Şimdi Ara

Sayısal 976 sıralamaya Bilkent Ctis yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an sıralamama göre seçilebilecek mantıklı yerlerden birinin burası olduğunu düşünüyorum. 8 bin tl aylık burs ve 2 kişilik ücretsiz yurt baya cazip geldi. Bölümün müfredatı da hoşuma gitti.

4 sene sonra yurt dışına çıkıp yazılım mühendisi olarak çalışmak istiyorum, bu hedef doğrultusunda yazmak mantıklı mı? İnternette de çok fazla kaynak bulamadım.

• Dünyada hiç bir kaynak kalmasa bile buraya danışma pişman olursun

• Üstteki yazana katılıyorum, burada algı amaçlı tavsiye veren kişi sayısı çok fazla sıralamanın boşa gitmesi çok üzücü olurdu.
  • ınfernix nasıl hala damlamadı mı  

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Ya konuyu fake hesaptan o acti ya da uyuyodur

• Arkadaşlar konuya uygun cevaplar verirseniz memnun kalırım.

• hocam sen burayı ciddiye alma burası genelde troldür kolay kolay aradaığın cevabı bulamazsın ama yine de sen bilirsin

• Tanıtım günleri başladı f2f ve online olarak.

Linkedin taraması yap ama bu bölümde 3-4 haneli sıralama yapıp mezun olan hemen hemen kimse yok. Potansiyelin onlardan daha yüksek, bunu da göz önünde bulundur.

Data science, yapay zeka gibi alanlara ilgin varsa bölüm uygun değil. Daha çok bilişim dünyasında iş yapabilecek uzmanlar yetiştirme amacı var (yazılım mühendisi, siber güvenlik uzmanı, networkçü vs)

mezun olur olmaz londra meta'ya giden ctis mezununun videosu var, izle güzel şeyler paylaşmış. Bu arada kendisi bilkent endüstri'den ctis'e geçiş yapmış.

Sayısal 976 sıralamaya Bilkent Ctis yazılır mı?Kesişen Yollaryoutube
    Bu yayınımızda Cem Kurulay ile birlikte lisans okurken silikon vadisi şirketleri mülakatlarına hazırlanmak, ne gibi süreçlerden geçtiği, hangi zorluklarla karşılaştığı ve geçmişte yaptığı çalışmalardan bahsettik. Cem Kurulay Kimdir? Cem Kurulay, Endüstri Mühendisliği olarak başladığı Bilkent Üniversitesi'nde ilk yarıyıldan sonra fikrini değiştirdi ve anadalını Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri'ne çevirdi. Lisans süresince popüler Türk yayın hizmeti BluTV'de ve İstanbul'da bulunan elektrikli araç şarj istasyonu üreticisi GreenBox'da staj yaptı. Cem, 2020 baharında DevPaths'e katıldı ve 12 / 50'ye girerek bu sıkı eğitimden başarıyla mezun oldu. Bu çalışması kısa sürede başarı ile bir araya geldi ve 2021'de Apple, Meta ve Bloomberg'den tam zamanlı iş teklifleri aldı. Cem, Meta'nın teklifini kabul etti ve Londra'da çalışmaya başladı. Bio: Cem is a graduate of the University of Bilkent in Ankara, Turkey. He had enrolled in Bilkent with Industrial Engineering in mind, however had a change of hearts and switched his major to Computer Technology and Information Systems after his first semester. While completing his Bachelor's degree, he took part in internships at the popular Turkish streaming service BluTV as well as the electric car charging dock manufacturer GreenBox systems located in Istanbul. Cem joined the DevPaths in spring 2020 and made it into the 12 / 50 to graduate from the rigorous program. Cem's hard work met with success soon and he received Full Time job offers from Apple, Meta and Bloomberg in 2021. Cem took up Meta's offer and relocated to London, where he currently resides. - Hakkımızda Kesişen Yollar Derneği, eğitim ve sosyal hizmet alanlarında Türkiye’ye yönelik çeşitli projeler geliştirmekte ve etkinlikler düzenlemektedir. Bu projeler ve etkinliklerdeki amacımız eğitimde fırsat eşitsizliğini azaltmak ve bunu yaparken de bambaşka dünyaları ve farklı hayat tarzlarını kesiştirmek, birbirimizden öğrenmek, esinlenmek ve birbirimize ilham kaynağı olmak. Her şeyin başı eğitim fakat biz bunun farklılıklara saygıyı, hoşgörüyü, empatiyi ve sosyal sorumluluk bilincini aşılayan bir eğitim olduğuna inanıyoruz. Bu inancı bizimle paylaşan ve bize destek olmak isteyen, etnik kökeni, inancı, siyasi görüşü, cinsiyeti, cinsel yönelimi ve yaşı ne olursa olsun herkesle ortak bir paydada buluşabileceğimize inanıyoruz. - Diğer kariyer sohbetleri için / Watch our other broadcasts http://bit.ly/cpathscareertalks Diğer kariyer sohbetlerinden kesitler için/Watch Career Talks clips http://bit.ly/cpathscareertalksscenes Kariyer sohbetlerini takip etmek için/ To get Career Talks reminders: http://bit.ly/cpathscareertalkscalender Spotify’dan bizi takip etmek için / Follow us on Spotify: https://bit.ly/kesisenyollarspotify Sosyal Medya ve İletişim / Follow us on social media : https://allmylinks.com/crossingpaths Bize destek olmak için / Help promote equality in education*:* http://bit.ly/cpathsdonation Zaman Kodları: 0:00-1:34 Açılış 1:35-6:55 Cem Kurulay kimdir? 6:56-13:28 Lisanstaki stajlarının faydası 13:36 - 22:00 Mülakatlara hazırlanma süreci 21:47 - 24:11 Son sınıf mülakatlara hazırlık için geç mi? 24:32 - 28:25 Ortalamanın mülakatlardaki önemi 28:35 - 29:52 Lisansta ilk stajı nasıl bulabiliriz? 30:09 - 33:50 Davranışsal mülakatlara hazılanmak 34:25 - 38:46 Süreç boyunca motivasyonu korumak 39:05 - 45:30 Devpaths'in hangi faydalarını gördün? 46:07 - 50:44 Başvurmak için kendini ne zaman hazır hissettin? 51:42 - 1:02:43 Neden META ve işe giriş süreci 1:02:58 - 1:04:32 Londra'da yaşam ve META'da çalışma hayatı 1:05:00 - 1:06:06 Süreç için önemli tavsiyeler 1:06:31 - 1:07:55 İşe kabulden sonra onside ve vize alma süreçleri 1:08:15 - 1:10:42 Başvurular yaklaşırken yapılması gerekenler 1:11:12 - 1:12:02 Mülakatlarda ingilizcenin önemi 1:12:42 - 1:14:11 İzleyiciden gelen bir soru 1:14:20 - 1:16:11 Devpath'den üst seviyede verim almak için ne yapmalı? 1:16:15 - 1:18:40 Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=ZXxUzTygzdc&ab_channel=Kesi%C5%9FenYollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 17 Temmuz 2024; 17:34:29 >

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Arkadaşla içiyoz 7-24 forumda mı olcaz

• Kafayı yemişsiniz
  • bu ne Bilkent ctis yükseltme projesi mi o sıraya odtu boun bilkent mühendislik gidilir kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464A

Arkadaşla içiyoz 7-24 forumda mı olcaz

afied reis Sayısal 976 sıralamaya Bilkent Ctis yazılır mı? 

• Bilkent'te Endüstri düşünmez misin? Boğaziçi olaylarından sonra ie okunabilecek en iyi üni oldu son yıllarda bir araştır istersen
  • D0MEST0S kullanıcısına yanıt

hocam boğaziçi endüstri olayı ne?

• Bölüm bazında değil hocam genel olarak yurt ve akademisyenlerin sıkıntısından dolayı. Belki akp sonrası birinciliğini geri alabilir de şuan ben ilke yazmam
  • Ben 2.1k sıralamadan düşünüyorum tebrikler de niye ie istemiyorsunuz hocam, yazılımda eminseniz güzel bölüm. Bu sene mezun olan bölüm birincisi Boston Universityde butunlesik doktoraya kabul almis. Akademi icin imkansiz diyorlardi ama mumkunmus
  • Sayısal 976 sıralamaya Bilkent Ctis yazılır mı?
  • Ben ctis okuyacagım
  • Yazılmaz
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt

düzgün çalışırsan ücretlisini kazanabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.