Bildirim
sayısal elektronık soru cevabı acil
Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
https://www.amazon.com.tr/b?node=100489802031
16 sa. önce paylaşıldı
Penta PCG581 Caprice White Gold Etajer : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07D15MBSQ
dün paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dalın nedir ? -
Çok uzun zaman oldu hatırladığım kadarı ile yaptım , Matematiksel ifadesi bu mudur ?
-
hoca butun işlemlerin sonucunu verdi yani sadelşmiş halinin : A-+B-+C+D BURDA TirE İŞARETİ değil anlamında
dal elektronık teknolojisi ders eksiğim var bu konu ile oyuzden acil lazım cevabı -
quote:
Orijinalden alıntı: 1461ERSİN
hoca butun işlemlerin sonucunu verdi yani sadelşmiş halinin : A-+B-+C+D BURDA TirE İŞARETİ değil anlamında
dal elektronık teknolojisi ders eksiğim var bu konu ile oyuzden acil lazım cevabı
Tire'lerin değil olduğunu biliyorum Diyagramda And'ler değil olmuş , onun için yaptım onları. Bu konuyu çok severim şimdi eski defteri karıştırdımda hatırladığım kadarı ile artık. -
şu şekilin sadece matamatıksel ifadesini çıkarsa biri (yani 3 ve kapısı var 1 veyadegil kapısı bunun ifadesini) ; sadeleştirmeyi ben yapacam :) -
quote:
şu şekilin sadece matamatıksel ifadesini çıkarsa biri (yani 3 ve kapısı var 1 veyadegil kapısı bunun ifadesini) ; sadeleştirmeyi ben yapacam :)
Or kapısını görmemişim ben yeniden yaptım eğer ki matematiksel ifade bu değil ise bana matematiksel ifadeden bir örnek at defterinden yapayım hatırlarım o zaman Or kapısının yanında ki And kapısına isim vermemişsin onu da E olarak yazdım , bu arada görmememin sebebi Or kapısının ucu sivri çizilir , aman dikkat diyeyim hoca sınavda puan kırabilir hatta kırar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thangs -- 3 Aralık 2014; 19:40:42 >
-
x= (ab) burda ab toplam durumunda degil mi ? yani x=(a+b).(... çunku araya koymamışssın bişe -
örnek derken ? -
quote:
x= (ab) burda ab toplam durumunda degil mi ? yani x=(a+b).(... çunku araya koymamışssın bişe
Hocam toplam durumundan kastın "+" işareti mi ?
Eğer öyle ise "+" Or ( Veya ) Kapısının sembolüdür.
( . ) çarpı işareti ise Ve ( And ) kapısının sembolüdür. Bence konuya temelinden başlaman gerekiyor çünkü bu derste Logic diyagramlar zorlaşarak gelecek önünüze çalışın yardım alın takıldığınız konularda Pm atmanız yeterli bilgim dahilinde her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
Yani burada toplam v.s gibi durumlar yok.. -
ve kapısı çarpım veya kapıs ıtoplam durumundadır . bunları biliyorum senin verdiğin atematıksel ifadede (ab) yazdın ya orda a.b yazman lazımdır çarpım durumunda -
Duygulandım lan temel elektronik dersinde görmüştük :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ve kapısı çarpım veya kapıs ıtoplam durumundadır . bunları biliyorum senin verdiğin atematıksel ifadede (ab) yazdın ya orda a.b yazman lazımdır çarpım durumunda
Onu yazmana gerek yok okunuşu zaten a ve b'dir o yüzden Çarpı işareti koymana gerek yok koyacağım diyorsan sana kalmış koyabilirsin , ama Or kapısında kesinlikle yazman lazım onu. -
çok uzatmaya gerek yok sizin matematıksel ifadeniz en son yazdıgınız mı emin misiniz :) ona göre sadeleştirme bi denicem sonra hocanın verdiği sonuçla aynı mı kontrol edecem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X