Konuya şurdan başlıyım.Malum bir firmadan vps satın aldım.pek memnun değilim.Firmanın Doping Uygula Diye Bir Seçeneği var.Bu seçeneğe tıkladığınızda sistem 1 dakikalığına hızlanıyor.
Benim Yapmaya Çalıştığım sistem doping uygula sayfasını kendi siteme çektim.(domain.com/doping.php ) diye.(iframe kodu yardımıyla).Amacım şu.Vps sunucuma VNC Server kurdum.Mozilla tarayıcısı ile centos sunucuya vnc masaüstü bağlantısı kurucam ve domain.com/doping.php sayfasını açıcam.Bu Sayfa 60 saniyede bir otomatik yenilenicek ve her yenilendiğinde sayfada bulunan Doping Uygula Butonuna birkez tıklayacak.
Umarım Anlatabilmişimdir.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Konu Altında Yorumlarınızı Bekliyorum.
Şuana Kadar doping sayfasını siteme çekmeyi başardım.sadece Butona oto tıklatmak ve sayfayı 60 saniyede bir yenilemek kalıyor.
Teşekkürler.
Vtask studioya bir bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
Vtask studioya bir bak
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Ama belirtiğiniz program windows için yazılmış.benim sunucumda Linux Centos kurulu.Ayrıca bilgisayarım üzerinden Mouse And Keybord Recorder programını zaten kullanıyorum.Acaba Linux için fare tekrarlayıcı programı mevcut mudur bilginiz varmı ?