tercih listenizi atın bakalım değerlendirelim bu ne olum 200k sıralamayla neresi gelir diye 50 tane başlık var nerden bilelim neresi gelir önünüzde 200k kişi var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 5 Ağustos 2024; 12:55:50 > |
Say/Ea ilk 2k nereleri yazdı
-
-
-
Sıralama kac antenfikret
-
2045 -
Hacet yapay geliyo farkındasın dimi?
-
Yok. Ceng gelicek -
İnşşşş
-
Çevremden duyduklarım:
115 - Bilkent Bilgisayar
400 - Sabancı Mühendislik ve Doğa Bilimleri
1150 - ODTÜ Elektrik Elektronik -
37. Olarak bilkent ctis yazdım gelir mi abey
-
sınırdan gelmez maalesef mezuna kalmanı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 5 Ağustos 2024; 15:6:10 > -
Kota da artirdi cekemez o kadar.
Sira cok terste kalmis, odtu baya azaltti kotalari ee gelmez, odtu ie veya itudeki yeni iki bölümde rus ruleti oynamakla bunun arasinda bi seçim varmis zaten. Buna bakarken bilkent ie bounu gecmis oha yaw naptiniz cocuklar
-
Sıralama: 1804
-
Gsü işletme-iktisat sürprizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 5 Ağustos 2024; 15:33:19 > -
Vallahi YTÜ gelmesin de fazlasında gözüm yok
-
Yütü’yü asla yazmazdım. Gereksiz risk
-
Maalesef yazacak başka yer yoktu hocam çünkü ybs, hukuk, psikoloji istemiyordum.
-
Sıralama da cok sıkıntılı zaten, 1800e turizm geliyor artık, zamanın 60klık turizmi. Gerçekten inanılmaz
-
La artik kimse tıp yazmiyo forumda ilk 20k da olup da tip yazan 2 3 kisi anca gordum tip istiyenler 25 30k arasindan istiyor artik bence siralamalar baya geri gitcek -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AA6C1957D
La artik kimse tıp yazmiyo forumda ilk 20k da olup da tip yazan 2 3 kisi anca gordum tip istiyenler 25 30k arasindan istiyor artik bence siralamalar baya geri gitcekForumda toplam kac kisi var ki?
Benzer içerikler
- bi palyaço varmış
- açık lise obp öğrenme
- ankara en iyi dershane yorumları
- matematik röntgeni yorumları
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X