|
Savaş makinesine dönüşen Tesla Cybertruck uzaktan kapatıldı
-
-
yani araba tamamen senin olmuyor. isterlerse kapatabiliyorlar.
-
Buraya takıldıysanız demek ki geçmişte araba kullanarak bir suç işlediniz veya suç işleme potansiyeliniz var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 21 Eylül 2024; 10:58:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın bir gün siyasi sıkıntı olduğunda ülkeler arası, canı istediğinde ürettiği tüm araçları kullanılamaz hale getirebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vakıflardan fon alan vatansızlar f35 alalım yunana üstün gelelim der iken aslında 15 temmuzdaki gibi uçaklarımızın bizi bombalamasını hayal ediyor, çağrı cihazı patlatılması gibi bu haber de vatanını sevenlerin gözünü açması için çok önemli...
-
tamamen alakasız yorumla adamı suçlu göstermek nasıl bir ruh hali anlayamadım,
-ne adamın dediği şeyi çürütmüş-yalanlamışsınız
-ne de anlamlı-mantıklı bir yorum yazmışsınız (bkz argumentum ad hominem)
bu ruh hali bence sağlıklı bir ruh hali değil, iyi bir psikiatriste görünmenizi tavsiye ediyorum...
-
Burdan bunu çıkarttıysan helal olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesla tamamen yasaklanıp ülkeden çıkarılmalı, bu tür araçların ülkeye girişi yasaklanmalı.
Bu resmen kepazelik ve çok çok büyük bir güvenlik sorunu.
Kadirov bi şekilde bunu deşifre etmiş dikkat çekmiş bu işe bilerek yada bilmeyerek.
-
Yakında aç kalacak sanayi esnafı ve petrol ofisi sahipleri basmış bu konuyu :)
İstedikleri herşeye istedikleri gibi müdahale edebiliyorlar. Kimse maval okumasın. Yarın bir gün bu araçları uzaktan kontrolle sabotaj silahı olarak kullanmayacaklarının garantisi var mıdır?
Canları isterse sizin evinize nükleer bomba bile atabilirler merak etmeyin :)
Konuyu okumadığınız belli , son kelimeye kadar okuyun , sonra benim yorumumu gözünüzle ama tekrar okuyun sonra tartışalım.
Her zaman diyorum sizi öteki dünyaya göndermeye niyetlilerse isterseniz Ambish* tarikatına üye olun yine gönderirler.
*Teknolojiyi kullanmayan ABD deki bir tarikat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 21 Eylül 2024; 12:10:39 >
"yani araba tamamen senin olmuyor. isterlerse kapatabiliyorlar."
yazan kişinin dediğinin doğru yanlış olmasını "bu kadirov yasadışı şekilde edinmiş, o zaman suçlu" diyerek yanlışlayamazsın, bu çok uluslu şirketler kanunları istediği gibi eğip bükebiliyorlar, rus zenginlerin mal varlıklarına tamamen yasadışı şekilde el koydular, kafayı yediler tutup 150 sene önce yaşamış rus edebiyatçıları yasaklamaya kalktılar. playstation store geçen aylarda milletin satın aldığı belgeseller için "canım sıkıldı kaldırıyorum, siz erişemeyeceksiniz" dedi, bu ve benzeri şeylerin kanıtlayacağı üzere teslanın canı istemediği an sen o arabayı kullanamazsın, sana hatalı yazılım gönderir, arabayı belli günler kullanamamanı sağlar sonra açar sana yine o tarihlerde kullandırmaz.
sana başka bir kanun söyleyeyim, abdde ermeni soykırımı yoktur demek kanun dışı, sen tesla arabanda ermeni soykırımı yalandır dersen ve vidyon ortaya çıkarsa, tesla canı istediğinde senin arabanı kapatacak, sen o durumda suçlu mu olacaksın peki?
-
Güzel kardeşim nöroloji polikliniğinden önce bir randevu al makinenin durumuna baksınlar belli ki çok hararet yapıyor.. Biyolojik problem giderildikten sonra tavsiyem bir psikolog
Elinizde bir adet tam mekanik otomobil bulundurun.
Haberdeki gibi araçlara sözünüz geçmeyebilir çünkü ileride.
-
1993 de gazeteci Uğur Mumcu'da Renault Toros vardı hatırlatmak isterim tam mekanik bir araba. Konuyu bilmiyorsanız Google'dan araştırabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 21 Eylül 2024; 12:42:36 >
Mekanik otomobil ile Mumcu arasındaki bağlantıyı anlat da bilelim. Ben bir bağlantı göremedim.
-
sen önce ad hominem zırvasını kullanmayı bırak, nasıl tartışma yapılır onu öğren, ondan sonra tavsiye vermeye başlarsın, şu an beceremiyor, kendini rezil ediyorsun...
zırvalar nedir, neler söylenmeli neler söylenmemeli konusu hakkında sana bir link bırakıyorum, okuduğunu anlayabiliyorsan, bu linkten çok şey öğreneceksin, kemal sunalın deli deli küpeli filmindeki hakim gibi "sen suçlusun veya suç işleme potansiyeline sahipsin" demeyi bırakacaksın, hayatın değişecek...
mediumPaul Graham’ın Anlaşmazlık Hiyerarşisihttps://suleymanustun.medium.com/paul-graham%C4%B1n-anla%C5%9Fmazl%C4%B1k-hiyerar%C5%9Fisi-7937d83b7133
-
Ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum daha fazla düşürmeyeceğim kendimi , bay bay
hızlı ve öfkeli 8 ( otoparktan uçan arabalar )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 21 Eylül 2024; 13:20:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
yani araba tamamen senin olmuyor. isterlerse kapatabiliyorlar.
|
Yarın bir gün siyasi sıkıntı olduğunda ülkeler arası, canı istediğinde ürettiği tüm araçları kullanılamaz hale getirebilir
|
tamamen alakasız yorumla adamı suçlu göstermek nasıl bir ruh hali anlayamadım,
-ne adamın dediği şeyi çürütmüş-yalanlamışsınız -ne de anlamlı-mantıklı bir yorum yazmışsınız (bkz argumentum ad hominem) bu ruh hali bence sağlıklı bir ruh hali değil, iyi bir psikiatriste görünmenizi tavsiye ediyorum... |
Tesla tamamen yasaklanıp ülkeden çıkarılmalı, bu tür araçların ülkeye girişi yasaklanmalı.
Bu resmen kepazelik ve çok çok büyük bir güvenlik sorunu. Kadirov bi şekilde bunu deşifre etmiş dikkat çekmiş bu işe bilerek yada bilmeyerek. |
"yani araba tamamen senin olmuyor. isterlerse kapatabiliyorlar." yazan kişinin dediğinin doğru yanlış olmasını "bu kadirov yasadışı şekilde edinmiş, o zaman suçlu" diyerek yanlışlayamazsın, bu çok uluslu şirketler kanunları istediği gibi eğip bükebiliyorlar, rus zenginlerin mal varlıklarına tamamen yasadışı şekilde el koydular, kafayı yediler tutup 150 sene önce yaşamış rus edebiyatçıları yasaklamaya kalktılar. playstation store geçen aylarda milletin satın aldığı belgeseller için "canım sıkıldı kaldırıyorum, siz erişemeyeceksiniz" dedi, bu ve benzeri şeylerin kanıtlayacağı üzere teslanın canı istemediği an sen o arabayı kullanamazsın, sana hatalı yazılım gönderir, arabayı belli günler kullanamamanı sağlar sonra açar sana yine o tarihlerde kullandırmaz. sana başka bir kanun söyleyeyim, abdde ermeni soykırımı yoktur demek kanun dışı, sen tesla arabanda ermeni soykırımı yalandır dersen ve vidyon ortaya çıkarsa, tesla canı istediğinde senin arabanı kapatacak, sen o durumda suçlu mu olacaksın peki? |
Mekanik otomobil ile Mumcu arasındaki bağlantıyı anlat da bilelim. Ben bir bağlantı göremedim. |
Buraya takıldıysanız demek ki geçmişte araba kullanarak bir suç işlediniz veya suç işleme potansiyeliniz var :) |
Burdan bunu çıkarttıysan helal olsun
|
İstedikleri herşeye istedikleri gibi müdahale edebiliyorlar. Kimse maval okumasın. Yarın bir gün bu araçları uzaktan kontrolle sabotaj silahı olarak kullanmayacaklarının garantisi var mıdır? |
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- iphone zil sesi yapma
- spotify ne kadar internet yer
- en iyi emülatör
- tiktok para kazanma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X