Şimdi Ara

Savcılığa Gidiyorum - (Avukat Vazgeçirdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
7
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce facebook'ta klavye delikanlısı bana ana bacı küfür etti.SS ler aldım.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım,avukatımız var avukat ile beraber mi gideyim yoksa tek bulunabilir miyim? Henüz avukatı aramadım.

EKLEME: Az önce avukat ile görüştüm.SS almıştım,onları at bakayım dedi.Mail yolladım bakalım cevabı ne olacak.

Güncelleme: 25.07.2012

Avukat:'Gönderdiğin resimlere baktım. Bunlar tabii ki şikayette bulunmak için yeterli sebepler.... Şikayette bulunmak istiyorsan ofise gel, detayları konuşalım. '

Ekleme:Beyler geçen gün görüştüğüm yanlış avukatmış İsim karışıklığı oldu

Bizim avukatın bana söylediği aynen şu 'Boşver senin zamanın kıymetli.Çok git gel oluyor adliyeye,onunla uğraşacağına git kız tavla.Sende ona söv olsun bitsin'

Kendisi deli dolu bir avukattır,o bile bunu dediyse dediğini yapacağım

Çocuğu teke tek buluşmaya çağıracağım gelmezse küfür edip noktayı koyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 27 Temmuz 2012; 14:44:49 >

• yiyeceği ceza max 1100 tl tahrik varsa 250 tl kadar iner süründürcekmiş pehhh.... mahkemenin sonuçlanmasıda 1 seneyi rahat bulur..hatta geçebeilir hakaret davalarından yaka silktiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2012; 16:23:43 >
  • Burası Türkiye arkan yoksa birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yiyeceği ceza max 1100 tl tahrik varsa 250 tl kadar iner süründürcekmiş pehhh.... mahkemenin sonuçlanmasıda 1 seneyi rahat bulur..hatta geçebeilir hakaret davalarından yaka silktiler..

En azından klavye delikanlısını karşımda görürüm sonrası malum

adama dayak atıp o sana açarsa şiddet ve darptan kasten adam yaralamadan sen yersin hapsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Temmuz 2012; 16:29:03 >

• Git lan gitmezsen serreflisin
  • Ciddi misin gerçekten
  • Az önce avukatı aradım ulaşamadım.Bu incici akıma haddini bildirme zamanı geldi de geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır.
    Bence 200-300 TL para cezası ile cezalandırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFyouWANT

Ciddi misin gerçekten

Evet ciddiyim
  • quote:

Az önce facebook'ta klavye delikanlısı bana ana bacı küfür etti.SS ler aldım.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım,avukatımız var avukat ile beraber mi gideyim yoksa tek bulunabilir miyim? Henüz avukatı aramadım.

Hocam sen vazgeçme ver savcılığa adamı.Aklı başına gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maneskin -- 24 Temmuz 2012; 16:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Mahkeme korkaklar icindir.

Hele ki kufur icin gidiyorsan o kufuru cidden uzerine alınmssın ve bu da senin tam bir gerizekalı oldugunu gosterir nokta

Erkekse karşıma çıksın?
  • quote:

quote:

Hele ki kufur icin gidiyorsan o kufuru cidden uzerine alınmssın ve bu da senin tam bir gerizekalı oldugunu gosterir nokta

Erkekse karşıma çıksın?

Profil link at dh ye facesini dondurur yemin ediyorum
  • photoshop diye iftira atarsa nabacan.
  • quote:

Adama hakaret etmeyin sonra sizi de şikayet edebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az önce facebook'ta klavye delikanlısı bana ana bacı küfür etti.SS ler aldım.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım,avukatımız var avukat ile beraber mi gideyim yoksa tek bulunabilir miyim? Henüz avukatı aramadım.

Hapis cezası söz konusu olabilir bence üzerine git. Ama yaşı 18den küçükse ceza almaz olan sana olur. Burada senin suçlu olup olmadığın da önemli sen de küfür ettiysen,tahrik ettiysen pek bişey bekleme.
    Bu arada SS'ler kanıt olarak kullanılmaz fakat mesajlar facebookda kayıtlıdır asıl kanıt odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 24 Temmuz 2012; 16:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IFyouWANT

Ciddi misin gerçekten

Evet ciddiyim

ciddenmi?

ne kadar ciddisin mesela panpa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyi ıspatlama çabasındasın ? hiçbirşey çıkmaz adama 200 lira ceza verirler sende avukata 500 lira verirsin konu kapanır :)
  • aslında hep böyle incicileri küfür ettikleri zaman mahkemeye vericeksin ondan sonra akıllanıcak hepsi süt dökmüş kedi gibi olucaklar yeni sloganlarıda ,"inci sever" olucak
  • Uğraşmaya değmez bile bırak kendi bulur cezasını
  • Para cezası falan önemli değil, suçlu bulunduğu takdirde siciline geçecek sabıka bile ömür boyu peşini bırakmayacaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.