Btk başkanı çalışıyoruz demiş ICTMEDIATVyoutube Moderatörlüğünü ICT Media Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat PEHLİVAN'ın üstlendiği Açık Açık programı yeni yayın döneminin ilk bölümünde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu'nu ağırlıyor...
‘BTK ve Regülasyonlar’ konu başlığı ile gerçekleştirilen program; Gazeteci Musa Savaş ve Gazeteci Cem Kıvırcık'ın değerli katılımları ile gerçekleştiriliyor…
Gündem Konuları ise şöyle:
Sosyal Medya Kullanımı ve Güvenliği Evrensel Konum
Yerlilik ve 5G çalışmaları
Endüstriyel Dönüşüm (5G)
Veri Merkezleri
Ortak Altyapı
Posta Hizmetleri
İnternet Bağımlılığı
IPV6 Yetkilendirme Rejimi Değişti IoT’de güvenlik nasıl sağlanır? https://www.youtube.com/watch?v=zf2UNPadXxk&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Kasım 2021; 13:8:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAYE GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ ŞİKAYETE DEVAM!KAMPANYAMIZA DESTEK BEKLİYORUZ! (10. sayfa)
-
-
Sahi SAYE ne oldu ?
-
Sahi SAYE ne oldu ?
-
Koca sene geçti bu ne eziyettir
-
SAYE gelirse tabiki de kimse haklı olarak evine Türk Telekom almaz sonra da şirketin kârları düşer. Doğal olarak Türkiye gibi bir üçüncü dünya ülkesinde bunun önüne geçmek için de Telekom'un SAYE'nin önüne her türlü taşı koyacağına inanıyorum :)
-
Bu SAYE tam olarak ne oluyor?
Telekom altyapısı üzerinden Türknet gigafiber ve süperonline fiber kullanabileceğiz anlamı mı çıkıyor.. Yanlışım varsa düzeltin.
-
hayır öyle değil, saye olunca tüm altyapı ortak oluyor ve herkes müdahale edebiliyor. Yani türknetten internet aldığımızda türktelekomun port açmasını beklemeyeceğiz, türknet direk bize port verme yetkisine sahip olacak
-
Şimdi anladım hocam
-
saye gelince muhtemelen alternatif operatörlerin hız engelleri kalkacak daha fazla yayılma imkanı bulacaklar. örn: şu anda türknet fiber kullanıyorum tt altyapısı ile ama telekomun hız profili neyse ona uymak zorunda türknet. ama saye gelirse çok açık ki daha yüksek hız verecek. bu durumda telekomun işine pek gelmeyecek.
-
Nerede bu SAYE ?
-
Nerede kardeşim bu SAYE ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BTK için karar vermek bu kadar zor birşey mi ya. Ne güzel bi ara GıbırNET tt altyapısı ile 100/10'dan fazla hızlar verebiliyordu
-
Ne durumda saye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SAYE'yi de gelişimi de bekliyoruz.
-
-
Sitesinde halen +100 paketleri var. Bunları satışa mı sunmuyorlar yoksa alan mı yok? İlk çıktığında birkaç speedtest ss'inden başka bir şey görmedim ben.
-
satışları durduruldu BTK yüzünden, bariz kuzenim kullanmıştı şahit oldum yani :)
-
bu uploadcıklara bakarsak saye 3023'de devreye girer
-
yıl olmuş 2022, ftth'ye 100/8 paket vermeye yüzleri hiç kızarmıyor gerçekten.
-
102.400/5.120 hız, TT istediğinde 8 i 5 yapabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X