Şimdi Ara

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD İSTANBUL BULUŞMASI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rakkas79

o zaman gençler ve genç kalmasını bilen sevgili arkadaşlarım...
    mekan : çiçek pasajı ceneviz meyhanesi ( taksim ) bulamayanlar için gps cihazımı verebilirim.
    tarih : 26 ocak 2008 ( yirmialtı ocak ikibinsekiz ) ( miladi takvim esas alınmıştır, burakcım ayrıca hicri takvim gününe göre sana PM atacağım )
    saat : 21:00 ( yirmibir ) ( uluslararası saat uygulamasına göre )
    katıımcılar ve saz ekibi : ali SAMİ başkesen - bilal parsadan ( ihaleci seni ) - kamil kekilli ( bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz ... ) - berk yancılar - burak hacıoğlu ( yakışır kardeşime ) - blue cat nigth show da görüşmek dileğiyle ben forumunuzun vazgeçilmez ismi rakkasınızla gecelere akıyoruz. hadi kalın sağlıcakla.

BABA BÜYÜKSÜN..........

• Ünal Pazarcı JaDde plaka aracıyla olmazsa ben gelmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: panikyok

işlem tamamlanmış süper rakkasım yeri ayırttın dimi istiklal caddesinde elimizde şişelerle gezmeyelim sonra

• berk
    geliyorsun değilmi?
    ayağım kaydı,lastiğim patladı,yan yattı çamura battı olmasın karışmam

buluşma yeri neresi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kecekece

berk
    geliyorsun değilmi?
    ayağım kaydı,lastiğim patladı,yan yattı çamura battı olmasın karışmam

buluşma yeri neresi?

BULUŞMA YERİ BOGAZ KÖPRÜSÜ`NÜN ÜSTÜNDE OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panikyok -- 25 Ocak 2008; 12:30:06 >
  • çiçek pasajının girişinde buluşuyoruz saat : 21:00' de.
  • Haydii koccaman o zaman sabahlar olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stnbl

Haydii koccaman o zaman sabahlar olmasın...

sten- bill hattori hanzo kılıçını da al sabaha kadar takılalım istersen. önümüze geleni doğrarız.....
  • Bu arkadaşa dikkat edin içtimi yamulmak için çok müsayit bir durumda.

quote:

Budur abi....Para versen bu reklamı yapmaz kimse yemin ediyorum.Bir an önce gelsin artık bildiğini< gibi değil sıkıntılar diz boyu sapıtırsam şimdiden kusura bakmayın çok dertliyim çokkkk

quote:

o zaman gençler ve genç kalmasını bilen sevgili arkadaşlarım...
    mekan : çiçek pasajı ceneviz meyhanesi ( taksim ) bulamayanlar için gps cihazımı verebilirim.
    tarih : 26 ocak 2008 ( yirmialtı ocak ikibinsekiz ) ( miladi takvim esas alınmıştır, burakcım ayrıca hicri takvim gününe göre sana PM atacağım )
    saat : 21:00 ( yirmibir ) ( uluslararası saat uygulamasına göre )
    katıımcılar ve saz ekibi : ali SAMİ başkesen - bilal parsadan ( ihaleci seni ) - kamil kekilli ( bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz ... ) - berk yancılar - burak hacıoğlu ( yakışır kardeşime ) - blue cat nigth show da görüşmek dileğiyle ben forumunuzun vazgeçilmez ismi rakkasınızla gecelere akıyoruz. hadi kalın sağlıcakla.

• quote:

çiçek pasajının girişinde buluşuyoruz saat : 21:00' de.

çiçek pasajına giriş çok hangi girişinde buluşalım
  • quote:

çiçek pasajının girişinde buluşuyoruz saat : 21:00' de.

DOSTLAR YARIN İÇİN BENDEN OK.SAAT 21,00DE NEREDE BULUŞUYORUZ LÜTFEN HADİYİN AMAAAA
  • BİRDE HERKES GELİYOR DİMİ FİRE YOK YANİ,BLUECAT YARIN NEREDEN ALAYIM SENİ?BANA TLF İLE ULAŞ 05553996901
  • HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MİLLET EKMEYİN BU BULUŞMAYI YOKSA EKERİM EKENİ
  • 21.00 dan sonra gelenleri içeri almıyorlar haberiniz olsun

burakcım tam kadro ordayız yeni katılan arkadaşlar yok biz bizeyiz anlıyacagın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizbi

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MİLLET EKMEYİN BU BULUŞMAYI YOKSA EKERİM EKENİ

pardon kim kimi ekiyor anlamadım
  • hadi bakalım abiler o zaman bu akşam öpün koklayın çocukları iyice.yarın muhtemelen mışıl mışıl uyurken uyanmasınlar diye parmak uçlarında gecenin bir vakti evin içinde yürüyen 1 kalorilik babaları görüyor gibiyim:))))
  • quote:

hadi bakalım abiler o zaman bu akşam öpün koklayın çocukları iyice.yarın muhtemelen mışıl mışıl uyurken uyanmasınlar diye parmak uçlarında gecenin bir vakti evin içinde yürüyen 1 kalorilik babaları görüyor gibiyim:))))

• oooo sunroof düşmanı gelmiş aramıza tanıştırabilirim istersen arkadaşlarla seni.sonra bizim fordlarla tenhada kıstırır atarız sunroof lu hondanı şarampolden.kaskodan gelenle de mustafa keser e gideriz.dimi arkadaşlar nasıl buldum iki dakika da sponsor.:)))

senin yerin burası değil bence sen donanımhaberin ---sunroof---- linkinde takıl bak bakalım ne diyorlar onun için ibiş seni.

Orjinalden alıntı: yusufcetin

Bu arkadaşa dikkat edin içtimi yamulmak için çok müsayit bir durumda.
  • kimsenin kimseyi ektiği felan yok arkadaşlar... istiklal caddesi kapısında buluşuyoruz.
  • quote:

kimsenin kimseyi ektiği felan yok arkadaşlar... istiklal caddesi kapısında buluşuyoruz.

eee ünalcım arabaları nerede bırakacağız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.