Şimdi Ara

Savaş şimdi başladı: GeForce GTX 1060 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu seviyede bir kartı eskiyince cf ya da sli yapmayı çok gereksiz görüyorum. Mantıklı olarak düşünürseniz rx480 Ya da 1060 eskisiğinde cf side hiç olucaktır. Madem kartı canını çıkarana kadar kullanalardansınız anakarta ayıracağınız ek bütçeyi daha iyi bir karta harcayın kafanız rahat olsun hem ömrü düşündüğün cf kadar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

1400 tl çok mu bu kart için?

Azmı? Millet parasına bakıyor.

• özel tasarımlı soğutmaya sahip 6 gb modeli 250 dolara gelsin direk alırım rx480 e falan hiç bulaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

1400 tl çok mu bu kart için?

cok tabi 1500 kusur liraya stok sorunu vs olmasina ragmen 1070 alinirken kim verir 1400 lira bu karta?
  • NVidia:

""Nvidia’nın önemli bir kararı ise kartın SLI yapısından uzak tutulması olmuş. Özellikle GTX 1080 ve 1070 ekran kartlarının satışının baltalanmaması adına böyle bir strateji uygulanıyor diyebiliriz.""

Amd

Amd’nin eleştirilen bir kararı ise kartın CF yapısında uzak tutulması olmuş. Bir çok kişi bunu Rx490 ve 490xin satışını baltalamamak adına yaptığını söylesede bize göre kullanıcıyı kısıtlamaktadır. Amd böyle hatalar yaptıkça NVidia daha çok satar. Senden nefret ediyorum nalet olası Amd canın cehenneme. <3 NVidia .

-Ekrem71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 7 Temmuz 2016; 19:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastmustaine

özel tasarımlı soğutmaya sahip 6 gb modeli 250 dolara gelsin direk alırım rx480 e falan hiç bulaşmam

"Direk alırım" derken elektrik direği mi alacaksınız? :)

Direkt alsaydınız keşke.

• 199 dolarla orta seviye de savaş biteli 1 hafta oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 7 Temmuz 2016; 21:59:49 >
  • Bu haberin yazarı Ekrem71 de editör, Erdi Özüağ'da editör.

Doğan görünümlü şahin vs Porsche 911 gibi. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 7 Temmuz 2016; 20:10:03 >
  • Benim anlamadığım şey rx480 incelemesinde burada yapılan testte anlık dalgalanmalar olurken üstüne üstlük birde ağır eleştiri yapılıyor sanki hep böyle olacakmış gibi. Gidip başka siteye baktığında ne dalgalanma var nede buradaki kadar eleştri. Başka bir siteye ise kart gelmese bile bu dalgalanmanın beta sürücüden kaynaklandığını altını çize çize belirtmiş. Nvidia size para mı veriyor yoksa fanatik misiniz anlamadım. Sizin gibi editörler burada tarafsız bir şekilde inceleme ve eleştri yapması lazım. Bu sitede sadece fx57 nin tarafsız olduğunu düşünüyorum bir kullanıcı olarak. Ayrıca bu gibi haberleri Erdi ve Mesut beyin yapması daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 7 Temmuz 2016; 19:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

quote:

Orijinalden alıntı: fastmustaine

özel tasarımlı soğutmaya sahip 6 gb modeli 250 dolara gelsin direk alırım rx480 e falan hiç bulaşmam

"Direk alırım" derken elektrik direği mi alacaksınız? :)

Direkt alsaydınız keşke.

ahahah güzel yakalamışsınız hocam :)

• Güzel yorumlara (+) veremiyorum ,bu durum bana özel mi acaba?

• AMD fanları nereye eleştireceğini şaşırmıştı, bir editöre bir Nvidia'ya saldırıyorlardı, yeter diyorlardı Nvidia'ya, yeter bırakta aklımız sende kalmadan bir AMD kartı alabilelim diyorlardı ama Nvidia RX480'in karşısına tüm gücü ve kalitesiyle GTX1060'ı koymuştu bile.

Hem performans olarak önde, hem TDP olarak önde (RX480 PCI-e sorunundan bahsetmek bile istemiyorum) fiyat olarakda tam ensesinde. Nvidia kalitesi varken AMD fanları hariç kimse RX480 almaz...
  • Ekrem71 nickli/ isimli editörün kovulmasini talep ediyorum veya haberleri uygun bir uslub ile yazmasini Tessekürler.

@ogun @Speed-Step @fx57
  • amd fanboylari cilgina dönmüs. ne güzel rekabet olacak iste ne diye rahatsiz oluyorsunuz. sli yokmus. aranizda kac kisi sli yapti bugüne kadar bi arastirin isterseniz. hem sli yapacan da ne olacak herkes x99 sistem mi kurdu sanki. ikinci karttan %100 yararlanamadiktan sonra ne ise yarayacak sli. zaten kart 1000 lira bile olsa millet 2000 liraya iki kart alacagina bir güclü kart alir tam performansta kullanir. fanboyluk yapacam diye sacmalamanin manasi yok.

• Savaş bitti çoktan arkadaşların dediği gibi,1070'in güya fiyatı 379 dolardı ama hiç o fiyata referans veya custom kart satıldımı ki,1060 249 dolardan satılsın,hem zaten 249 olan 3 gb olan modeldir heralde onuda kimse almak istemez.

Nvidia stok sıkıntısı yaratıp bu kartı 300 den aşağı sattırmaz,aynı diğerlerinde yaptığı gibi,Amd ise hazır stoğuyla uygun fiyatıyla savaşın galibi olur.

Zaten oc ile 480 1060'ı rahat geçiyor.
    Savaş şimdi başladı: GeForce GTX 1060

Buda 1060 6gb:

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    İzle ve gör Kefelon ne kadar rx 480 kartı satılacak.

Yabancı teknoloji sitelerini takip edersen hala rx 480 diyorlar.

199 $ a mis gibi kart.
  • Her gün bir gtx1060 haberi geliyor ilginç her haber birbirine yakın

• Nvidianın belirlediği fiyatları takan var mı allah aşkına. Sözde referans tasarım dışındakiler 70-100 $ daha ucuz satılacaktı. Alakası bile yok. Custom'lar yine pahalı ve belirlenen fiyatların yanından bile geçmiyor. İnsan 380 dolara 1070 denince türkiyede 1500 dolaylarında olur diye düşünüyor ama 1900 tlye custom design bulursan öp başına koy. 1060 da 250 dolardan çok farklı olacaktır diye düşünüyorum. 6gblığının 1300'den aşağı piyasada bulunması şans olur.

• Açıkçası istediği kadar iyi olsun, adamlar durup dururken belirli segment kart fiyatını sırf daha iyi performans veriyor diye artırırsa almam. Bunun sonu yok. Seneye de 1160, 1080 kadar iyi performans veriyor diye 350$ olacak. Bunun sonu yok. Üç sene sonra kart alamayacak hale gelir insanlar. Bunu değiştirmek tüketici elinde. Kendi paranızla elin adamının kölesi olmasın insanlar. Mis gibi alternatif varken silkelenmek çok acayip gerçekten.

• Özelleştirilmiş modeller $250 olacakmış. Biz de yedik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.