Şimdi Ara

Sayfa kirletildiği için silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjiNaL.myth -- 31 Mayıs 2015; 13:56:39 >

• hayırlı satışlar kardeşim, kendisi güvenilir satıcıdır daha önce vulkan aldım
  • hocam tek merakım var 500 tl pazarda 0.90 fazla değil mi biraz ?
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Ft cyrexe 75 Lira istedi pazarda 73 lira dedik diye block yazıp sildi steamden
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Aynen kötü satıcı ilgisiz işine gelirse anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Alıntıları Göster
    pazardakilerin nerdeyse hepsi %85 hatta %90 lar bile satılıyor fiyat abartı.

• İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Üstad bu fade serisi yüzledik (%) oranına göre değişiyor. markettekiler genelde GOLD dediğimiz çok sarı olan bir görünüşe sahiptir.

http://i.hizliresim.com/3DzMY2.jpg

Steam markette ;http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Huntsman%20Knife%20%7C%20Fade%20%28Factory%20New%29

Ara ara uçuk fiyatlara alınmasının sebebi bu FADE oranıdır. Şu anda markette 1061 liraya bir bıçak var.Bence o bıçak o parayı eder.FADE oranına bakarsanız anlarsınız demek istediğimi.
    Alakanız için ayrıca teşekkür ediyorum.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    73 lira dedin diye block yemedin.

Market fiyatının %70 ine satanlar var deyip 10 lira için pazarlık yapmaya çalışmadan zaten ben seninle alışveriş yapmam dedin diye yedin.
    Bu lafa kralını blocklarım.
  • MarjiNaL.myth kullanıcısına yanıt
    Birak bu isleri sanki yuzde %100 fade satiyor gibi konusuyor adama bak.%85 bayonet dahil olmak uzere huntsmanda da her turlu pazarda en dusuk fiyattadirlar.Kimseyi yanlis yonlendirmeye hakkin yok.

Fiyat asiri derecede pahali hayirli satislar.
  • Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    http://csgolounge.com/trade?t=76112167

Yukarıdaki linkten satıcı 100key istiyor FADE oranı yazdığına göre 95fade

İtem olarak 695 liraya geliyor.

Benimki 85 FADE 550 liralık item yada 450 lira istiyorum.

Sizce abartı olan Bu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjiNaL.myth

http://csgolounge.com/trade?t=76112167

Yukarıdaki linkten satıcı 100key istiyor FADE oranı yazdığına göre 95fade

İtem olarak 695 liraya geliyor.

Benimki 85 FADE 550 liralık item yada 450 lira istiyorum.

Sizce abartı olan Bu mu ?

ordakilere bakarsan herkes pahalı satıp ucuz almaya çalışıyor dostum bırakın bunları artık.
  • quote:

Üstad bu fade serisi yüzledik (%) oranına göre değişiyor. markettekiler genelde GOLD dediğimiz çok sarı olan bir görünüşe sahiptir.

http://i.hizliresim.com/3DzMY2.jpg

Steam markette ;http://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Huntsman%20Knife%20%7C%20Fade%20%28Factory%20New%29

Ara ara uçuk fiyatlara alınmasının sebebi bu FADE oranıdır. Şu anda markette 1061 liraya bir bıçak var.Bence o bıçak o parayı eder.FADE oranına bakarsanız anlarsınız demek istediğimi.
    Alakanız için ayrıca teşekkür ediyorum.

Pazarda 270 olan gut full fadi 220 den alacagım.Tamam aynı değil ama bence baya uçuk olmuş full fade bile değil. Ben teşekkür ederim iyi satışlar

En başta doğru söyledin % 70'e satılıyor ama sonrası yanlış 400 saat csgo oynamış 10 tane arkadaşı olmayan adama satış yapmam diyip block yazdın bende 20 tane refim var 2500 liralık satışım var yazdım o arada zaten silmiştin.
  • İlk olarak seni 3 kere uyarmama rağmen hala dostum diyorsun.(Laftan sözden anlamadığın buradan belli)

İkinci olarakhttp://csgolounge.com sitesinden başka fiyat belirleyip bize referans olacak bir yer varsa söyle bizde öğrenelim.

Üçüncü ve son olarak , pahalıya satmaya çalışıp ucuza almak ticaretin ilk kuralıdır. Bir malı pahalıya alıp ucuza zarardan zarar edersin buda ticaret olmaz.Şu anda işi bilen çoğu kişi item alıp bekletiyor.Buna ticaret derler.

Gerçekten yaşını merak ettim baya bir küçüksün , üslubun anlaşılıyor...
    Konudan bağımsız olarak yazıyorum bunu, lounge u fiyat ölçütü olarak kullanmamalısın, orada paso -rep block der, senin 100 dolarlık eşyana 1 dolarlık item önerir, kabul etmezsen şikayet ederler, ve kendi 1 dolarlık itemlerine de 100 dolar isterler.

Düzgün fiyatlar için reddit kullanmanı öneririm, ben avcı bıçağı pek takaslamadım o yüzden ana konuya yorum yapamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Konudan bağımsız olarak yazıyorum bunu, lounge u fiyat ölçütü olarak kullanmamalısın, orada paso -rep block der, senin 100 dolarlık eşyana 1 dolarlık item önerir, kabul etmezsen şikayet ederler, ve kendi 1 dolarlık itemlerine de 100 dolar isterler.

Düzgün fiyatlar için reddit kullanmanı öneririm, ben avcı bıçağı pek takaslamadım o yüzden ana konuya yorum yapamayacağım.

cevap olmuştur umarım her konuda kendi açından bakmaya çalışıyorsun ve yazdıklarımızı okumadan cevap veriyorsun.

ayrıca senin o dediğin ticarette olur dostum oyun vs cash parada olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E853BB37 -- 28 Mayıs 2015; 15:21:54 >
  • Bu forumda ki bilgili arkadaşları seviyorum kimsenin hakkını yerde bırakmıyorlar gereken yerde kapagı yapıştırıyorlar
  • Sieger forumda takip ettiğim kişilerdendir.Merak etme ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

100 USD lık iteme 1 USD teklif verenler senin gibi Densiz kendini bilmezlerdir.

Bu 4.kez yazılım ben senin DOSTUN değilim.Evlenirken eşime söz verdim aldatmam seni diye.Kimseyle dost hayatı yasamam.Prensip meselesi. Anlayış meselesi.

Hava anlayış demisken sende yoktu PARDON olsaydı birincide DOSTUM diye hitap etmemen tatli dille uyarılarimi anlardin.
  • quote:

Sieger forumda takip ettiğim kişilerdendir.Merak etme ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.

100 USD lık iteme 1 USD teklif verenler senin gibi Densiz kendini bilmezlerdir.

Bu 4.kez yazılım ben senin DOSTUN değilim.Evlenirken eşime söz verdim aldatmam seni diye.Kimseyle dost hayatı yasamam.Prensip meselesi. Anlayış meselesi.

Hava anlayış demisken sende yoktu PARDON olsaydı birincide DOSTUM diye hitap etmemen tatli dille uyarılarimi anlardin.

senin gibi Densiz kendini bilmezlerdir. cok güzel acıklamıssın kendini

"Evlenirken eşime söz verdim aldatmam seni diye.Kimseyle dost hayatı yasamam.Prensip meselesi. Anlayış meselesi."

karşındakinin yazdıklarını senin kendi zihnine göre anlarsın ve ona göre cevap verirsin yapabilcegim yok sen dost kelimesinden bu anlamı cıkarıyorsan zihnini temizlemen gerek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E853BB37 -- 28 Mayıs 2015; 15:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Nick i birde delikanlı falan yapmış Hani link verecektin ne oldu?

Veremezsin Yok Çünkü. Buda sana KAPAK OLSUN.

Delikanliymis :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.