Şimdi Ara

Sava 205/55/16 Tane 165 Fiyat iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Petlas lastik nedense hiçbiryerde kalmamış. Cross-Climate lastiklerim 17.000km den sonra ilk kışı gördüğünde dün akşam lastik leğen gibi kayınca kış lastiği almaya karar verdim.

Sava 205/55/16 Eskimo s3+ (37. hafta 2016 tarihli) Tane 165 Fiyat iyi mi ? Deneyen kullanan varsa tavsiye ediyorsa bu akşam taktıracağım. Kartıma 8 taksit yapabileceklerini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 23 Aralık 2016; 11:55:23 >

• Bedavadan biraz pahalı
  • petlası internetten al hepsiburada vb.
  • Sonuçta debica ile birlikte goodyearın alt markaları, kullanmadım ama olabilir yani,

adı sanı duyulmamış çin-kore uzakdoğu lastiklerinden iyidir,

debica frigo 2 ile aynı lastiktir,

n11 ve GG da 140 liraya bulunabiliyor, 6 taksitte cabası, ayrıca kupon ind. denk gelirse daha da ucuza gelir
  • @ufuk-34JD58 kardeş petlasın lastik hepsiburadada yok. n11'de ki satıcılarda tedarik edemeyecek muhtemelen yeni üretim bekliyorlar.

@SeKSandDoRT internetten alınca burada lastik sök tak balans için 50 lira alacaklarsa arada 80 lira fark var. 30 lira için bel fıtığımı hiç nüksettirmeden gidip taktırayım diyorum. Nakitte hiç indirim yapmıyor bayii ama 8 taksite kadar aynı fiyata taksitlendiririm dedi.

Bu sava yı kullanıp memnun kalan yok mu hiç ?
  • oldukça uygun fiyatlı, hiç fena olmayan bir lastik. ancak ben olsam bulabiliyorsam eskimo - hp2 tercih ederdim. ıslak zemin performansı daha iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 23 Aralık 2016; 12:57:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @SeKSandDoRT Yorumları okudum, çoğunluk kalın dudak ince yanak diyor. Balon yapma ihtimali çok, yüksek hızda güvensiz petlas daha iyi diyenler kafamı kurcalıyor. Haftaya, haftasonu memlekete gitmek için alacam açıkcası.

Git gel 1000km ye yakın yol yapacağım. 1 yıllık cross climateleride ne kadara alırlarsa vermeyi planlıyorum hiç saklayacak yer derdine düşemem yaza alacağım lastikte primacy 3 olacak.
  • sava eskimo s3+ petlas'dan iyi bir lastik. Hem etiket değerleri olarak hem de kış performansı bakımından. En azından adac'ın adam yerine koyup testlere soktuğu bir lastik ve sonuçları da hiç kötü değil. Uygun basıncı bastığınız sürece sava yüksek hızda sorun yaratmaz. Arkadaşta petlas test ettik. petlasın patinaj çekerek kalktığı durumlarda bile patinaja düşmedi TCS,ESP kapalı halde...
  • Bu Cross Climate tarzı M+S lastik fikrine bir türlü ısınamamıştım zaten. Havalar soğuk olmasına bağladım biraz ama sizin yorumdan sonra haklı olduğumu gördüm. 17.000 km'de 1 yıllık lastiğin karda kayması kötü birşey. Bu lastikler endüstri mühendisi gibi, hepsinden azar azar ama hiçbirinden tam değil. Bu lastiklerle ilgili bir konu açıp deneyimlerinizi paylaşırsanız bence bi çok kişi için fayda sağlayacaktır.
  • Bütçeniz varsa internetten 185 civarına Lassa snoways3 alabilirsiniz.

Aynı ebatı kullanıyorum. Ben de Lassa-Continental arasında kalmıştım. Tanesi 225'e Continental TS860 aldım. Şimdilik memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

sorduğunuz lastiğin aynısını 1 ay önce taktırdım, arkadan itişli bir araçla kartalkaya da dahil olmak üzere kar, buz, ıslak zemin hepsinde son derece başarılı buldum, geçen sene önden çekişli araçta kumho kullanmıştım yağmurlu hava da tam bir felaketti. Ama sava fiyatı da sökme takma dahilse uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

Bu Cross Climate tarzı M+S lastik fikrine bir türlü ısınamamıştım zaten. Havalar soğuk olmasına bağladım biraz ama sizin yorumdan sonra haklı olduğumu gördüm. 17.000 km'de 1 yıllık lastiğin karda kayması kötü birşey. Bu lastikler endüstri mühendisi gibi, hepsinden azar azar ama hiçbirinden tam değil. Bu lastiklerle ilgili bir konu açıp deneyimlerinizi paylaşırsanız bence bi çok kişi için fayda sağlayacaktır.

Ben lastik hakkında diyeceğimi dedim ama halk fillerden memnundu sustum. Dün gece indiğim minnacık rampada yaşadığım cehennemi ben bilirim. Fren ABS ye geçip yavaşlatmadığı gibi 1. vitese attım aracı araç bu sefer kızaklandı o derece mi ? O derece rezil bir kış lastiği. İnene kadar solumdaki refüje yapıştım durduramazsam engin kaldırım taşına sürterim yada en kötü refüjde genç ağaçlar vardı onlara çıkayım diye. İç anadoluda bu lastiğe güvenmemek gerek. CrossClimate kullanıp memnun kalan var mı ? Allah mesut bahtiyar etsin.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Lassa'dan memnun kalanı göremedim hocam. Gerek iceways, gerek snoways. Sağdan soldan duyduklarımda dışında abimin aracını kullanıp kendim de gördüm. 215 taban lastiğe sahip duster normalde kar, kum, çakıl dinlemezken lassa sayesinde berbat bişeye dönüştü. Kaç kez tehlike atlattım. En ufak gazda patiye düşüyor, en ufak virajda arkayı salıyor. Lassa- Conti karşılaştırılacak bir lastik değil. Conti almakla en iyisini yapmışssınız. Nokian, conti, goodyear. Bunlardan şaşmam.
  • lassa bu ülkedeki en abartılı lastik markası. 2009 yılında snoways era ile 100 lastik arasından 99. olup sonraki hiçbir testte yer almamıştı diye hatırlıyorum.
    snoways 3 de F-E etiket değerine sahip. Bu lastiğe conti,michelin,nokian,goodyear ayarında fiyat çekmek komedi.
  • kaliteli bir lastiğe benziyor

Sava 205/55/16 Tane 165 Fiyat iyi mi ?
  • Aynı lastik için incelemem mevcut. Şu an 3 arkadaşım kullanmakta. Hepsi memnun

inceleme linki :

https://forum.donanimhaber.com/kislik-lastik-incelemesi-sava-eskimo-s3--112406692
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

lassa bu ülkedeki en abartılı lastik markası. 2009 yılında snoways era ile 100 lastik arasından 99. olup sonraki hiçbir testte yer almamıştı diye hatırlıyorum.
    snoways 3 de F-E etiket değerine sahip. Bu lastiğe conti,michelin,nokian,goodyear ayarında fiyat çekmek komedi.

Kesinlikle katılıyorum. Arkadaşım hiç bakmadan almış etiket değerlerime. Islak zeminde çok şikayetçi idi. aracını değiştirince satmaya çalıştı, 1 sezon önce iyi diye 950 tl verdiği lastiği 380 e zor sattı.

kolpa bu marka için en güzel yakıştırma.
  • Savanın 175/65/14 lüğünü kullandım 2 sene. Küçük araçta gayet başarılıydı. Daha iyi marka lastik olsaydı üzerinde bence gözlemlenemeyecek kadar bir fark vardır aralarında. 16 çapta çok değişir mi bilemiyorum. 2 kış gayet başaralı götürdü beni, sonra aracı kışlıklarla birlikte sattım.

Petlastan başarılı diye düşünüyorum.(hiç kullanmadım)Petlas için, Yerlidir yurda faydam olsun dersen o ayrı konu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.