Üç dört yıl önce boun turizm 20k'dan alıyordu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Say/Ea ilk 2k nereleri yazdı (3. sayfa)
-
-
37. den kastınız nedir ?
-
Dünya yks 37.si
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede değil Dünya :)) Hadi kolay gelsin
-
türkiye dünya’da değil mi? Arkadaşım 2024 yks türkiye ve dünya 37. si ve bilkent ctis yazdı, neyi sizi bu kadar rahatsız etti anlamadım.
Arkadaşım rahatsızlık eden bir durum değil.. YKS 37.denmesi kafi değil mi ? Dünya gibi eklenti olunca komikmi oluyor.. ben onu anlamadım. ben olayın başında 37. sıralamada yazdığını anlayarak ironi ile sormustum 37 tercih yapılıyormu diye.. memnun olurum CTIS in puanın arttırılmasına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 6 Ağustos 2024; 15:10:15 > -
Dünyada başka yks mi var? Dünya yks 37.si kullanımı doğru… ayrıca ctis gelmez o sıralamaya
tmm dediğin gibi olsun.. bu sene CTIS sıralamasının ne olmasını bekliyorsunuz ki ? gelmez diyorsunuz
-
37.sıralamada yazmadım 37. sıralamayla yazdım lütfen dikkat edin benim için hassas bir konu.. Şaka bile kaldıramam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 6 Ağustos 2024; 15:18:27 >
CTIS sıralamasının ne olmasını bekliyorsunuz ki ? gelmez diyorsunuz
-
Ek puanlı arkadaşların tercihleriyle tek haneli kapatır gibi bie öngörümüz var bana gelirse mucize olur
İlk 10
mşllh iddali bir sıralama, şahsi fikrim yanılmıyorsam geçen yıl 3700 lerdeydi sanırım bu yılda (beni bağlar bu dediğim )1500-2000 lerde olabilir. o kadar geri getirecek adımlarımı oldu kaçırmış olabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 6 Ağustos 2024; 15:26:46 > -
Gençler bilinçlenmeye başladı diyelim.
Silicon Valley ceoluk bölümü
Boun ybs ile de sansini deneseydin keske ucundan gelirdi belki.
okuması zor kazandığın para verdiğin emeğe göre az sence normal değil mi ?
-
Umarım arkasına yari burslu ve burssuz da yazmistir yoksa mezuna kaldı cocuk
Çocukluk hayalim için 1 sene daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X