Şimdi Ara

Savcılığa Gidiyorum - (Avukat Vazgeçirdi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
7
Favori
8.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ertelenir demedi deme bu sıcakta kaybettiğin tere yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beirut -- 25 Temmuz 2012; 0:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Sanık, hesap bana ait derse ne diyeceksiniz?

ip tespiti
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

İnternetde yaşanan bir olay yüzünden dava fln açanlara, interneti yasaklamak lazım.

Kimse koyun olmak zorunda değil. Bir birey kişilik haklarını dilediğince kullanabilir ve bu sizi ilgilendirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadın avukatın birine sanırım erzurumda çok üst makamda görev alan bir kamu yöneticisi facebook üzerinden dalga geçme ve hakaret gibi bir şey yapmıştı kadın dava açtı ve davayı kazandı. Adamın cezası ise ulusal bir gazatede açık kimliğiyle özür dilemek oldu bu davayı bul ve emsal göstert ulusal gazatede rezil olsun klavye delikanlısı tazminatınıda al hatta içeri tıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

neyi ıspatlama çabasındasın ? hiçbirşey çıkmaz adama 200 lira ceza verirler sende avukata 500 lira verirsin konu kapanır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Az önce facebook'ta klavye delikanlısı bana ana bacı küfür etti.SS ler aldım.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım,avukatımız var avukat ile beraber mi gideyim yoksa tek bulunabilir miyim? Henüz avukatı aramadım.

EKLEME: Az önce avukat ile görüştüm.SS almıştım,onları at bakayım dedi.Mail yolladım bakalım cevabı ne olacak.

18 yaşından küçükse daha iyi lan. Evde yusuf yusuf atar mahkeme celbi geldi mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

İnternetde yaşanan bir olay yüzünden dava fln açanlara, interneti yasaklamak lazım.

Kimse koyun olmak zorunda değil. Bir birey kişilik haklarını dilediğince kullanabilir ve bu sizi ilgilendirmez.

Sen avukat mısın? Değilsin.

Sizin gibiler yüzünden 100.000'lerce site kapatılıyor.

Rahatsız oluyorsanız girmeyin olsun bitsin.

Çocuk gibi ''öğretmenim bana küfür etti'' diye herkes mahkemeye gitse, mahkemelerin önünde kuyruk oluşur.

Ben facebook kapatılsın diye mi dava açacağım

Önümde 2 yol vardı.Ya ağzını yüzünü kıracaktım yada mahkemeye verecektim.Kişisel olarak tanımadığımdan dolayı gel erkeksen yüzüme söyle dedim cesaret edemedi tekrar küfür etti.Bana da mahkeme yolu gözüktü.

• E arkadaşlar o küfür eden adam ben yazmadım derse ne olacak ?
  • quote:

quote:

quote:

Çocuk gibi ''öğretmenim bana küfür etti'' diye herkes mahkemeye gitse, mahkemelerin önünde kuyruk oluşur.

Koyun psikolojisi...
    Biz bu devlet için değil, bu devlet bizim için var. Haklarımızı göz etmek zorunda.

Ekleme: Koyun olmayıp kapatılan sitelerle ilgili bir çok yola başvurabilirsiniz. Tabi, ilginiz dahilindeyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 25 Temmuz 2012; 2:02:04 >

• quote:

quote:

quote:

Ne yani bir başkası bana ve aileme küfretme hakkını kendinde bulacak ve benimı o siteye girme özgürlüğümü gasp edecek öyle mi ? Nasıl bir kafa bu merak ediyorum vallaha. Mevzu uzasa ve kendi aralarında çözmeye çalışsalar daha mı iyi ? Sonra adam yaralama, cinayet. Böyle olduğu zaman da bu ülkede hak hukuk yok mu dersiniz adam yasal hakkını kullanıyor işte kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetalp57 -- 25 Temmuz 2012; 2:04:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

diyorsun eğer ceza almazsa sonrası malum,diyorsun ki klavye delikanlısı.peki sen ne oluyorsun mahkemeye giderek süt oğlanı değil miSen kendini ne sanıyorsun ben onu merak ediyorum.

Ahahaha mahkemeye başvurmak da süt oğlanlığı olduysa biz daha yaşamayalım bütün problemleri silahla çözelim

• Hayatında ilk defa küfür yedin herhalde. Evden dışarı çık biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Bak kardeşim adam 5 kuruş ceza almayacak bile olsa hatta senden yalvar yakar özür bile dilese kesinlikle şikayetini geri çekme ki bu ona ders olsun.Sakın özüre şuna buna kanma o özür popo korkusuna dilenmiş bir özür olacak bir samimiyeti olmayacak.Ki bence avukatınla git ki daha çok ciddiye alsınlar.

katılıyorum

Küfür basit birşey değildir tanımadıgın insana küfür nedir görsün gününü,

öyle bir hale geldiki artık bu toplum çocuklar bile birbirine ana bacı sövüp sövüp gülüyorlar

yazık
  • Tüm sülalem hukukçu sayılır o nedenle küçüklüğümden beri yasaların işleyişine uymak üzere bir bilinç ile yetiştim.Bir gün Facebook hesabıma giriş yapamadım ve bir arkadaşımın hesabından baktık benim hesabıma,resimler değiştirilmiş,aşağılık yazılar yazılıp durmuş.

Dayım gerekli belgeleri aldı ve savcılığa gitti.İşlemler öncesinde herkes bana buradaki gibi bir şey olmaz boşa uğraş gibi laflar ediyordu.

Daha sonra aradan 2 ay geçti ama hala bir sonuç yok.Bir gün telefon çaldı ve Antalya'da bir öğretmenin bilgisayarından yapılmış bu işlemler.Bir oğlu varmış o yapmış.Oğlu ile konuşuldu ve yaşı 15 olduğundan hiçbir şey yapmadık ancak karşındaki kişi yeterince bir şeyleri bilecek kadar büyükse ve ana bacı hakarete varacak kadar laflar ediyorsa peşini bırakma derim.

Sokakta birine küfretmek ile internette küfretmek arasında fark yok.Hukuken de ahlaken de bu böyle.

Umarım en iyi sonucu alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Tüm sülalem hukukçu sayılır o nedenle küçüklüğümden beri yasaların işleyişine uymak üzere bir bilinç ile yetiştim.Bir gün Facebook hesabıma giriş yapamadım ve bir arkadaşımın hesabından baktık benim hesabıma,resimler değiştirilmiş,aşağılık yazılar yazılıp durmuş.

Dayım gerekli belgeleri aldı ve savcılığa gitti.İşlemler öncesinde herkes bana buradaki gibi bir şey olmaz boşa uğraş gibi laflar ediyordu.

Daha sonra aradan 2 ay geçti ama hala bir sonuç yok.Bir gün telefon çaldı ve Antalya'da bir öğretmenin bilgisayarından yapılmış bu işlemler.Bir oğlu varmış o yapmış.Oğlu ile konuşuldu ve yaşı 15 olduğundan hiçbir şey yapmadık ancak karşındaki kişi yeterince bir şeyleri bilecek kadar büyükse ve ana bacı hakarete varacak kadar laflar ediyorsa peşini bırakma derim.

Sokakta birine küfretmek ile internette küfretmek arasında fark yok.Hukuken de ahlaken de bu böyle.

Yaşı 18 19 20 arasında.Ben savcılığa şikayetçi olacağımı belirttim tekrar tekrar küfür etmeye devam etti.Savcılık odasında bilmem ne vs bile dedi.Ana bacı küfür etti ve bana hakarette de bulundu.Dava en az 1 yıl sürer diyorlar.Sürsün,sanki 1 yıl sırtımda yük taşıyacağım.Bende oraya küfürler yazabilirdim ama birinin bu şekilde ki şahsiyetlere haddini bildirmesi gerekiyor.

• quote:

quote:

Tüm sülalem hukukçu sayılır o nedenle küçüklüğümden beri yasaların işleyişine uymak üzere bir bilinç ile yetiştim.Bir gün Facebook hesabıma giriş yapamadım ve bir arkadaşımın hesabından baktık benim hesabıma,resimler değiştirilmiş,aşağılık yazılar yazılıp durmuş.

Yaşı 18 19 20 arasında.Ben savcılığa şikayetçi olacağımı belirttim tekrar tekrar küfür etmeye devam etti.Savcılık odasında bilmem ne vs bile dedi.Ana bacı küfür etti ve bana hakarette de bulundu.Dava en az 1 yıl sürer diyorlar.Sürsün,sanki 1 yıl sırtımda yük taşıyacağım.Bende oraya küfürler yazabilirdim ama birinin bu şekilde ki şahsiyetlere haddini bildirmesi gerekiyor.

Önemli olan bulunması bence,mesela bizim olayımızda bilgisayarı 2 ayda buldular zaten ondan sonra dava açıyorsun.Fazla da üzerine düşmedik belki ondan yoksa IP adresi ile bilgisayarı hemen bulurlar diye düşünüyorum.

Anlattıklarına bakarak rahatlıkla diyebilirim ki gerçekten sıkıntıya girecek.

1 yıl kötü bir ihtimal,bence daha erken de bitebilir.Sonuçta elinde kesin kanıtlar var,uzamaz zaten de sıraya bağlı.Daha öncesinde kaç tane hakaret davası olduğuna bağlı olarak değişir.

• bu davaya veren süt diyenler heralde şu KOVACI dayak yediğinde abilerine koşan yada kaba kuvvet ile halletmeye çalışanlar lise çıkışında kız bekliyen apaçiler oluyor galiba
  • quote:

quote:

quote:

Önemli olan bulunması bence,mesela bizim olayımızda bilgisayarı 2 ayda buldular zaten ondan sonra dava açıyorsun.Fazla da üzerine düşmedik belki ondan yoksa IP adresi ile bilgisayarı hemen bulurlar diye düşünüyorum.

Anlattıklarına bakarak rahatlıkla diyebilirim ki gerçekten sıkıntıya girecek.

1 yıl kötü bir ihtimal,bence daha erken de bitebilir.Sonuçta elinde kesin kanıtlar var,uzamaz zaten de sıraya bağlı.Daha öncesinde kaç tane hakaret davası olduğuna bağlı olarak değişir.

Hangi semtte oturduğunu da öğrendim sayılır tabi değiştirmediyse.Bugün avukatı aradığımda bana bunu sordu nerde oturduğunu biliyor musun dedi ihtimal olan yeri söyledim.Tamam SS leri yolla bakayım dedi.
    Cevap bekliyorum bugün dönüş yapar büyük ihtimalle.

• Sana küfür eden arkadaş ile tekrar görüşe bilme imkanım var mı? Eğer cevabın evet ise bence bi daha konuş ve özür dilemesini söyle yoksa olucaklardan sorumlu değilimde.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.