Bu arada Bogaziçi Matematik 2023 yılındamı kazanmıştınız , yoksa yazacaktınız son andamı vaz geçtiniz... |
Say/Ea ilk 2k nereleri yazdı (4. sayfa)
-
-
Geçen sene yerleştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mşllh, puan kesintisi ile bu yıl sıralamanızın ilk 40 da olması mükemmel ötesi tebrik ederim. yada geçen yılkı puanınız ilemi CTIS e geçeceksınız ?
-
Geçen yılki ile geçmeyi düşünüyorum, Boğaziçi'nde beklediğimi bulamadım açıkçası.
-
Diplomatlık veya bakanlıklar yolundan gitmeyi planlıyorsunuz sanırım. Eğer öyleyse torpil bariyerini nasıl geçmeyi düşünüyorsunuz?
-
Hocam hedefim o yönde kendimi öğrenim yılım içinde stajlarla, kulüplerle çok geliştireceğimi inanıyorum. Ülkemiz ne yazık ki referans(!) bataklığı altında olsa da bu kurumlarda daha nitelikli insanların tercih edildiğine inanıyorum ve biliyorum. Kendimi yeterli seviyede geliştirirsem 1 denerim 2 denerim baktım durum vahim ve dediğiniz gibi olursa illa ki iyi bir yerlere gelirim diye düşünüyorum özel sektörde. Veya diğer bir hayalim olan sutasak denerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıralama güzel olunca alternatif te çok oluyor. maşallah tercihleriniz de çok güzel. başarılar.
-
Sıralama her ne kadar beni tatmin etmese de ucundan bazı yerler tutuyor:D Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için (:
Odtü neden boundan üstte hocam
Hocam boun nun gelmeme ihtimali bi hayli fazlaydı ve İstanbul diye pek yazmak istemiyordum ama baktım mecbur Galatasarayı yazacağım,mantıklı doldurmak için bounu da es gecmeyeyim dedim. Odtu nun nedeni Ankara aynı zamanda İstanbuldan daha az ekonomik kaygı yaşayacağımı düşündüğüm için; ayrıca staj için bürokrasinin kalbi olmasından dolayı , kampüs hayatı uzar gider. Kısaca dümenden yazdım diyebilirim GSÜ nün yanına.
nedir son durum acıklanmış sanırım. inşllh gönlünüze göre olmuştur
-
bir mucize oldu ve bilkent ctis'e girdi. hayırlı olsun.
-
Hocam selamlar sizi unutmuşum ctise girmenin heyecanıyla 4 haftadir baygın durumdaydım. Bu sene ben de bir bilkent öğrencisi olacağım inşallah.
ytü ehm
Ytü ehm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X