Şimdi Ara

sayfalar kendi kendine açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim Amd 64x2 5200 işlemci, Axle 8500 Gt ekran kartı, Kingston 2x1 gb ddr2 ram, Samsung 160 gb hd-Toshiba 500 Gb. Hd. , Windows XP Pro Sp3 işletim sistemi.
    Arkadaşlar sorunum 1 aydır devam etmektedir.Bilgisayarı açtığımda hiç hata vermeden sorunsuz açılıyor msn sayfası ekrana geliyor bende katapmayı denediğimda arka arkaya yaklaşık 50 tane sayfa açıyor.Acaba Msn den mi kaynaklanıyor diye ilk açılışta msn ye hiç dokunmadan masa üstündeki kullandığım programların kısa yoluna tuşladım o programda 50 ye yakın açıldı virüsten şüpelendim bütün antivürüs programları ile tarattım değişmedi birkaç safer format attım sonuç aynı.Bıktım artık sayfaları kapatmaktan acaba sorunum neden kaynaklanıyor.Yardımlarınız için tşk. ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestdelen -- 27 Eylül 2009; 11:40:55 >

• Farklı bir XP cd si ile kurulumu denediniz mi?

Bu sorun genellikle virüslerden kaynaklı olur sisteminizde herhangi bir kısayol tıklanınca hep aynı sonuç çıkıyorsa kurulum cd'nizde bir hata var veya bilgisayarınızda virüs vardır. Yaptığınız tarama sonuçlarında bilgisayarınızda virüs bulundu mu? Bulunduysa eğer bunlar temizlendi mi?

Saygılarımla...
  • Farklı xp cd si kullanmadım çünkü elimdekini yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum ve hiç sorun çıkarmadı , bende virüs olarak düşündüm 2. harddikim depoydu komple biçimlendirdim başka başka antivirüs programları ile sistemi tarattım gerçi ilk başta kasperk 3 tane buldu ve kaldırdı ama sorun devam ediyor şu anda resimde ekledim
  • lütfen görüş ve yardımlarınızı bekliyorum
  • Güvenli mod da aç ve öyle tarama yaptır. Özellikle "c:\windows"
  • Arkadaşım belki çok salakça gelicek ama klavyenin F1 tuşunda bi sorun yok dimi devamli yardim sayfalari açılmış istersen bide farklı bi klavye dene bi ara banada olmuştu buna benzer bi olay.
  • klavyem sağlam daha bu ay değiştirdim kontrol ettim birde eskisini takıp deneyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.