Şimdi Ara

Savcılığa Gidiyorum - (Avukat Vazgeçirdi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
7
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inonu88

türkiye gibi bi yerde bu dava kesin sonuçlanır ztn merak etme.

yahu daha savcıya gittiğinde hadi en kötü hakime çıktığınızda adam barışında barışın diye tutturcak.

Kesinlikle öyle bir şey olmayacak.Bana,anneme,kız kardeşlerime küfür etti bu şahıs.Ayrı ayrı dava bile açmayı düşünüyorum.İsterse 10 yıl sürsün.

Az önce avukatı aradım,olayın ekran görüntülerini attım cevabını bekliyorum.
  • hakaret davasında suclu bulunursa 1000 tl üzeri ceza yer...5 yıl suc işlemezse bişi olmaz...ama burdan suclu bulunması bile sana avantaj sağlar..gider tazminat davası acarsın ... ordan gelecek para cezası zaten onu ağlatır...
  • bence vazgeçme bırak gözü korksun biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Az önce facebook'ta klavye delikanlısı bana ana bacı küfür etti.SS ler aldım.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım,avukatımız var avukat ile beraber mi gideyim yoksa tek bulunabilir miyim? Henüz avukatı aramadım.

EKLEME: Az önce avukat ile görüştüm.SS almıştım,onları at bakayım dedi.Mail yolladım bakalım cevabı ne olacak.

Internet ortamı için birşey diyemem ama canlısını sokakta yaşadık. Park mevzusunda.Adam o..pu çocuğu dedi.tartıştık.sizi öldürürüm dedi.aha dedim aradığım koz. Polis çağırdık sikayetciyiz dedik ölüm tehditi var. karakola götürdüler. Olayı anlattık komşuda şahit oldu.Zabıt tutuldu vs. Olay mahkemeye taşındı. Yakında duruşma var. Sordurttuk biraz ne çıkar diye. 2500 tl gibi bir ceza yiyecek sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

photoshop diye iftira atarsa nabacan.

facebook'un veritabanında konuşmaların aslı mevcut. gerekli görüldüğü zaman facebook bütün bilgilerinizi yetkililerle paylaşır.
  • aklı başına gelir bi daha öyle küfür edemez eleman, ama bence uğraşmaya değmez :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yiyeceği ceza max 1100 tl tahrik varsa 250 tl kadar iner süründürcekmiş pehhh.... mahkemenin sonuçlanmasıda 1 seneyi rahat bulur..hatta geçebeilir hakaret davalarından yaka silktiler..

En azından klavye delikanlısını karşımda görürüm sonrası malum

Sonrası malum.

Atarlı style...
  • diyorsun eğer ceza almazsa sonrası malum,diyorsun ki klavye delikanlısı.peki sen ne oluyorsun mahkemeye giderek süt oğlanı değil miSen kendini ne sanıyorsun ben onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

diyorsun eğer ceza almazsa sonrası malum,diyorsun ki klavye delikanlısı.peki sen ne oluyorsun mahkemeye giderek süt oğlanı değil miSen kendini ne sanıyorsun ben onu merak ediyorum.

Sanane ne sanıyosa sanıyo. Hukuk devletinde yaşıyoruz. Mahkemeye vermek en doğal hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: ozanorkun

quote:

Az önce avukatı aradım ulaşamadım.Bu incici akıma haddini bildirme zamanı geldi de geçiyor.

bu inci sözlük gençlerin beynini yıkıyor.Tamamen abaza, küfürbaz ,birbirinin ailesine saygısı olmayan, sohbet ederken bile ana bacı düz giden bir gençlik oluşturuyor hepsiyle tek tek uğraşmak lazım.O sitenin kurucularınada ibretlik bişeyler yapmak lazım.

İnci sozlugu litfen karistirmayin sevgili hocam

mesela bu vitorda incici bi ergen.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

diyorsun eğer ceza almazsa sonrası malum,diyorsun ki klavye delikanlısı.peki sen ne oluyorsun mahkemeye giderek süt oğlanı değil miSen kendini ne sanıyorsun ben onu merak ediyorum.

Sanane ne sanıyosa sanıyo. Hukuk devletinde yaşıyoruz. Mahkemeye vermek en doğal hakkı.

Hangi hukuk devleti?

• iyi yapmışsın biraz yusuflasın yvşak.
  • O değil feysbukta öyle adamları nasıl buluyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sakın bırakma işin peşini, anlattığına göre inciden küçük bir çocuk sanıyorum. Kesinlikle suç duyurusunda bulunda adliyeye bi anasıyla babasıyla gelsin velet orda sorarsın hesabını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

O değil feysbukta öyle adamları nasıl buluyorsunuz?

Bende ekli değildi,ben arkadaşın paylaştığı SS ye yorum yazdım balıklama atladı.
  • Sanık, hesap bana ait derse ne diyeceksiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Mahkeme korkaklar icindir.

Hele ki kufur icin gidiyorsan o kufuru cidden uzerine alınmssın ve bu da senin tam bir gerizekalı oldugunu gosterir nokta

Erkekse karşıma çıksın?

çıksa ne olcak ben bunu bir türlü anlamıyorum öldürecekmisin yaralıyacakmısın ucu her turlu sana dokunacak böyle basit işler için basınızı belaya almaya değmez dövsen bile bu insanın da ailesi ve arkadasları oldugunu unutma belkı adam manyak cıktı sana zarar verebılır ne kadar güçlü olursan ol o gücünü daha onemlı işler için kullan yani başına iyi bir sebepten bela al

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Mahkeme korkaklar icindir.

Hele ki kufur icin gidiyorsan o kufuru cidden uzerine alınmssın ve bu da senin tam bir gerizekalı oldugunu gosterir nokta

Erkekse karşıma çıksın?

çıksa ne olcak ben bunu bir türlü anlamıyorum öldürecekmisin yaralıyacakmısın ucu her turlu sana dokunacak böyle basit işler için basınızı belaya almaya değmez dövsen bile bu insanın da ailesi ve arkadasları oldugunu unutma belkı adam manyak cıktı sana zarar verebılır ne kadar güçlü olursan ol o gücünü daha onemlı işler için kullan yani başına iyi bir sebepten bela al

Haklısın

• dava hakkını sonuna kadar kullan,insan uçuracağı kelimeleri iyi seçmeli,
  • sen yok bişi olmaz diyen bebelere bakma en düşük hakaret cezası 1900 tl 2-3 gün önce yengeme hakaret eden birisi için avukata sorduk örneğin sana gerizekalı dedi bunu karşısındaki kişiden kanıtlamasını isteyecekler eğer senin bir deli raporun vs yoksa hem iftira hem hakaretten yer merak etme

bir de eskisi gibi değil arkadaşlar yıl olmuş 2012 öyle dandirik işlemiyor artık her şikayeti layı ciddiyetle takip ediyorlar öyle dağdan gelmiş gibi davranamaz kimse kimseye
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.