Şimdi Ara

Savcılığa Gidiyorum - (Avukat Vazgeçirdi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
7
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Az önce facebook'ta klavye delikanlısı bana ana bacı küfür etti.SS ler aldım.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım,avukatımız var avukat ile beraber mi gideyim yoksa tek bulunabilir miyim? Henüz avukatı aramadım.

Hapis cezası söz konusu olabilir bence üzerine git. Ama yaşı 18den küçükse ceza almaz olan sana olur. Burada senin suçlu olup olmadığın da önemli sen de küfür ettiysen,tahrik ettiysen pek bişey bekleme.
    Bu arada SS'ler kanıt olarak kullanılmaz fakat mesajlar facebookda kayıtlıdır asıl kanıt odur.

Üzerine gideceğim,yaşı 18 den büyük gözüküyor.Kendisi ile alakası olmayan bir durumda karının ... dedi.Bende s git dedim.Sonra ana bacı küfür etmeye başladı.Cevap vermesini bilmiyor muydum? Biliyorum.Ama dediğim gibi yanlış taşa çarptığını göstereceğim ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoshimitsux

Para cezası falan önemli değil, suçlu bulunduğu takdirde siciline geçecek sabıka bile ömür boyu peşini bırakmayacaktır.

hiçbirşey olmaz :) ayrıca küfür etmek türk insanının geninde var. Uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Mahkeme korkaklar icindir.

Hele ki kufur icin gidiyorsan o kufuru cidden uzerine alınmssın ve bu da senin tam bir gerizekalı oldugunu gosterir nokta

Senin gibi basit adamları kısırlaştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

quote:

Para cezası falan önemli değil, suçlu bulunduğu takdirde siciline geçecek sabıka bile ömür boyu peşini bırakmayacaktır.

hiçbirşey olmaz :) ayrıca küfür etmek türk insanının geninde var. Uğraşmaya değmez.

Bence uğraşsın monoton hayatına bir heyecan katar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yiyeceği ceza max 1100 tl tahrik varsa 250 tl kadar iner süründürcekmiş pehhh.... mahkemenin sonuçlanmasıda 1 seneyi rahat bulur..hatta geçebeilir hakaret davalarından yaka silktiler..

1100 tl para cezası nedir ki? 1100 tl'yi ben sana versem "Sabıkası temiz olmak" özelliğinden vazgeçer misin?
  • Pek birşey olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes1976 -- 24 Temmuz 2012; 16:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

yiyeceği ceza max 1100 tl tahrik varsa 250 tl kadar iner süründürcekmiş pehhh.... mahkemenin sonuçlanmasıda 1 seneyi rahat bulur..hatta geçebeilir hakaret davalarından yaka silktiler..

1100 tl para cezası nedir ki? 1100 tl'yi ben sana versem "Sabıkası temiz olmak" özelliğinden vazgeçer misin?

ya arkadaş saçma saçma işler ya :) sabıkaya bu işlese ne işlemese ne :) 1000 tane işlesin adam çıkar evet arkadaş küfür ediyorum a... der :D taktığınız şeye bak.

• takmayın 3 5 çapulcuyu abi, günlerce uğraşmaya, terlemeye değmez yani.
  • quote:

quote:

İkide bir forumu çökertiyon bilişim suçuna girer yaptığın şikayet etsek mi acaba
    quote:

MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

• quote:

quote:

o suç sabıkaya geçmiyo canım ağır ceza mahkeme cezaları geçiyo sulh mahkemeleri değil öğrende gel...adamı pataklar savcılık ağır ceza mahkemesine gonderirse bak ozaman geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2012; 16:51:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Mahkeme korkaklar icindir.

Hele ki kufur icin gidiyorsan o kufuru cidden uzerine alınmssın ve bu da senin tam bir gerizekalı oldugunu gosterir nokta

Senin gibi basit adamları kısırlaştırmak lazım.

Boş ver hocam kaale almaya bile değmez.Bunun gibiler klavye arkasından atıp tutar işte.
  • quote:

quote:

quote:

o suç sabıkaya geçmiyo canım ağır ceza mahkeme cezaları geçiyo sulh mahkemeleri değil öğrende gel...adamı pataklar savcılık ağır ceza mahkemesine gonderirse bak ozaman geçer

Yurt dışına çıkacağında veya göçmen programlarında aldığı trafik cezalarına kadar soruyorlar.

• Uğraş bence.Yurtdışında adamlar nelerle uğraşıyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yurt dışına çıkacağında veya göçmen programlarında aldığı trafik cezalarına kadar soruyorlar.

30 yaşındayım tarfik cezamda var hakaret davamda 400 tl ceza yemiştim bi kavga olayından küfür ettim diye mailinden sicil kaydımı e devlettende bakıyorum hatta belge olarak yeni işyerime çıkartım adliyeden tamamen temiz....oyle kıl tüy sabıkaya geçmez citizen bey..ağır ceza mahkemesi geçiyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2012; 17:04:35 >

• quote:

6 aylık hapis cezası altındaki suçlar işlenmiyor sicile.

Konuya da ciddi mesele yazmışsın , her küfür edeni takıp savcılığa vereceksen işin uzun senin...
  • Abartıyorsun ciddi middi görende bir şey sanacak tabi ki küfür etmek iyi bir şey değil ama dava açsan ne olacak o kişiyi özel timler devreye girmezse bulamazlar örneğin başbakana biri küfür etme devreye timler girer ipden bulur ama evde değilse internet kafedeki pc bulup o saatte kim varsa onları gözaltına alır senin için uğraşmazlar bir tim olarak bunu söylemeliyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 24 Temmuz 2012; 17:03:53 >
  • ahahaha bazilari kufur etti diye kufuru eden kisinin siciline isliycek yazmis saka misiniz siz ya :) , konuyu acan arkadasda can sikintisi cekiyo herhalde hayatina aksiyon katmak icin mahkemeye vericem felam filam diyo ahaha baska isiniz gucunuz yok mu sizin lam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Abartıyorsun ciddi middi görende bir şey sanacak tabi ki küfür etmek iyi bir şey değil ama dava açsan ne olacak o kişiyi özel timler devreye girmezse bulamazlar örneğin başbakana biri küfür etme devreye timler girer ipden bulur ama evde değilse internet kafedeki pc bulup o saatte kim varsa onları gözaltına alır senin için uğraşmazlar bir tim olarak bunu söylemeliyim sana

sallama ziya masrafları karşıladıktan sonra (avukat) herkezi dava edebilirsin ip de hemen bulunur zor bişey değil zaten ozel tiimiş ergen olduğuna kalıbımı basarım zaten bu zaman birine aptal moron desen msnden yargıya gidiyo hakaretten mahkemeler şişen davalardan yıldı zaten ...tayyip kendine çıkardı yasayı doğru onu kabul ediyorum...ama sömüren çok oldu..
    ab abd mailne veya şahsi sitesine yapmadıktan sonra her türlü küfürü sallayabilrisin netten tr de tayyip kuralları işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2012; 17:21:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Abartıyorsun ciddi middi görende bir şey sanacak tabi ki küfür etmek iyi bir şey değil ama dava açsan ne olacak o kişiyi özel timler devreye girmezse bulamazlar örneğin başbakana biri küfür etme devreye timler girer ipden bulur ama evde değilse internet kafedeki pc bulup o saatte kim varsa onları gözaltına alır senin için uğraşmazlar bir tim olarak bunu söylemeliyim sana

sallama ziya masrafları karşıladıktan sonra (avukat) herkezi dava edebilirsin ip de hemen bulunur zor bişey değil zaten ozel tiimiş ergen olduğuna kalıbımı basarım zaten bu zaman birine aptal moron desen msnden yargıya gidiyo hakretten mahkemeler şişen davalardan yıldı zaten ...tayyip kendine çıkardı yasayı doğru onu kabul ediyorum...ama sömüren çok oldu..

Sen önce bir türkçe öğren herkez değil herkes iş büyük değilse kimse uğraşmaz bu böyle sen devam et ergenliğe

• Hiç birşey olmaz diye birşey yok. 'Bilişim Suçları' diye bir birim boşuna yok. TiredWarrior'a küfür eden terbiyesiz benim senelerdir tanıdığım arkadaşım dediğim inci özentisinin teki. Olay benim duvarımda gerçekleşti. Geç farkettim ortalığın karıştığını. Böyle bir terbiyesizlik yapınca bende sildim. Bana da özelden küfür edip engeli basmış. Bu işin üstüne git kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.