Şimdi Ara

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD İSTANBUL BULUŞMASI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyyyy bakıyorumdaa sanatçılardan gidiliyorr..
    Tam bi felekten gece olcak hıımmmm..
    Yaş sınırı mühim değilll caanıım..Küçükte göstermiyozzz
  • sami abi keser ; kesiyoda 110 ytl ye kesiyo kişi başına haberin olsun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 22 Ocak 2008; 9:19:34 >
  • o tuzlu olur be abi 110 ytl
    2 öğrencivar aranızda yapmayın etmein bluecat nerdesin

ben size fatih üreki getiriim cobra dansı yapsın çiçek pasajında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 22 Ocak 2008; 9:38:16 >
  • tansu ya gidelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

o tuzlu olur be abi 110 ytl
    2 öğrencivar aranızda yapmayın etmein bluecat nerdesin

ben size fatih üreki getiriim cobra dansı yapsın çiçek pasajında

Geldim kanki geldiiimm

Evet Abiler yaa,öğrenci adamızz o kadarda kesmesin yahuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 22 Ocak 2008; 17:37:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

sami abi keser ; kesiyoda 110 ytl ye kesiyo kişi başına haberin olsun :)))

oda buldu parayı desene bagcılarda çıktıgı günleri çabuk unutmuş

bunların bıçagı hafta içi kesmez ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panikyok -- 22 Ocak 2008; 18:25:36 >
  • evet dostlar c.tesi nerde ve saat kaçta geç olmadan kesinleştirelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizbi

evet dostlar c.tesi nerde ve saat kaçta geç olmadan kesinleştirelim

Hadi arkadaşlar mekan ve zaman belli olsun ben aracı servise nerdeyse verdim vericem

Burakk Abii arabanda yer var mı? Eğer varsa 2kişilik olsun bak şimdiden söylim yerim kapılmasın

• selam dostlar iki ayrı tarih dönüyor topikte cumartesimi pazarmı tarih belirlendikten sonra akşam buluşma saati kaç olacak haberlerinizi bekliyorum ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

quote:

Orjinalden alıntı: Gizbi

evet dostlar c.tesi nerde ve saat kaçta geç olmadan kesinleştirelim

Hadi arkadaşlar mekan ve zaman belli olsun ben aracı servise nerdeyse verdim vericem

Burakk Abii arabanda yer var mı? Eğer varsa 2kişilik olsun bak şimdiden söylim yerim kapılmasın

ne demek kardeşim başımın üstünde yerin var ama şu buluşma bi kesinleşse çok güzel olacak

• Herkese hayırlı geceler arkadaşlar

Yaw arkadaşlar ortaya bi mekan fikri atan yook.Olanlar değerlendirilmiyor keser zatii bizi biçer fazla gelirr

Valla şimdi aklıma geldi bu düşüncemi hemen paylaşayım dedim..Arkadaşlar acaba diyorum bu havada gocuklarımızı giyip piknik tarzı bişiler yapıp hafiften orman havasımı alsak diyorumm.
    Tabi benim fikrim Yine herkes istediğini içer serbest yanii zatii birbirimizi biliyoruz o konuda sorun olmaz biliyorum.

Ben mekan işini büyüklerimden bekliyorum ama birden aklıma böle bişey geldi paylaşmak istedim.Eğer bi hatam olduysa şimdiden af ola

• Saat gece 9 gibi buluşmamız yerinde olur diye düşünüyorum
    Siz ne diyorsunuz ?
  • evet arkadaşlar cumartesi günümüz okeylendi sanırım.problemimiz saat kaçta ve nerde.bence bu saatten sonra fazla girişime gerek yok yapılacaksa fasıl tarzında bir organizasyon en uygun yer çiçek pasajı zaten arkadaşların çoğu olumlu baktı.pasajda önceden gidip kalitesini bildiğimiz mekan varsa direk girelim derim.birde cumartesi fazla geç kalırsak hem yer sorunu yaşarız, hemde karşıya geçen arkadaşlar için sorun olabilir. herkese iyi günler.
  • dediğim gibi daha önceden referans olacak bir mekan var. çiçek pasajında 55 ytl ceneviz meyhanesi. yemek, sınırsız yerli içki, müzik, ortam, WC, peçete , kolonya hepsi beleş. ( sanki mekan sahibi gibi pazarlıyorum, ruhumuza işlemiş pazarlamacılık )
    ben sizleri tanıyorsam iyi eğleniriz arkadaşlar. muhtemelen geceyi masaların arasında halay çekiyor olarak tamamlıyacağız ... okey verirseniz yer ayırtalım.
  • Muhtemelen bencede gece halay çekerek falan tamamlarız
    Foto makinası kimden gelio bu sefer
  • Rakkasım benden her zaman okey.diğer arkadaşlarda okey derlerse cumartesi saat dokuz diyelim netleşsin o zaman
  • benden de okey

ben arabasızım bu arada,pazartesi kısmetse arabam geliyor
    focus aldım yine 2001 ghia
    birdahaki buluşma 6 ay içinde gerçekleşirse,focusumla gelirim,daha uzun sürerse bilmem

hadi özledim hepinizi
  • o zaman gençler ve genç kalmasını bilen sevgili arkadaşlarım...
    mekan : çiçek pasajı ceneviz meyhanesi ( taksim ) bulamayanlar için gps cihazımı verebilirim.
    tarih : 26 ocak 2008 ( yirmialtı ocak ikibinsekiz ) ( miladi takvim esas alınmıştır, burakcım ayrıca hicri takvim gününe göre sana PM atacağım )
    saat : 21:00 ( yirmibir ) ( uluslararası saat uygulamasına göre )
    katıımcılar ve saz ekibi : ali SAMİ başkesen - bilal parsadan ( ihaleci seni ) - kamil kekilli ( bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz ... ) - berk yancılar - burak hacıoğlu ( yakışır kardeşime ) - blue cat nigth show da görüşmek dileğiyle ben forumunuzun vazgeçilmez ismi rakkasınızla gecelere akıyoruz. hadi kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 24 Ocak 2008; 17:28:11 >
  • işlem tamamlanmış süper rakkasım yeri ayırttın dimi istiklal caddesinde elimizde şişelerle gezmeyelim sonra
  • Budur abi....Para versen bu reklamı yapmaz kimse yemin ediyorum.Bir an önce gelsin artık bildiğini< gibi değil sıkıntılar diz boyu sapıtırsam şimdiden kusura bakmayın çok dertliyim çokkkk

quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

o zaman gençler ve genç kalmasını bilen sevgili arkadaşlarım...
    mekan : çiçek pasajı ceneviz meyhanesi ( taksim ) bulamayanlar için gps cihazımı verebilirim.
    tarih : 26 ocak 2008 ( yirmialtı ocak ikibinsekiz ) ( miladi takvim esas alınmıştır, burakcım ayrıca hicri takvim gününe göre sana PM atacağım )
    saat : 21:00 ( yirmibir ) ( uluslararası saat uygulamasına göre )
    katıımcılar ve saz ekibi : ali SAMİ başkesen - bilal parsadan ( ihaleci seni ) - kamil kekilli ( bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz ... ) - berk yancılar - burak hacıoğlu ( yakışır kardeşime ) - blue cat nigth show da görüşmek dileğiyle ben forumunuzun vazgeçilmez ismi rakkasınızla gecelere akıyoruz. hadi kalın sağlıcakla.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.