Şimdi Ara

Savcılığa Gidiyorum - (Avukat Vazgeçirdi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
7
Favori
8.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu okuduktan sonra farkettim ki eurobattle.net tekilerin hepsi müebbet hapis cezasına çarptırılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: Kakaroff

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

diyorsun eğer ceza almazsa sonrası malum,diyorsun ki klavye delikanlısı.peki sen ne oluyorsun mahkemeye giderek süt oğlanı değil miSen kendini ne sanıyorsun ben onu merak ediyorum.

küfür eden çocuğu buldum beyler

Yok la ne bileyim garibime gitti,klavye delikanlılığının çözümü hukuk yoluyla olmaz

Gel yüzüme söyle dedim ona da cesaret edemedi.Çocuğu tanımıyorum bulma imkanım da yok.

• bence sivrisinek yani avukat aldığı parayla kalır hiç bi cacık olmaz gibime geliyor hadi hayırlısı
  • adam geçen konu açmıştı biri 1100 tl + laptopu dolandırılmış netten bunun için mi geldin falan demişler uğraşmamışlar bile sen küfür diyorsun ama biraz zor umarım umduğunu bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

Dava açma hakkı, her Türk vatandaşına tanınmış Anayasal bir haktır. Hiç kimse, bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığını rencide edemez. Aksi halde bu Türk Ceza Kanunu'unda sayılan hakaret suçuna girer ve fail cezalandırılır. Bu suçun internet ortamında işlenilmesi hiç bir şeyi değiştirmez.
    Hakaret suçu, şikayet bağlı suçlardandır ve TCK m.125'te düzenlenmiştir. Şikayete bağlı suçlarda; olayın meydana geldiği tarihten itibaren 6 aylık zamanaşımı süresi vardır.

Maddeye göre; Hakaret suçunun, 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası vardır. İnternet ortamında işlenen suçlarda, bilgisayara el koymaya kadar gidebilen bir süreç vardır.

2 yıla kadar olan hapis cezaları; şartları oluştuğu takdirde ertelenebilir veya hükmün açıklanması geri bırakılabilir.

yürü koçum benim, kim tutar seni

Stajyer Avukatım, bilgilendirme amacıyla yazdım.

• Güncel beyler
  • Uğraştığına değmez ki değmemiş de. Hâlâ daha uğraşmaya çalışıyorsan yazık
  • Twitirda bir kızın resmi şaşi cikmişdiye yorum yaptım
    Sevgilisi gelmiş erkek ya bana şerefsiz diyor
    ve ilaveten beni spamlasinlar diye tum takipcilerne beni şerefsiz ve sapık olarak sıfanlandirmiş. spam isteginde bulunmuş. (3500 takipcisi var) 3500 kişiyi orgutlyip beni twitirdan attirmak istiyor. (sanımca kendisini messi sanıyor)
    bunun ustune ikisinede saydirdim dumdüz gittim
    hadi beni mahkemeye versin.
    ilk defa bana o yazdı kendisini tanımam etmem. sinirliydim bende saydirdim. olay bundan ibarettir. mahkeme çıkışındada döverim bakdim gucum yetmiyor onun yaptigini yaparim spamlayın sunu derim arkadaşlarıma:)
    yani ölendemi.. öldürendemi kabahat. hiç tanımadiginiz biri sizi tahrik ederse doner agzına s.carsınız olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Twitirda bir kızın resmi şaşi cikmişdiye yorum yaptım
    Sevgilisi gelmiş erkek ya bana şerefsiz diyor
    ve ilaveten beni spamlasinlar diye tum takipcilerne beni şerefsiz ve sapık olarak sıfanlandirmiş. spam isteginde bulunmuş. (3500 takipcisi var) 3500 kişiyi orgutlyip beni twitirdan attirmak istiyor. (sanımca kendisini messi sanıyor)
    bunun ustune ikisinede saydirdim dumdüz gittim
    hadi beni mahkemeye versin.
    ilk defa bana o yazdı kendisini tanımam etmem. sinirliydim bende saydirdim. olay bundan ibarettir. mahkeme çıkışındada döverim bakdim gucum yetmiyor onun yaptigini yaparim spamlayın sunu derim arkadaşlarıma:)
    yani ölendemi.. öldürendemi kabahat. hiç tanımadiginiz biri sizi tahrik ederse doner agzına s.carsınız olur biter.

bu saatte çok aradınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: BANSHE

bugün birisi sahibinden.com'da sin kaflı küfür etti bugün çağlayan adliyesine uğrıcam :) boş zamanım çok haftada 3 gün okulum var kalan günlerde de o lavukla uğraşıcam :):)

Her kufur konusuna niye ayni seyi yazip eski konulari upluyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

quote:

bugün birisi sahibinden.com'da sin kaflı küfür etti bugün çağlayan adliyesine uğrıcam :) boş zamanım çok haftada 3 gün okulum var kalan günlerde de o lavukla uğraşıcam :):)

sanane?

Heralde kufreden kisi ilana forumdan tikladi ve sirf o gorsun diye yaziyorsun. Kufreden adam eger goruyorsa korkmak yerine sana benim guldugum gibi guluyodur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

quote:

Dava açma hakkı, her Türk vatandaşına tanınmış Anayasal bir haktır. Hiç kimse, bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığını rencide edemez. Aksi halde bu Türk Ceza Kanunu'unda sayılan hakaret suçuna girer ve fail cezalandırılır. Bu suçun internet ortamında işlenilmesi hiç bir şeyi değiştirmez.
    Hakaret suçu, şikayet bağlı suçlardandır ve TCK m.125'te düzenlenmiştir. Şikayete bağlı suçlarda; olayın meydana geldiği tarihten itibaren 6 aylık zamanaşımı süresi vardır.

Maddeye göre; Hakaret suçunun, 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası vardır. İnternet ortamında işlenen suçlarda, bilgisayara el koymaya kadar gidebilen bir süreç vardır.

2 yıla kadar olan hapis cezaları; şartları oluştuğu takdirde ertelenebilir veya hükmün açıklanması geri bırakılabilir.

yürü koçum benim, kim tutar seni

Stajyer Avukatım, bilgilendirme amacıyla yazdım.

Yav he he

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sanane?

Heralde kufreden kisi ilana forumdan tikladi ve sirf o gorsun diye yaziyorsun. Kufreden adam eger goruyorsa korkmak yerine sana benim guldugum gibi guluyodur

valla şuana kadar 5 6 tane dava açtım 2 sini kazandım 1 inde yalvardılar bende vazgeçtim diğerleri sürüyo :) ayık ol yani

Vay canina adam adliyeye ugrayip hukuk tevzi burosuna dilekçe vermeyi biliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sanane?

valla şuana kadar 5 6 tane dava açtım 2 sini kazandım 1 inde yalvardılar bende vazgeçtim diğerleri sürüyo :) ayık ol yani

la oğlum sabah sabah başıma belamısın ? yaşın kaç hele ?

Sen simdi gidip bana da dava acarsin benim yorumlarimi alintiladi cevap verdi diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sanane?

la oğlum sabah sabah başıma belamısın ? yaşın kaç hele ?

Sen simdi gidip bana da dava acarsin benim yorumlarimi alintiladi cevap verdi diye

yok ama ailene dava açabilirim neden korunmadılar diye.

Aihm ye kadar yolun var

• İnternet çocuğun üstüne kayıtlı değildir büyük ihtimalle babasının annesinin üzerine falan kayıtlıdır evden attıysa mesajı. Hiçbirşey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun ilk açıldığı zamanı hatırlıyorum 3 sene olmuş . zaman su gibi akıp gidiyor. yaşlandıkça daha iyi anlıyor insan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.