geliyor.üzerine almamış olabilir mi ? tabi bunlar afaki düşünceler yarın her şey ortaya çıkacak acaba 11870 de yeni arabanın cezaları gözükmüyor olabilir mi görüş bildiriseniz çok sevinirim saygılarımla,

Noter satışı yapıldıysa sizi o tarih o saatten sonra bağlayan hiçbirşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Pardon ya, ben konuyu eskiden açan arkadaş sanmıştım...

Aracı alabilmenin yegane yolu yakalama çıkartmaktır. Bu da en sağlam arabaya haciz konarak yapılabilir. Tanıdık birine borçlanmış gibi, senet verirsiniz. Mahkemeden icra kararı çıkartır, trafiğe işletirsiniz. Gerisi arabanın bulunduğu yerdeki trafik şubesine başvurmaktır. Polisler duyarlı davranırlarsa arabayı bağlar, yediemin otoparkına çekerler. Araba yakalandıktan sonra tanıdığınız icra dairesine borcunuzu ödediğinizi beyan eder, alacağım kalmamıştır yazısıyla trafiğe başvurur yakalamayı kaldırırsınız. Otopark ve yediemin ücretini öder arabanızı alırsınız da; biraz mesarif gider. Bir arzuhalci bile işinizi rahatlıkla yapar..

işin özeti budur
    fakat önce karşı tarafı bilgilendirin, en çıkmazda bu yolu kullanın

• Selamin aleykum, bana yardim edecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.2003 senesinde bir kamyon satin aldim.noter satisi yaptik, sira ruhsatcikarmaya gelince aracta haciz cikti ve araci geri verdim.bundan uc sene evvel motorlu tasitlar vergi dairesinden bana yuklu miktarda borc geldi.2003 senesinde yaptihim noter satisindan sebep o aracin mtv. Vergilere benim ustume borc gozukuyor.tabi ben aracta haciz cikinca ruhsati cikaramadim ama noter satisini iptal ettirmedigim icin birazda cahilligimizden tescil bende kalmis.mtv. dairesine gittim dilekce yaz dediler, cevap geldi bana noter satis sozlesmesinin iptali icin mahkeme kararini getir borcunu ve tescili silelim dediler.bende bircok mahkeme dolastim butun mahkemeler bu bizim gorevimiz degil deyip gorevsizlik karari verdiler.bana bu konuda yardim edebilecek arkadaslar olursa tesekkur ederim bide e haciz geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnavut71 A kullanıcısına yanıt
    Hocam araç hacizliyse noter nasıl devir yapıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.