Bildirim
Sayısalcılar Edebiyat Sınavına Çalışmayı Sakın Bırakmayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynen kardeşim. Bizim sınıftakilerin yarısı edebiyat sınavına girecekti, ben onları örgütledim şimdi tüm sınıf girecek. 4 yıl edebiyat gördük boru mu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hahahahah ulan bu kadar gülmedim hic 1-2 saat calışmayla edb yapıyolar adamlar -
Forumda Sayisal Esit Agirlik savaşı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AKINBAG
hahahahah ulan bu kadar gülmedim hic 1-2 saat calışmayla edb yapıyolar adamlar
1 yıl çalışıp mat yapamıyorsunuz kardeş o ne iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Senenin başından beri her gece uyumadan önce 1 saat edebiyata çalışıyorum, şu an cumhuriyetin yarısı kaldı. FEM DenGe denemelerinde son olarak 48 d 8 y yaptım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı
quote:
1 yıl çalışıp mat yapamıyorsunuz kardeş o ne iş
kim yapamiyor kardes? butun tmleri genelliyorsunuz cok ilginc. git bakiyim bi boun isletmedeki adam lys-1'den kac net yapmis sor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denemede istersen sinava girmeden once 56 yap, sinavla denemelerin alakasi yok.
Tabiki de girebilirsiniz ama bu sekilde insanlari kiskirtmayin herkes sinava girecek herkes gergin.
Esit agirliklar matematik calisip yapamiyor degil benim kanaatimce hic biri sayisallar kadar agirlik vermedigi icin yapamiyor.
Ha ben yapiyorum mesela cunku calistim zamanindada simdide.
Bu sekilde cocuksu hareketleri birakin.
Şu forumda gördüğüm en mal birey olabilirsin. Ayrıca edebiyatı bir yana bırak, bir eşit ağırlık olarak sana lys1'de de çakabileceğimin sözünü verebilirim güzel kardeşim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler sırf trollemek ve tm cileri çıldırtmak için yazmış velet. aldırmayın.
bu mesajı da artı layın sa üste gitsin
4 sene fkb kasıp da tm den tercih yapmak ancak böyle bir gerizekalılık ve çaresizlik ürünü olabilirdi... :(
sonunda mantıklı bir yorum. -
bana lys acıklanınca ss at bakalım göreyim mat netini -
işte bunlar hep eğitim sistemi yüzünden. Çocuğun biri küçüklüğünden beri hukuk okumayı hayal eder, bunun için mücadele eder... sonra başka bir alanda çalışan hırtın biri benim istediğim olmadı deyip hukuk okumayı hayal eden çocuk yerine o bölüme girer
veya sözelci biri hep sözel derslere ağırlık vererek hayalini gerçekleştirmek ister, tercih vakti tm'den istediği puanı alamayan kişi ygs'de yaptığı mat ve fen netlerinin etkisiyle sözelden tercih yapar
kaldıracaksın alanlar arası geçişi... sözelciyse sözelci, fenciyse fenci... ya fizik, biyoloji çalışan herifin iletişimde ne var? -
dostum bence tadında bırak.biz sayısalcı adamlarız,tm'ciler bizi ilgilendirmez. -
sayısaldan iddan yok herhalde öyle ki tmlere takmış durumdasın? gireceksen de gir edebiyat sınavına . çalıştığının da al karşılığını bize ne.
bence bir sayısal olarak edebiyat yapmakla bu kadar övünme .zaten edebiyat yapabilen sayısallar var .seninin denemede çıkardığın netin çok çok daha iyisini sınavda yapıp hukuk kazanan sayısal da gördüm ben. ha öyle düşük puanlı da değil ha ankara hukuk.saygı duyarım, adam çalışmış yapmış.
kimse sayısal edebiyat yapamaz,hukuk fakültesi sadece tmlerin hakkı demedi ki.neyi kanıtlama peşindesin?
bence senin övünebilmek için kendi alanında mükemmel olman lazım .sayısaldan tercih yapacaksan eğer sayısallardır gerçek rakiplerin.ayrıca buralarda insanları kışkırtarak bir şey elde edemezsin insanlara eğlence çıkarmaktan başka :)
-
Dostum dengenin bir esprisi yokki.Ben de mfden geçtim önceden de dedim sana böyle şu üstündür bu üstündür diye ayrımcılığa gerek yok.53d3y yapıyorum devamlı dengelerde bu demek değil gerçek sınavda 50+ gelecek diye.Bir gün anlayacaksın kimsenin farkının olmadığını ama mfler tmlerden daha avantajlı bir eğitim sürecinden geçiyorlar bu bir gerçek.Ve Edebiyat gidip denemede harika yapınca yazar-eser ezberleyince eserleri hikayeleştirip ezberleyince bir anlamı olmaz.O yazılan eserin içeriğini bilmek adamın ne istediğini anlamaya çalışmak bunlar güzel şeyler dengede 48d8y yaptım diye sevinmenle olmaz bu işler dostum.Lütfen şu yazdıklarıma dikkat et ve insanları rencide eden tavırlardan kaçın.Trollun de sınırı var her şeyin sınırı olduğu gibi.
Abi ben cidden bu TM'cileri anlamıyorum.MF'ye laf ederler zor onlar çalışılır mı cart curt diyerek.Eser ezberlemek ne kadar mantıklı biz hiç olmadı fizik okursak gördüklerimiz yardımcı olacak.Matematik okursak calculus için ön hazırlığımız olacak.Siz ne yapıyorsunuz ömrünüz ezberle geçiyor.Hukuk kazansanız önünüzde 6 koca kitap ezberle vay be.Bunlar birde biyoloji laf ederler oda ezber diye güler geçerim.Bunların birde matematik yapamama olayına hastayım ulan sayısalcılar sizden zeki değil siz çok hamalsınız yatıyorsunuz dersler kolay geliyor oturup matematik kasın bakalım +35-40ları nasıl görüyorsunuz.Ama yok bunlar diyorki TM'ciler matematik yapamıyor zaten benim bi açığım olmaz kaybım olmaz EDEBİYAT COĞRAFYA KASSAM YAPARIM diye hareket ediyorsunuz.Sayısalcı bi çakıyor 45 matematik sonra ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz EDEBİYATCILAR MADURR SAYISALLAR KAZANIYORR diye üzgünüm ama durumunuz bu :)
-
Hep sayısalda kaldım. Son sene karar vermiştim tm'den girmeye ama yine de sınıfımı sevdiğim için sayısalda kaldım. İstediğim yer olmadı falan filan mezunum şimdi. Her neyse, bir sayısal zaten yatarken okuduğu 2 ezberle edebiyatta beni geçebiliyorsa girsin zaten benim yerime istediği bölüme, hakkıdır. Onun beni geçmesi benim ayıbımdır.
Ama şahsen ben bütün gücümü sayısala vermişken edebiyat kasiyorsam gider ilk önce neden bunu yaptığımı sorgularım, tam bir ne olacağını bilmeyen hedefsiz boş adam işi. He öylesine girilir mi, girilir. Ben de fene giriyorum. Biyolojim iyidir, Mf3te bir ilk 60k'ya girerim diye tahmin ediyorum. Herkese başarılar, gönlünüzce olsun
eser ezberlemeye bayılmıyoruz inan :) kimse ezber yapmak ister misiniz diye sormadı.maaleseff sınav sistemi bu. edebiyatın coğrafyanın hukukta işimize yaramayacağını bilerek çalışıyoruz.
tm seçen insanın hayalindeki meslek orda diye seçmiştir belki. herkesi aynı kategoriye koymamanı tavsiye ederim :)
insanların kendi tercihi olmayan şeylerle ilgili yazdıkların hoş değil :)
bitmek bilmiyor mf-tm olayı. sanki memleket meselesi
Benzer içerikler
- aruz kalıpları
- limit tyt türkçe el kitabı pdf
- daima artan fonksiyon türev
- ösym sonuç belgesi indirme
- buspon 5 mg kullanıcı yorumları
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X