Şimdi Ara

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD İSTANBUL BULUŞMASI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne oldu bilo ağam nereye kayboldun şimdi
  • Abi sayfa hata verdi ben yazıyorum hala. bakın bu haftayı pas geçtim hafta ya en az fıçı rakı ile sahnelere dönerim.Abi artık tarih için herkes birbirine bakıyor.ben 26 cumartesi diyeyim bitsin artık.yoksa bu tereddütsüzlükle gidersek biz çok 26 lar geçeriz gibime geliyor.Tarihin adını koydum,mekan olarak berk tuzla dedi,karaköy liman olabilir, galata da her hafta cuma fasıl var önerisini sunmuştum.seçelim artık bişeyler.

Senin bebişler iyi demişsin abi inşallah sıkıntıları yoktur.Uykusuz geceler başladı mı abi sende
  • heryer olur
    pis mazot almayın yeter gelirken
  • hadiiiii arkadaşlar nerede ve ne zaman buluşuyoruzzz..illa bizmi işe el atalım çok yavaşsınız
  • rakkasım attı ortaya sazlı sözlü buluşma diye ortalıklarda görünmüyor

madem sazlı sözlü dedin mekanıda sen çöz kırmızı halı olmasada olur gücenmeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: panikyok

rakkasım attı ortaya sazlı sözlü buluşma diye ortalıklarda görünmüyor

madem sazlı sözlü dedin mekanıda sen çöz kırmızı halı olmasada olur gücenmeyiz

abi haklısın vallah rakkas yok piyasada ama belki müsait değildir hemen yüklenmeyelim ünala
  • Ya bırak allahisen burak,bizim bildiğimiz rakkas hep böyle.Ortaya atıyor lafı sonra basıyor gidiyor alamanyalara.gelip birde sefasını anlatıyor.Saz söz dedi bak görüyormusun safi milleti gazlıyor.Pis gaz alıp köprülerde tıkanıp kalırsa hiç şaşırma :)))

gün belli artık.kimsenin itirazı yoksa cumartesi akşamı.

işin büyük kısmını ben hallettim şimdi mekan işini de bir zahmet siz çözün.

Alkolün tavana, muhabbetin doruğuna, eğlencenin muradına ereceği gün yaklaşıyor sanki ufak ufak.....
    burnum kötü kokkular almakta.

• quote:

Alkolün tavana, muhabbetin doruğuna, eğlencenin muradına ereceği gün yaklaşıyor sanki ufak ufak.....
    burnum kötü kokkular almakta

hobaa

• Oyyy Oyy Oyyyy buralar coşmuş yaawww

Benim bünye alkol almasın ama gerisine her türlü varım
    Malum ekibi ben evlere teslim edicem

• quote:

Orjinalden alıntı: stnbl

Ya bırak allahisen burak,bizim bildiğimiz rakkas hep böyle.Ortaya atıyor lafı sonra basıyor gidiyor alamanyalara.gelip birde sefasını anlatıyor.Saz söz dedi bak görüyormusun safi milleti gazlıyor.Pis gaz alıp köprülerde tıkanıp kalırsa hiç şaşırma :)))

gün belli artık.kimsenin itirazı yoksa cumartesi akşamı.

işin büyük kısmını ben hallettim şimdi mekan işini de bir zahmet siz çözün.

burnum kötü kokkular almakta.

yüklenmeyin ünalıma,vardır önemli bir işi yoksa uzaklaşmaz bizden,bu c.tesimi eğer öyleyse benden ok,bluecat sendede ok mi,c.tesi akşam beraber buluşup gideriz ne dersin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gizbi
    yüklenmeyin ünalıma,vardır önemli bir işi yoksa uzaklaşmaz bizden,bu c.tesimi eğer öyleyse benden ok,bluecat sendede ok mi,c.tesi akşam beraber buluşup gideriz ne dersin.

Olur Abicim bendende ok buluşup beraber gideriz

• quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

quote:

Orjinalden alıntı: Gizbi

Olur Abicim bendende ok buluşup beraber gideriz

Nerde buluşup gidiyoruz
    26 SI HERKESE HAYIRLI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 21 Ocak 2008; 10:17:53 >

• sazı kim getiriyor bu arada?
    bence Ünal açtığına göre Ünal getirsin,bağlama olsada olur zorlama kendini
  • ünal bence işi BAĞLAR.
    Ünal nerdesin be abicim.
    Bu varya bu şubata kadar ses çıkarmaz aha da buraya yazdım gali.
  • geldüm uşaklar celdumm... saz söz muhabbet eğlence işin içine girince aldınız gazı bakıyorum topiğide ucurmuşsunuz. demekki kanaldan girmek önemliymiş konuya.
    neyse tarih belli oldu cumartesi günü illa bi karakolluk olcağız. onun dışında bir iki güne yer problemini çözmeye çalışacağım işlerden vakit kalırsa. sizde bakın son güne bırakmayalım.
  • arkadaşlar,sami abinin tavsiyesi üzerine beylerbeyindeki mustafa keserin müzikholunü aradım . ama bu haftaya yer kalmadığını söyledi. kıyı şeridinde araştırmalarım devam etmekte...
  • bana kalsa çiçek pasajında ceneviz restaurant var. 40 ytl civarı fix menü. yerli alkol sınırsız, yemekleri ( etlileri özellikle ) güzel. yaş ortalaması 25 :) oynayan oynasın içen içsin bakan baksın vs... siz bülürsünüz...
    hoşgeldin ya yüreğime hadi hadi hadi haydiiiiii :)))))))))))))))))))))))))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

bana kalsa çiçek pasajında ceneviz restaurant var. 40 ytl civarı fix menü. yerli alkol sınırsız, yemekleri ( etlileri özellikle ) güzel. yaş ortalaması 25 :) oynayan oynasın içen içsin bakan baksın vs... siz bülürsünüz...
    hoşgeldin ya yüreğime hadi hadi hadi haydiiiiii :)))))))))))))))))))))))))))))

bana uyar evden çıkıp cigarayı tellendirdimmi çiçek pasajında ceneviz restaurantta söndürürüm
  • yanlız mustafa keserden haydi abbas şarkısını canlı canlı dinlemeyi başka bir sefere sözleşelim derim :))))))))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.