Şimdi Ara

Savaş şimdi başladı: GeForce GTX 1060 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden öyle birşey yapsınlar ki? Kart 1080p, 1440 ve VR için yapılmış. 4GB yetmez ki? 4Gb lık model sadece üretim maliyetini azaltır
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Nvidia 1060'ı GTX960'la karşılaştırıyor
  • Elbette karşılaştıracak çünkü ne kadar başarı katettiğini göstermek zorunda müşterilere. Zaten amaç gtx 980leri elden çıkarmak. Sloganlarıda şu : Her oyuncu ucuza gtx 980 i tadabilecek.

Not: Hiçbiri babamın markası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 8 Temmuz 2016; 23:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ekran kartı için yaptığınız tartışmaya bakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Technopat 1030 lira diyor FE icin haberiniz yok heralde NVIDIA fanlari.

Founders edition için o fiyat çok zor. Büyük ihtimal diğer üreticilerin kartları için söylenen fiyattır o.
  • Çok ilginç yorumlar... Fiyat performans ve teknik özellik olarak RX480 her türlü alınası bir kart. Nvidia 1060 sadece karşı konumlandırma sonucu çıkmış bir kart kaldı ki ne fiyatıyla ne de teknik özelliğiyle önde. Kullanıcı deneyimi şu iyi bu iyi sorunsuz da bıdı bıdı. Bekleyip görelim bakalım bir süre daha kim sorun yaşayacak. İkisini de dene tarafını seç hangisi işine geliyorsa al geç nasıl olsa seneye yine aynı davadan burada kavga edeceksin kullandığın ne olursa olsun çöp olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • House M.D. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bi ihtimal diye düşündüm. Orada dediğim ise ikili kart kullanmak mesela bir video seyrettim hangi oyundu unuttum 970 sli tek 970 ten kötü performans veriyordu. Demek istediğim bu destekleyen oyunlarda iyi olur fakat desteklemeyen oyunlarda kötü. Ben de zaten 970 var zararına satacağıma makul fiyata bi tane daha alıp sli yaparım ama rx 480 cf yapcagınıza sıfırdan alıp 490 veya 1070 falan alın.

• AMD, RX 480'i 800 liraya satarsa iş yapar yoksa Nvidia götürür parayı.
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Founders edition ilk çıkan yani referans model mi oluyor? Ayrıca referans model custom soğutuculu modellerden pahalı mı olur? Konudan okuduğum ve sitelerden gördüğüm kadarıyla rx480'in referans modeli çıkacak olan Sapphire Nitro modelinden ucuz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Technopat 1030 lira diyor FE icin haberiniz yok heralde NVIDIA fanlari.

1300dür o 1030 olsa duramazsın
  • Bu ne biçim başlık la?

• 1060 fiyat tahminim 1300TL civarı olacaktır. 480de daha hızlı fiyat olarakta 200 TL daha pahalı olacaktır
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Haklısınız 480X 380'le karşılaştırırken bazı fanboylar GTX980-980Ti performansı bekliyordu.
    480X fiyatı 800-850TL aralığına çekilirse f/p kartı olur.
  • Başlık ironik olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Yahu ahali ekrem71 diye biri yok DH yönetiminin milleti kışkırtmak için kullandığı genel bir hesap. Ne kadar salak saçma sapan haber sadece ekrem71 de sizce mantıklı mı bu olay. Yönetim kadrosu herkesin ismi cismi varken ekrem de sadece Ekrem Ç. Hesap oluşturulurken Behzat Ç. İzleniyordu herhal.

valla dediginiz çok mantikli hocam ama resmen komplo teorisi gibi
    forum moderasyonu tepki cekip daha cok tik ve yorum almak amaciyla kasitli sekilde sansasyonel haberleri bir hesaptan acip ekranin karsisinda loş ışıkta,ellerinde viskilerini yudumlayarak tartışmaları mi izliyodur hakikaten ?

• Savaş kelimesini bu kadar rahat kullanmak ne kadar dogru.. Savaşin cocuklari yetim birakan insanlari sakat,dul birakan bir sey oldugu halde bu kadar kolay haber editoru tarafindan kullanilmasi ne kadar dogru.. Simdi biri gelir ne var bunda der.

Savaş aci verir kan döker.. Bu acilari yasayan insanlar var ulkemizde..

• quote:

Yahu ahali ekrem71 diye biri yok DH yönetiminin milleti kışkırtmak için kullandığı genel bir hesap. Ne kadar salak saçma sapan haber sadece ekrem71 de sizce mantıklı mı bu olay. Yönetim kadrosu herkesin ismi cismi varken ekrem de sadece Ekrem Ç. Hesap oluşturulurken Behzat Ç. İzleniyordu herhal.

Fotoğrafıda yok nedense hepsinin varken.

Savaş şimdi başladı: GeForce GTX 1060

Herhalde behzat ç nin akrabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Temmuz 2016; 13:45:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Survivor ekrem ç ile

• quote:

Orijinalden alıntı: uranuslu61

quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Survivor ekrem ç ile

Anlamadım?

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Anlamak için survivor u izlemeniz lazimdi orda yunus gunçe diye alet vardi arada nir yarisma yenerdi yendikten sonrada yunus gunçe ç ile derdi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.