Şimdi Ara

Savaş şimdi başladı: GeForce GTX 1060 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam cf ile tam performans alamazsın ve 2li kart desteklemeyen oyunlar var o oyunlarda tek kartından bile daha kötü performans alırsın.
  • Greylights kullanıcısına yanıt
    Bahsetme o zaman?
  • bu olanın tek bir açıklaması var. Nvidia RX 480 tarafından yediği ağır tokatı resmen kabul etmiş ve sırf bu tokatın etkilerini azaltmak adına böyle bir kart piyasaya sürme gereği duymuştur. bunun başka bir açıklaması olamaz. fan boylardan başka kimsede bu kartı almaz. kartın ileriye dönük hiç bir yönü yok. sli yapamıyorsam 1 2 sene sonra bu kartı komple değiştirmek zorunda kalırım ki ikinci elde çok kaybı olacaktır sli de olmadığı için. ama rx 480 alan kişi bir rx 480 daha çakar yanına 1 2 sene sonra bile sistemini güncel tutmuş olur.

• Abs

• Nvidia alıcam RX 480'den vazgeçtim.

Artık Nvidia Alacağım için Otomatik Olarak Fanboy oluyorum.
  • 4gb'lı rx480'in modlanarak 8gb olduğunu biliyor muydunuz?

• Kağıt üstünde rx480 farkla üstün ben aralarında ki farkın %10 değil %25 olduğunu düşünüyorum ama Rx480 önde olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam korkmayın, vazgeçmiş Nvidia 1060'ı çıkarmaktan.
  • Bu yaz kasa toplayacak biri olarak önce RX480 şimdi GTX1060... Rekabet her yerde güzeldir bakalım ne olacak rekabetin sonucu gerçi her türlü bize yarayacağı kesin

• RX480 özelleştirilmiş 8 pin güç girişli bir kart çıkar ve frekansta nvidia ile aynı seviyede olursa o zaman görürüz savaşın galibini, 1060 zaten %25 daha yüksek frekansta çalışıyor, bırakta biraz geçsin, kağıt üstünde her türlü daha iyi bir kartı daha ucuza almak varken, tabiki parasal olarak daha fazla ödeme yapan bir şekilde tatmin olmak ister, sli meselay önemli değildir
  • 199 dolarlik rx480 1000 liradan girdi ya ben başka bişey demiyorum

• Orta segment icin savas daha yeni basliyor.
  • Bi durun arkadaşlar bu ne kavga bekleyin kart gelsin hatta ikisinide özel soğutuculuları çıksın ondan sonra bakar kararlaştırır alırız bende Rx 480 alacağım özelleştirilmiş modellerini bekliyorum ha baktım bu daha iyi fiyatta yakın o Zaman bunu alırım hiç biri babamın firmaları değil bütçem hangisine yetiyorsa bana hangisi mantıklı geliyorsa onu alacağım 2 aydır kasa ekran kartsız bekliyor birazdaysa beklesin acele etmeye gerek yok

• SLI desteği yok şaka gibi. 3. parti programlarla belki yapılır ancak resmi desteği olmadıktan sonra bir anlamı yok.
  • Yazmadan duramayacağım, bu oyun ve ekran kartı saçmalığından daha gereksiz ve boş bir şey olamaz. İş amaçlı olsa para kazandırsa hadi neyse diyeceğim....

• quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

bu olanın tek bir açıklaması var. Nvidia RX 480 tarafından yediği ağır tokatı resmen kabul etmiş ve sırf bu tokatın etkilerini azaltmak adına böyle bir kart piyasaya sürme gereği duymuştur. bunun başka bir açıklaması olamaz. fan boylardan başka kimsede bu kartı almaz. kartın ileriye dönük hiç bir yönü yok. sli yapamıyorsam 1 2 sene sonra bu kartı komple değiştirmek zorunda kalırım ki ikinci elde çok kaybı olacaktır sli de olmadığı için. ama rx 480 alan kişi bir rx 480 daha çakar yanına 1 2 sene sonra bile sistemini güncel tutmuş olur.

Amd 480 ni tüketiciyi düşündüğü için digil hiç bir sey yapamadığı için o fiyatdan sürdü. Amd başarısız oldu daha hala neyin ısrarı anlamış diyilim. At gözlüğüyle bakmakdan vazgeçin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: zdniz

quote:

bu olanın tek bir açıklaması var. Nvidia RX 480 tarafından yediği ağır tokatı resmen kabul etmiş ve sırf bu tokatın etkilerini azaltmak adına böyle bir kart piyasaya sürme gereği duymuştur. bunun başka bir açıklaması olamaz. fan boylardan başka kimsede bu kartı almaz. kartın ileriye dönük hiç bir yönü yok. sli yapamıyorsam 1 2 sene sonra bu kartı komple değiştirmek zorunda kalırım ki ikinci elde çok kaybı olacaktır sli de olmadığı için. ama rx 480 alan kişi bir rx 480 daha çakar yanına 1 2 sene sonra bile sistemini güncel tutmuş olur.

Amd 480 ni tüketiciyi düşündüğü için digil hiç bir sey yapamadığı için o fiyatdan sürdü. Amd başarısız oldu daha hala neyin ısrarı anlamış diyilim. At gözlüğüyle bakmakdan vazgeçin artık.

hiçbir şey yapmayan amd !!!!

DX12 oyunlarından biri, bütün ayarlar sonda.

Savaş şimdi başladı: GeForce GTX 1060

• 480 akar nvidia gene av peşinde nvidia nın bu kafayı değiştirmesi lazım. 480 gelene kadar fiyatlarda en ufak kıpırdama yoktu nvidia benim gözümde aşağılık bir firmadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: zdniz

quote:

hiçbir şey yapmayan amd !!!!

DX12 oyunlarından biri, bütün ayarlar sonda.

Savaş şimdi başladı: GeForce GTX 1060

2 yıl önce çıkmış kartla yeni kartımı karşılaşırıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cr10ns35

Hocam cf ile tam performans alamazsın ve 2li kart desteklemeyen oyunlar var o oyunlarda tek kartından bile daha kötü performans alırsın.

Madem cf kötü sen ne diye sli yapma peşindesin ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117651566&p=1&anchorToGo=117651566#117651566

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.