< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Say/Ea ilk 2k nereleri yazdı (2. sayfa)
-
-
Sayısalda boğaziçi inanılmaz alım fırsatı 5 seneye ülkede birçok şey değişecek ve tekrardan sıralamaları yükselecek. Özellikle ee ie 2k makine 4k bu sıralama ile girenler ileride çok mutlu olacak. 1-2k arasında hacettepe ytü cs tercih edip de boun ee yazmamak inanılmaz delilik bana kalırsa. Halen tr deki en iyi 2-3 bölümden biri bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireLordZuko -- 5 Ağustos 2024; 15:54:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane falan ilk 2k yok mu forumda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gsu siyasal bence bu
Odtu ee hayırlı olsun diyoruz
Fr. eğitim veren bir liseden çıkılmadıysa -hatta çıkıldıysa bile- gsü’yü kim niye yazar harbiden anlamış deelim o yüzden hala 1klık fln bölümü olması garip geliyo.
hukuk ayrı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 5 Ağustos 2024; 17:5:59 >
Sağolun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de anlamiyorum da millet gidiyor valla deliler gibi
Gsuye gelene kadar ybs ut turizm tarzi bolumlerin genel yükselisi, ne idugu belli olmayan muhendisliklerin tavan yapmasi, ytu tau iibfnin ucmasi filan var bence. Gsu en azindan elit okul ve bölümler normal bolumler
Hukuk yazılmayınca turizm falan uçuşa kalktı normal bence
boun turizm ho zaten bu kacarsa gsu siyaset de kacti demektir o zaman 1.8k ile ytu oluyor umarim olmaz
-
Hacettepe ceng gelir bence. 2kya filan çekeceğini sanmıyorum
umarım, iki bölüm de beşer kontanjan arttırdı o biraz beni rahatlatıyor
-
400 civarı bir sıralamam var hocam
-
Boğaziçi İşletme hayırlı olsun.
Alakasız, ama bu EA sıralamaları beni sinirlendiriyor, YTÜ bu yıl büyük ihtimalle 7-8k gibi kapatacak, Marmara ybs büyük ihtimalle 4-5k olacak, bu kadar iyi sıralama yapıp bu yerlerde okumak hoş değil. Kötü üniversiteler değiller, özellikle Türkiye standartlarında, ancak iki üç yıl önce Bilkent POLS, BOUN Turizm, UT geliyordu bu sıralamalara.
-
birileri için baygınlık hissi uyandıran fr eğitim + GS eğitim kurumu kombosu birileri için fazla prestijli duruyo maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boun turizm işi yarıyo beni ya
High honor mezunlara kulup üyeliği vaadedin ve gsu cs nasil ilk 100den aliyor iyi izleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X