Şimdi Ara

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD İSTANBUL BULUŞMASI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gelirmiyim bilmem ama Maltepe sahil hatta Volkan Konak Dinlenme Konakları derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

Ben gelirmiyim bilmem ama Maltepe sahil hatta Volkan Konak Dinlenme Konakları derim

valla volkan konak dinlenir perşembe akşamları kanal 1de kuzeyin oglu diye programıvar fırsat buldukça dinlerim kendisini önerin için teşekkürler
  • kumkapıda uyar galata köprüsü de. muhabbetimiz bol olsun cinsinden takılacağımız için her iki yerdeki mekanlarda birebir. ama dönüşte beni eve kim bırakır orasını aranızda anlaşın
  • Gençlerrrr yeni linki şimdi gördüm.tarih yer mekan abilerimiz kararlaştırsın derim.Her türlü katılım gösterebilirim.Fasıl iyi olur diye düşünüyorum.Cuma akşamları galata kulesinde fasıl var.Gerçi fiyat olarak biraz abartı bulunabilir ama gidimesi tadılması gereken bir yer bence.Bunuda düşünebilirsiniz hani.
  • Oy Oy Oy burası sankim canlanmaya başlamışş yaww

Herkese merhabalar,yeni arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz
    Abilerim ben size uyarım bi yerde buluşur gideriz şayet bilmediğim yer isee

Ünal Abicim ben seni bırakırım malum bişey kullanmıyorum

Herkese Hayırlı Günler Diliyorum,,

SAYGILARIMLA..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 15 Ocak 2008; 13:36:12 >

• Toyota'yı satışa getirdim de o bakımdan. Arkadaşla ben eski toyotacılardanız.. Şimdi fordcu olduk....
    quote:

Orjinalden alıntı: panikyok

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Plan program yapın da bende kendımı ayarlıyıp geleyim...

neden böyle düşündügünü anlamadım ???

• quote:

Toyota'yı satışa getirdim de o bakımdan. Arkadaşla ben eski toyotacılardanız.. Şimdi fordcu olduk....
    quote:

Orjinalden alıntı: panikyok

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Plan program yapın da bende kendımı ayarlıyıp geleyim...

neden böyle düşündügünü anlamadım ???

arabalar işin bahanesi yaw

stnbl fasıl on numara olurda birçok mekanda saat 22.00da başlar işin tadıda o saatten sonra çıkar aslında katılacak arkadaşlar gece saat 01.00 göze almalı bence muhabbetin orta yerinde bana müsade diyeni denize atarım

• E abi işin aslı odur tabi.sonuçta hergün görüşmüyoruz.olmadı daha orta bir yerde bulunur.veya karşıdan gelen arkadaşlar tek bir araçla gelir sağlam bir şöförle döner herşey düşünülebilir.tam tadı dediğin saatlerde çıkar ama ortak bir karar alınması gerekir.
  • ÜNALCIM HOŞGELDİN arkadaşlar şu organizeyi ciddi ciddi birisi yapsın özledim sizleri yaw
  • hoşbulduk burak sağol.

stenin öneriye bak yavrum benim, tabi ya karşıdan gelen adamlarda da ne sağlam şöför varya, biri berk biri ben artık anlyın gerisini gerçi farketmez 4 dubleye kadar yolu var. 5. dublede polislik, 6 dublede kabirlik olmayalım die dozunda keseriz.
  • kamil kecekece ve berkde gelirler. kamilden haber aldım zate, berkte zaten aylak bakkal misali yalnış benzin felan alıpta bizi ekmezse oda gelir die düşünüyorum.
  • Allah Resûlü (Aleyhisselâtü Vesselâm), şöyle buyurmuştur:

"Hayatım elinde olan Allah’a yemin ederim ki, siz hiç bir günah işlememiş olsaydınız, Allah sizi bu dünyadan giderir, yerinize günahkâr bir toplumu getirirdi. Onlar Allah’tan af ve mağfiret dilerler, Allah da onları affedip bağışlardı."
    (Müslim)

---

Ebu Eyyub(Radiyallahu Anh)’dan:

"Eğer siz, günah işlemeseydiniz, Allah günah işleyen bir halkı yaratırdı. Onlar istiğfar ederler, Allah da onların günahlarını bağışlardı."
    (Müslim)

herkese hayırlı günler
  • Ünal Abii senin bünye sağlamdır bişey olmazz Ama yinede dikkat et tabi

Şu buluşma işini yapalım yaaw,muhabbetinizi özledimm
  • burakcım yapma canım kardeşim nasıl anlatayım sana bilemiyorum ki.
  • burak beni günaha sokma colana yada suyuna günah damlatırım
  • rakkasım mekan işini nerde ayarlıyoruz tarih hakkında aklınızda bi tarih varmı
  • hepinizi seviyorum beni yanlış anlamayın,bu hadis tamamen bir tesadüf oldu,hepinizi özledim,sami abicim senin yavrular nasıl inşallah bir sorun yoktur
  • bizde seni seviyoruz burakcım şüphen olmasında. artık tam toplantı moduna girdik.... alkol o bu şu muhabbet sözleri konuşulurken grubun çoğu alkol kullanırken sokma şu güzel hadisi şeriflerimizi laf arasına . bizide günaha sokuyorsun kendinde günaha giriyorsun. her yerde yazılacak kadar ucuz değil söylediklerin. rica ediyorum artık senden yalnış felan anladığımız yok.

sami abi ne zaman derseniz yaparız. hafta içi uyar derseniz ben ona da kabulum.
  • hepinize selam dostlar burak kardeşim kızlar ALLAHA şükürler olsun şimdilik iyiler kontrolleri devam ediyor yarın sabah tekrar doktardayız RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmaz işallah

ünalım gelelim mekan ve tarih kararlaştırmasına ben kendi adıma çok daraldım bu hafta sonu yapalım derim
    şaka biyana 25-26-01-2008 tarihlerinden birine karar kılalım derim uzatmanın bi alemi yok gene biz bize oluruz yeni katılımcı yok zaten gelen şimdiye kadar gelir haberdar ederdi kamil gelir özgürlede görüşür teklif ederim hadi kalın saglıcakla

• Ben varım hertürlü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.