Eylül gibi tyt netlerimin hangi Aralık'ta olması gerekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Say 5k için

-
-
öyle bir aralık yok ki netleri kiminin şuan iyidir artmaz kiminin azdır hızlı artar düzenli çalışmana bak sen netlere son zamanlar odaklanırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 21 Temmuz 2022; 11:11:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim 95 civarındaydı. 100 üstüne de çıkıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu doğru bu arada. Bence neleri çok önemsemeyin. Eylülde 110 falan yapan -ki balon falan değildi hep öyleydi yani sene boyu 110 civarı takıldı- ama sınavda yapamadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80+ olması lazım ideali 85+
-
-
Biraz içimi dökmek istedim bu konuya her şey istediğim gibi gidiyordu ilk başta 12. sınıfa 80-85 tyt ile başlamıştım. Dershane sınav falan yapıyor işte bazen yüksek yapıyorum bazen düşük yapıyorum. Moralim bozuluyor arada fakat bir şekilde hallederim diyordum aytm de o aralar pek iyi değildi fakat en azından umudum vardı. Şubatta kendime bir söz verdiğimi hatırlıyorum kendimi parçalama pahasına da olsa kazanacaktım o sınavı. Sonrası malumunuz deprem oldu ,sadece benim değil herkesin düzeni bozuldu benim tek şansızlığım bunun sınav seneme denk gelmiş olmasıydı. Beni tabi il dışına gönderdiler. Televizyondan gelen ölüm haberleri,acaba aileme bir şey olur mu korkusu psikolojimi zaten yıpratmıştı bundan dolayı çalışamamak daha da yıpratıyordu bildiğiniz döngüye girmiştim. Masanın başına oturuyordun bir şey anlamıyordum,kendimde değildim bazen bazı konularda hafıza kaybı bile yaşadığım oluyordu. Toparlanmam 2 ayı buldu başka bir şehirde de olsa en azından kendi evim vardı hiç olmazsa 4-5 saat bakıyordum konular da kaldırılmıştı zaten o aralar,depremzedelere ek kontenjan konusu da gündemdeydi acaba dedim benim için bir fırsat olabilir mi bu başladım çalışmaya (olmadı ama neyse maks 200 kişi oynattı sıralamayı). 2 ayda ne yapılabilirse onu yaptım fakat depremden 1.5 ay sonra yaptığım ilk tyt denemem 65 net gelmişti enkaz devralmış gibiydim sanki çalıştıkca eski tempoma kavusuyordum fakat 2 ayda ne yapılabilirdi ki. İddialı bir insandım ben normalde depremden sonra eski benden hiçbir şey kalmadı. Belki de iyi olmuştur yine kalbürüstü bir diş hekimliğini tutturdum belki hayalim olan itü bilgisayarı tuttursaydım belki daha mutsuz olacaktım. Sadece şunu öğrendim son bir yılda her şey planladığınız gibi gitmeyebiliyor hayat bu yine de bir şekilde hayata tutunabilmek lazım.
dipnot:Mezuna neden kalmadın diyecekler için aslında çok fazla sebebim vardı. Bu sene sınava girecek +600k kişi gözümü gerçekten korkuttu. Üstüne deprem bölgesinde yaşamam da mezuna kalmamamda bir etkendi. Düşünsenize her şey çok iyi gidiyor hop tekrar bir deprem oluyor yeniden en başa dönüyorsun valla kalan arkadaşlarım oldu onları bazen kıskanmıyorum desem yalan olur fakat o cesaret bende yok maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X