Şimdi Ara

Savunma sanayii ve büyük firma çalışanları hangi okullardan mezunlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
36
Favori
35.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam çok faydalı konu ya. bu sene forum çok bilgilendirici. valla elinize emeğinize sağlık takipteyim bu başlığı
  • Nokky N kullanıcısına yanıt
    hocam ankaradaki savunma sanayi şirketleri şimdi istanbul'a da gelmeye başladılar diye biliyorum. itü-ytü ehm de istanbul piyasası için altın değerinde olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 30 Haziran 2023; 15:26:56 >
  • Ne demek hocam :). Tatildeyim şimdi başka şehirde. Müsait olduğum vakit Ankara'ya döndüğümde sizler için tek tek gidip firmalara sorular da sorarım hem kendim için faydalı olur hem de sizleri bilgilendiririm. TUSAŞ a gitmiştim zaten. Diğerlerine de uğramayı düşünüyorum. TUSAŞ çin hangi mühendislikler daha ağır basıyordu yanlarına yazdım. Vakit buldukça diğerlerine de yapacağım ^^ takipte kalın. Ankara'da yaşamanın tek iyi yanı bu sanırım :D

• Zaten listeden anlaşılacağı üzere gazi ODTÜ Hacettepeden sonra İTÜ geliyor. İTÜ nün makinası veya ehm si özellikle makinası için konuşuyorum, ekol olduğu için TUSAŞ da 1000 kişinin üzerinde İTÜ lü mevcut ve savunma sanayii de şu an en çok yatırım alan ayrıca gözde olan TUSAŞ olduğu için İTÜ yü de kendine çekiyor. Bir de Temel Kotil TUSAŞ on CEO su çok bilgili bir adamdır tanışmıştım. İTÜ uçak mezunu ayrıca İTÜ makina uçak mezunlarını istihdam ediyor. Elini kolunu sallasam gazili ODTÜ lü İTÜ lü makina mühendisine çarpıyor :D

• Ben İstanbul'da okuyacağım hocam. İşi de İstanbul'da istiyorum ve aklımda ceng vardı. Açıkçası savunma sanayide çalışmak istiyorum ama makine ve ee ağırlıklı oldukları için biraz kafam karıştı . Ehm'yi de pek duymadığım için emin olamadım.

• Savunma sanayii de seni en iyi şekilde tatmin edecek şehir Ankara'dır. Bu arada ehm İTÜ de çok çok iyidir. Alternatif olarak düşünmeni öneririm.

• Sağolasın hocam. Ben İtü ehm'ye bakayım bi.

• Up up up
  • KARSAN PETKİM BOTAŞ TOGG GİBİ BÜYÜK FİRMALAR DA LİSTEYE EKLENMİŞTİR.

• Up up grupta sadece yorum yapan 20-30 kişi var galiba.
  • hocam sonuçlar açıklandığında millet toplanmaya başlar. şimdi herkes tatilde. o zaman bu konu değerlenir
  • O zaman seni up görevlisi olarak atadım hocam 😁
  • 2 hafta sonra uplamaya başlarız
  • ARKDAŞLAR TÜRK TELEKOM, VODAFONE, TURKCELL, ERDEMİR, İŞDEMİR, OYAK, MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİ, MİTAŞ, SABANCI, ENERJİSA EKLENMİŞTİR. İNCELEMEK İSTEYENLER BAKABİLİR. ÇALIŞANLAR HANGİ BÖLÜMLERDEN MEZUNLAR GÖRMEK İSTERSENİZ, BİLDİREBİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA5BCF592 -- 4 Temmuz 2023; 20:41:2 >
  • Listeye bakınca ODTÜ hacettepe gazi elektrik elektronik ve makine mühendisliği alanında Ankara'da söz sahibi. Makine sanayi ve elektrik elektronik alanında savunma Sanayi bu üniversitelerden besleniyor diyebiliriz

• Mehdem0123 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Diyebiliriz kesinlikle. Hatta İTÜ de dahil edilebilir. İTÜ lü birçok mühendis savunma sanayiiyi tercih ediyor ve etmek de. Birçoğu sanırım aradığını artık İstanbul piyasasındaki firmalarda bulamıyor.
  • Gazi üniversitesi istatistik bölümü nasıldır? Okumaya değer mezunları ne iş yapar
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    300k kdan 220k ya çekmiş daha da çeker mi bilmem hocam ama okuyan eden var ise bi sorun isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA5BCF592 -- 5 Temmuz 2023; 2:36:33 >
  • Okumaya deger bir bolum mu sizce gazide? Data scientist olmak icin, gazinin bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum. Istatistik de f/p olarak iyidir belki o yuzden soruyorum.

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    Sizler için kadrosuna baktım. Birkaç tane yurt dışı doktoralı prof var. 11 profun yanında 10 tane de asistan prof yani doçent bulunduruyor. Hemen hemen hepsi de gazide okuyup doktora yapmış. Eğitimleri nasıldır bilemem tabii.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.